Menu

divendres, 31 d’octubre del 2008

Jornada 9

Recreativo - Getafe2
Valladolid - Sevilla2
Málaga - Barcelona2
Almería - R. Madrid2
Athletic - Villarreal2
At. Madrid - Mallorca1
Espanyol - Osasunax
Betis - Deportivo1
Sporting - Numancia1
Valencia - Racing1

Esta es mi apuesta! Aunq es jodida la puta jornada...madre mia lo q he sufrido!!

ABIDAL NO SABE CELEBRAR UN GOL

Según los Manolos, es el único jugador de campo del Barça que no ha marcado ni un sólo gol en partido oficial (salvo en tandas de penalties)

Es posible que no haya marcado nunca, lo que no sé es si Victor sanchez lo ha hecho o no. Lo que está claro es que los porteros tb estan en el campo, y no suelen marcar goles.

Aún así, propongo crear una plataforma para que Abidal aprenda a celebrar goles, aunq no los marque

dijous, 30 d’octubre del 2008

CALDERÓN DIMITE

Según fuentes confidenciales, Ramón Calderón, presidente del Real Madrid, ha convocado una rueda de prensa esta tarde, a las 19:00, en la que confirmará que dimite como presidente de ese club. Los motivos parecen ser el que Hacienda le ha investigado y resulta que en los últimos años ha estado viviendo sin ingresos ni gastos...algo extraño para una persona cualquiera, pero más aún para una que lleva una vida social tan rimbombante y que no se pierde ningún evento (deportivo o no).

La solución a este complicado problema matemátco es el otro motivo de peso para su dimisión, y está en que utiliza la tarjeta del club como si fuera la suya propia, llegándola a utilizar para pagar un café, así como otros gastos mayores que son los que probablemente le permiten vivir tal y como declara: sin ingresos ni gastos. Este es un hecho que ha enfadado mucho a los socios del Madrid, pues su dinero no se invierte en Kaká, Cristiano Ronaldo o Cesc (como prometió para poder usar dicha tarjeta), sino en abordar todos sus gastos personales.

Visto lo visto, la corrupción no la encontramos únicamente en la política, sino también en nuestro fútbol; y no ha sido el hecho de hacerlo y arrepentirse lo que le ha llevado a tomar la decisión de dimitir, sino el hecho de que le hayan pillado...lamentable señor Calderón, parece que la flor del culo también se marchita y no se puede tener suerte toda la vida.

EIDURT JA GAMBA

Penya, el Ros d'Or, gran Eidurt Smari Gudjohnsen, ja torna a gambar. Li falta ben poc per rebre l'alta i en aquell moment treurem el crespó negre que ens ha acompanyat durant la seva lesió. Que gran que arrives a ser Eidurt!

http://www.fcbarcelona.com/web/catala/galeries/futbol/temporada08-09/10/entrenaments/28-10-08/galeria.html

Gol d'un exculé

Si la setmana passada van ser Belletti i Oleguer els exculés que van aconseguir marcar amb els seus acutals equips, aquesta setmana ha estat Thiago Motta, que sembla que ressucita al Genoa italià. La setmana passada va ser el millor del seu equip en l'empat a zero contra el poderós Inter de Mourinho, i aquesta setmana ha marcat el gol de la victòria (2-1) contra el Cagliari. El gol al minut 2:30 del vídeo.

dimecres, 29 d’octubre del 2008

La llista pel FIFA World Player



Per jugadors:

Emmanuel Adebayor (Togo), Sergio Agüero (Argentina),
Andrei Arshavin (Rusia), Michael Ballack (Alemania),
Gianluigi Buffon (Italia), Iker Casillas (España),
Deco (Portugal), Didier Drogba (Costa de Marfil),
Samuel Eto'o (Camerún), Cesc Fabregas (España),
Steven Gerrard (Inglaterra), Ibrahimovic (Suecia),
Andrés Iniesta (España), Kaká (Brasil), Frank
Lampard (Inglaterra), Lionel Messi (Argentina),
Franck Ribéry (Francia), Cristiano Ronaldo
(Portugal), John Terry (Inglaterra),
Fernando Torres (España), Van Nistelrooy (Holanda),
David Villa (España) y Xavi (España).

O el que seria el mateix:

Barça: 4
Chelsea: 3
Madrid: 2
Arsenal: 2
Liverpool: 2
B. München: 2
Inter Milan: 2
Milan:1
Man. United: 1
Zenit: 1
Valencia: 1
At. Madrid: 1

Conclusions:

1. El Barça és el millor equip del món.

2. El Barça és el doble de millor que el Madrid.

3. Per fi Andresito Fuentealbillíssim en una llista d'aquest tipus.

4. Sí al FIFA World Player

5. Merda Pilota d'or i FIFPro (aquest se l'han tret de la patilla no?)

La historia de Yassin Belasal



Mi hijo está hundido. Aún es un adolescente y su estado es crítico. Está viviendo una auténtica pesadilla". Con un hilo de voz, el padre de Yasin Belasal explicó por telefóno a EL PERIÓDICO DE CATALUNYA cómo encontró a su hijo el jueves, la última vez que pudo visitarle en prisión. El joven, un chico de 18 años apasionado del FC Barcelona, fue condenado el pasado 29 de septiembre a 18 meses de cárcel por haber escrito en la pizarra de su clase la frase "Dios, Patria y Barça", transformando así el lema nacional de Marruecos: "Dios, Patria y Rey".
Denunciado por el director del centro, el joven Yasín fue detenido a las siete de la mañana por la Gendarmería, que irrumpió en su casa como si de un peligroso terrorista se tratara, aterrorizando a toda la familia. En menos de una semana --todo un récord en un país donde la justicia se caracteriza por su lentitud--, Yasín fue juzgado y condenado sin poder tener acceso a un abogado que le defendiera de la acusación de ofensas al rey por haber reemplazado en el lema nacional la figura del monarca por la del Barça. El Código Penal marroquí considera que cualquier acto de ofensa al rey es un delito susceptible de ser castigado con entre dos y tres años de cárcel.

OTROS TRES DETENIDOS
Ayer, la Organización Marroquí de Derechos Humanos emitió un comunicado en que explicó que Yasín, estudiante de bachillerato científico en el instituto Ibteih de la localidad de Ait Urir, fue detenido el 20 de septiembre. También arrestaron a otros tres alumnos, que más tarde fueron liberados, informa Carine Mansour.
La OMDH denunció que "la velocidad del proceso y la circunstancias de su detención impidieron las vías a la defensa y dieron lugar a un juicio que no fue justo". Además, esta asociación anunció su decisión de recurrir la condena del joven en los tribunales de apelación.

CON PRESOS PELIGROSOS
El jueves, el joven, encerrado en una celda con peligrosos presos comunes, presentaba marcas de golpes en el rostro. "Está hacinado con otros muchos presos y no entiende nada de lo que le está pasando. Todos su sueños de estudiar y labrarse un futuro se están evaporando", explicó el padre, que ejerce como portavoz de la familia y que expresó su fidelidad al rey Mohamed VI. El joven tiene que dormir en el suelo y ha visto ya cómo le robaban las mantas para cubrirse.

CAMPEÓN DE KÁRATE
Por lo menos, con la ayuda de su familia, que puede visitarle una vez a la semana en la prisión de Bulmharez, sigue estudiando. Los familiares explicaron que Yasín es un buen estudiante y un excelente deportista que llegó a ser campeón nacional de kárate.
Con la voz entrecortada, el padre de Yasín señala que su hijo "no tuvo ningún tipo de intención política" cuando cambió la palabra rey por Barça al escribir el lema oficial. "Yo no le pido nada al Barça. Yo le ruego al rey de mi país que se muestre magnánimo, que escuche este mensaje de una familia que ha quedado destrozada y que perdone a mi hijo". El padre de Yasín, profesor de educación física en un instituto de Marraquech, se declaró fiel a la figura de Mohamed VI y llegó a decir que "daría la vida por él".

EL BARÇA PIDE DATOS
Por su parte, el Barça se ha limitado a decir que se está informando sobre lo sucedido antes de pronunciarse. Mientras, los profesores del instituto en que estudiaba y los vecinos de Ait Urir han iniciado una campaña de recogida de firmas para pedir el indulto.
La prensa marroquí independiente ha condenado con dureza el castigo impuesto al joven, calificándolo de exceso sin justificación. El articulista Saïd Ahed, de Al Itihad Press, escribió en un billete de opinión titulado "El sueño marroquí en que explicó que lo sucedido con Yasín le recuerda el caso de un niño que, en la década de los 80, fue condenado a dos años de cárcel por soñar que Hasán II, el anterior monarca marroquí, había muerto.



PERIODICO DE CATALUNYA

Resum Benidorm - Barça

No he pogut trobar res millor però el gol es veu més o menys bé. Si trobo alguna cosa més, ja la penjaré!

dimarts, 28 d’octubre del 2008

JUANDE MANDARÁ A SCHUSTER A CASA POR NAVIDAD

El mal juego del equipo, unido al mal rollo con alguno de sus jugadores y con la prensa (incluida la de Madrid, que afirma que la persecución arbitral no existe) podría hacer que los días de Schuster en Madrid estucieran contados.

Además, el morbo está puesto en que los días antes de navidad el Madrid debe escalar el Tourmalet jugando de forma consecutiva contra Sevilla, Barcelona y Valencia...y para iniciar el año, el Villarreal. Además, antes de la cima se encontrará con un repecho durísimo contra dos de sus bestias negras de los últimos años: el Recre (aún duele el 0-4) y el Getafe (con el gol idiota del año pasado en mente, donde los jugadores se fueron del campo a celebrar un gol que no era y el Getafe les marcó en ese momento).

Si a esto le unimos la delicada situación del equipo en Champions, donde tiene que recibir al líder de su grupo y al actual supercampeón de europa, así como visitar una bielorrusia invernal donde empató la juventus, se puede afirmar que Bernardo, como le llaman en Madrid, volverá, como se decía en el anuncio, a casa por navidad...y para no volver.

Y todo esto aparece en el preciso instante en que Juande Ramos, un técnico que ya quiso fichar Calderón en su día en vez del Alemán y que encanta a Mijatovic por su buena relación con los árbitros, se ha quedado sin equipo. Así pues, Juande mandará a Schuster a casa por navidad.

S'obre el teló...

...i surt un hotel.
Nom de l'equip?

Ven i dorm

dilluns, 27 d’octubre del 2008

Jornada 8

Aquí ho tenim barcissim maniàtics.

La lliga està en marxa, i a quin ritme!!! Aquesta jornada ha estat una jornada atípica, difícil, amb molts gols però estranys de preveure. Ningú esperava, tret de Felissuca, la derrota del Sevilla a casa amb el Málaga; tampoc era fàcil de preveure l’empat del Villareal a casa amb l’Atlético i més després de veure com va anar el partit, més mèrit pels 4 punts de Saülíssim...

Així doncs la cosa s’apreta i les primeres posicions ja no són tant determinants; el mateix passa a la cua de la classificació.

El gran beneficiat d’aquesta jornada, al meu entendre, és Ernestíssim, que no podia haver triat una jornada millor per no entregar la porra, ja que només queda a 7 punts del títol i amb dues jornades menys.

Pel que fa a les primeres posicions, es mantenen les distàncies entre els tres primers, només amb un punt de marge per Juanitu respecte Al fatah i dos respecte Banakona.

Felissuca proporciona la noticia positiva de la jornada i es torna a enganxar al tren del liderat, posicionant-se solsament a tres punts del líder. Tot està molt obert.

Per sota, Saülíssim es queda sol a la última posició, però no denota dificultat per tornar-se a enganxar a la lluita per la uefa ja que només amb dos punts de ventatge a la següent jornada, es posa amb opcions d’assalt al liderat...

Periquíssim i Bodall, mantenen posicions respecte l’última jornada, i queden a l’expectativa del que facin els seus rivals directes.

Si la cosa estava emocionant, ara crema!!

...i encara queda moltíssima lliga.


PORRÍSSIMA - CLASSIFICACIÓ J8

Jornada amb pocs punts, punxada general...

1.- Juanitu (4p) - 41p
2.- Al Fatah (3p) - 40p
3.- Banach (4p) - 39p
4.- Félix (5p) - 38p
5.- Periquíssim (3p) - 34p
6.- Budell (5p) i Ernest (np) - 33p
7.- Saülíssim (4p) - 32p

diumenge, 26 d’octubre del 2008

ESPECTACLE PEPÍSSIM

Trofeu Colombino per Barcissim.com!!!

Trofeu per l'entrada amb més comentaris, i sobretot, per la PRIMERA RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE de Barcissim.com!!! Felicitats penya!

Acudit boníssim

Quina diferencia hi ha entre un triangle i el Tottenham?

Que un triangle té més punts.

Boníssim.

Juande Ramos a la puta calle! por listo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barcíssim 5 - 0 Almería

Aquí podeu veure els golíssims!

dissabte, 25 d’octubre del 2008

Marquez-ting de Barcisim.com

Penya...Parla el director de màrketing...Sudamèrica és un país molt futbolero. I no ens ha visitat ningú! Seria un bon mercat. L'altra mercat a l'alça i on hi ha viruta seria els Emirats Arabs..Dubai, Abu Dhabi, etc...allà hi ha cale finet finet d'aquella quasi transparent... I per últim, el gran gegant que creix: La Xina. Les gires asiàtiques de Barcissim.com haurien de ser una realitat i no ho són. Cap visita des d'allà.

Mirem-nos-ho a la pròxima Barcicimera.

Jornada 8

Bueno, ya se q ultimamente no lo hemos hecho, pero cuelgo mi apuesta para esta jornada

Recreativo - Valencia 2
Getafe - Valladolid x
Sevilla - Málaga 2
Barcelona - Almería 1
R. Madrid - Athletic 1
Villarreal - At. Madrid 1
Mallorca - Espanyol 1
Osasuna - Betis 2
Deportivo - Sporting 1
Numancia - Racing x

divendres, 24 d’octubre del 2008

Eidur Smari Gudjohnsen



Ja li toca. Des d'aquí, esperm que et recuperis aviat i ens tornis a fer gaudir del futbol com només tu saps fer.

Eidurt, un sentiment.

HEM CONQUERIT EL MÓN

Fa quatre dies això de conquerir el món era un objectiu. Avui ja podem dir que és una realitat.

dijous, 23 d’octubre del 2008

La ratxa no es cap casualitat


http://www.fotolog.com/at0mic_garden/54353019

L'EQUIP D'AHIR A LA NIT.

Avui heu pogut veure als diàris moltes fotografies de l'equip que pepíssim va posar al terreny de joc. Us he de comunicar que eren totes trucades amb pothoshopisme.

Barcissim.com té en exclusiva la foto oficial del partit d'ahir...




Tenim un equip que t'hi cagues!!!

Ala, El Watan, Barça

Acabo de rescatar la siguiente noticia de la edición digital de El País:

"El fútbol español hace estragos en Marruecos. Yassin Belassal, de 18 años, es un hincha del FC Barcelona al que su pasión por ese club le acaba de costar 18 meses de cárcel. A principios de semana, durante el recreo, escribió en la pizarra de su clase la divisa de Marruecos, "Dios, Patria, Rey" (Ala, El Watan, Malik), pero sustituyó la última palabra por la de 'Barça'. La ocurrencia no gustó a la dirección del instituto de Ait Ourir, un pueblo cerca de Marraquech, que la denunció a la Gendarmería. Sus agentes interrogaron a los alumnos a mamporrazos, según el diario Al Jarida al Oula, y Belassal confesó ser el autor de la fechoría."

En realidad Yassin quería escribir "Messi, El Watan, Barça" pero ahí sí que lo hubiesen fusilado sin más...

Propongo nombrar a Yassin miembro honorífico de BARCISSIM.com

Noticia completa:

http://www.elpais.com/articulo/internacional/Mohamed/VI/equiparable/Barca/elpepuint/20081023elpepuint_10/Tes

LA MERDA PER "DIGITAL TRUNY"

Ahir la penya de "Digital Truny" ens va fotre un bon ensurt!

Can saülissim ple. 20:45. Canal + 2 enchufat... i no va. Comença el partit... i no va. Enchufem el Pou i ja havia marcat Messi... crisi, nerviosisme, plors, angoixa... VAYA PUTA MERDA! Per això pago aquesta penya cada mes? Al cap d'una estona el Pou va dir que hi havia problemes i en algunes zones no es veia el partit. Paradoxalment va dir que un tal Saül deia que ell ja ho veia. No era jo. I la crisi en el grup era més notable.

Finalment però, l'artilleria tecnològica de can saülíssim va començar a escalfar a la banda. Internet. Plus.es. "Eres abonado? Por 1€ puedes ver el partido en internet". Enchufa cony, enchufa!!!! Enchufem... i veiem el gol d'en Planxes... buf. Poc a poc ens vam anar redistribuint i finalment vem muntar un tingladu amb dos portatils amb el partit, un amb un retràs de 5 segons respecte l'altre, amb el qual teniem la repetició instantania sempre disponible.

Va ser una experiència insòlita i agredolça. Al final tots amb el baberu cap a casa. Això si, avui els he enviat una reclamació i, de moment, "Digital Truny" ja té una merda a Barcissim.com.

dimecres, 22 d’octubre del 2008

Hem sortit a Rac1!!!!!!!!!!!!!!

Penya!!!!!!

Entreu a http://www.rac1.org/index.php?page_id=51

i descarregueu-vos la franja horaria de les 22 h del dia 22 d'octubre!!

Minut 22 amb 40 segons.!!! Som jo i l'Eloi!! ueueueuueue

Una mica gai el mail pero barcissim arriba a Rac1!!!!!!!!!!!!!!!

Us estimo. Tot per barcissim.com!!

Quin Es-pec-ta-cle...

0-5 fàcil...

Penalty º¿º Corner



De todos es sabido la orientación balompédica de estos dos sujetos que destilan sangre de horchata. El de la izquierda, JJS, ha sacado un parecido zorranable con monsieur Sarkozy y me consta que madame Bruni arrastra la líbido por los suelos cada vez que se acuerda. Al de la derecha, JAL, se le caía el moco anoche desde Turín…

Ha llegado la hora de rendirles un home-naje a semejantes efebos, un home-naje a la medida de sus empala-gosos ta-lentos; propongo hacer su sueño realidad convirtiéndolos en merengues. Para ello, seguiremos los pasos de la archiconocida receta culi-naria:

• Se toman 4 huevos (vamos bien) y se montan las claras a punto de nieve.
• Añadir a las claras montadas la mitad del azúcar y bata hasta que la mezcla se endurezca. (ya les gustaría)
• Añadir el resto del azúcar, removiendo y haciendo movimientos como para cortar, a fin de no extraer el aire de la mezcla.

Salut

TORNA LA CHAMPIONS!!!

Després de disfrutar amb la derrota dels merenguíssims, avui toca rememorar la Recopa del 79. Espectacle garantit i eufòria desmesurada, com sempre, a can saülissim. Portes obertes desde les 20:00h. Confirmar assistència (aforament limitat).

PORRA OBERTA BASILEA-BARCÍSSIM

dimarts, 21 d’octubre del 2008

Dol a Can Barça...


Senyors, aquest home, Ricard Maixenchs ha mort. Havia estat el que remenava les cirere dins de can barça durant l'època Nuñez. jo el recordo perfectament i gràcies al Força Barça i al Nuñito de la Calzada que el cridava sempre "mayeems".

Adeu Maixenchs. Barcissim.com esta de dol.

Enquestes antigues

S'ha d'anar fent neteja...






L'entrevista del dia



Realment mola molt tenir un crack amb el cap tan ben amoblat. I sinó llegiu la següent entrevista:


http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/20081021/noticia_53563717392.html


PD: Barcissim.com ja avançava fa dies l'estreta relació entre Andresito i Pepíssim.

Evolució porríssima J7



Bé nois, aquí ho tornem a tenir.

Feia dies que no notavem aquesta sensació d'estar lluitant, nosaltres també, per alguna cosa; i es que estem lluitant per molt, per molt més que 20 € per cap, estem lluitant per un orgull, per ser el millor, per arribar a prop de l'altura de Déu (de Leo Messi).

Pel que fa al purament esportiu, la cosa ha anat així:

Banach es trobava còmodament instal·lat en primera posició i segur d'ell mateix; hem pogut notar que això ha canviat ja que la desfeta segurament és la més grossa que es recorda. Amb 2 punts no va enlloc i cedeix les posicions capdavanteres a Juanitu, i sobretot Al-Fatah que és el gran vencedor de la jornada (amb 7 punts).

L'altre gran vencedor es tracta de Felissuca, el fet d'acertar 7 punts, fa que s'instal·li en quarta posició, empatat amb Ernestíssim, recordem, tots dos amb una jornada menya. Per tant cal tenir-los en compte, molt en compte, per un assalt al lideat en el moment menys pensat.

En terra de ningú, i bastant sol, es troba el nostre perico, que haurà de fer alguns esforços per aribar a posicions delanteres. Tot i això, cal donar-se compte que es troba només a 6 punts del cap de la lliga (mitja jornada) i per tant tot és possible.

El que es juga per sota però, ja és una altra lliga. Sembla que Saülíssim i Bodallot s'estiguin esbarallant per veure qui ho fa pitjor i es troben ja a 9 punts de les primeres posicions.

Falta molta lliga, sí. Però amb 7 jornades ja n'hi ha una de diferència entre els primers i els últims. Cal estar atents a qualsevol moviment.

Força Barcissim

dilluns, 20 d’octubre del 2008

El gol l'Oleguer i el de Belleti

Déu ni do l'Oleguer, és un bon gol! Això no ho feia a Can Barça!



Pero flipa amb Belletti...

PORRÍSSIMA - CLASSIFICACIÓ J7

Iep! Classificació de la J7, on hi ha alguns canvis importants!

1.- Juanitu (6p) i Al Fatah (7p) - 37p
3.- Banach (2p) - 35p
4.- Félix (7p) i Ernest (4p) - 33p
6.- David (5p) - 31p
7.- Robi (6p) i Saül (3p) - 28p

Juanitu, your turn!

Golàs d'un històric de Can Barça...Molta sort al Chelsea!!


Atencio al golàs de Belleti...ho sento l'he buscat pero no l'he trobat al youtube, no se pq pero no els hi deixen penjar...suposo drets dimatge de les teles de britània...(del costat de casa d'en Asterix).

http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/internacional/es/index.html

Aqui el podeu veure!!!


InCREibLE!!!

Gracies Belleti...(Atencio als cabellots que em porta)

diumenge, 19 d’octubre del 2008

LA MERDA PER LES LESIONS DEGUDES AL VIRUS FIFA

Aquí va la merda del partit.

Se la mereixen tots els que convoquen jugadors del barça, i els retornen usats i fets malbé!!


S'obre el teló...

...i surt una dona fent-li un petó al seu nebot.
Nom del jugador de l'Athlètic?

Amordetieta

Pilota d'or

Be nois, aquí us presento la llista dels que estan nominats a la pilota d'or.

La lista de 30 candidatos:

Leo Messi (FC Barcelona y Argentina)
Sergio Agüero (At.Madrid y Argentina)
Xavi Hernández (FC Barcelona y España)
Cesc Fàbregas (Arsenal y España)
Fernando Torres (Liverpool y España)
David Villa (Valencia y España)
Iker Casillas (Real Madrid y España)
Sergio Ramos (Real Madrid y España)
Marcos Senna (Villarreal y España)
Pepe (Real Madrid y Portugal)
Samuel Eto"o (FC Barcelona y Camerún)
Ruud van Nistelrroy (Real Madrid y Holanda)
Didier Drogba (Chelsea y Costa de Marfil)
Kaká (Milan y Brasil)
Frank Lampard (Chelsea e Inglaterra)
Michael Ballack (Chelsea y Alemania)
Cristiano Ronaldo (Manchester United y Portugal)
Luca Toni (Bayern e Italia)
Zlatan Ibrahimovic (Inter y Suecia)
Gianluigi Buffon (Juventus e Italia)
Rafa van der Vaart (Real Madrid y Holanda)
Wayne Rooney (Manchester United e Inglaterra)
Steven Gerrard (Liverpool e Inglaterra)
Karim Benzema (Olympique Lyonnais y Francia)
Franck Ribery (Bayern y Francia)
Yuri Zhirkov (CSKA Moscú y Rusia)
Andrei Arshavin (Zenit San Petersburgo y Rusia)
Nemanja Vidic (Manchester United y Serbia)
Enmanuel Adebayor (Arsenal y Togo)
Edwin van der Saar (Manchester United y Holanda)


El primer que em vé al cap és: perquè Pepe
està nominat? la segona,

pq andresito no? Jo flipo amb France Football...

Trunyu pel Madrid

Penya, només hi ha un equip capaç de guanyar al minut 96 i de penalt. Aquest és el Real Madrid. No creieu que es mereix un bon trunyu? Aquest cop en vídeo.

dissabte, 18 d’octubre del 2008

EL QUE ENS VE ARA...

Buenu, entre Champions, Lliga i Copa fem un bon combo, una mitjana de 2 partits per setmana no està gens malament... Els dies de novembre són aproximats:
  • Athletic Bilbao -BARCÍSSIM (Lliga) Diumenge 19/10 19:00
  • Basilea - BARCÍSSIM (Champions) Dimecres 22/10 20:45
  • BARCÍSSIM - Almería (Lliga) Dissabte 25/10 22:00
  • Benidorm - BARCÍSSIM (Copa) Dimecres 29/10
  • Málaga - BARCÍSSIM (Lliga) Dissabte 01/11
  • BARCÍSSIM - Basilea (Champions) Dimarts 04/11 20:45
  • BARCÍSSIM - Valladolid (Lliga) Diumenge 09/11
  • BARCÍSSIM - Benidorm (Copa) Dimecres 12/11
  • Recreativo - BARCÍSSIM (Lliga) Diumenge 16/11
  • BARCÍSSIM - Getafe (Lliga) Diumenge 23/11
  • Sporting L. - BARCÍSSIM (Champions) Dimecres 26/11
  • Sevilla - BARCÍSSIM (Lliga) Diumenge 30/11
    a partir d'aqui... agafa't nanu!
Per cert: si voleu veure el Restaurant que ha obert en Carles Puyol a Texas premeu aquest link

divendres, 17 d’octubre del 2008

EL VIRUS FIFA ENS HA TOCAT DE PLE

Amics, el putu virus FIFA té aquestes coses i resulta que li ha tocat al nostre heroi. El nostre Ros d'Or, ha tornat tocat. Des d'aqui fem arribar el nostre suport incondicional per Eidurt! Recupera't ràpid i torna a gambar si us plau!!!

Benvingut de nou Bieles

dijous, 16 d’octubre del 2008

Le Ballon d'or a la ville du...BARÇA

Aquí els teniu, els custodiadors. Encara que ens venguin històries aquests són els nostres candidats!

VOTA I DECIDEIX QUI VOLS QUE SIGUI EL CUSTODIADOR!





*El números són inventats i no corresponen a cap centre receptor d'imatges. Es tracta d'una votació metafòrica. En tot cas podeu votar a comentaris.

VISCA EL LLETÓS!

Andresito, Andresíssim, Fuentealbillíssim o el jugador amb la pell més lletosa de la plantilla ens va tornar a demostrar ahir que, a base de molta llet, s'aconsegueixen coses mol grans en aquesta vida. Quin golàs nanu! Visca la llet!!

Arxiu d'enquestes 1

dimecres, 15 d’octubre del 2008

Ja ha arribat el virus FIFA



A falta de la jornada d'avui ja han arribat tocats:

Touré i Pedrito.

Messi arribarà cansat.

I a veure què passa amb els altres.

Per cert, Titirríssim va enchufar dos gols amb els Galls del Domenech...

dimarts, 14 d’octubre del 2008

Trofeu Dia amb menys entrades.

Penya, jo no sé què ha passat avui. No m'hi cap al cap, des d'aquesta nit passada a les 00:07 que el bo del nostru Pep va penjar el CR7 que no hi ha cap entrada. A més durant el dia d'avui només s'han realitzat 8 comentaris a l'entrada esmentada. Potser són els nervis previs a la gran Assamblea de socis i compromissaris...

Per aquest fet crec que ens mereixem:

El Trofeo Ramón de Carranza, una senyora copa no fotem.

Odieu tan a CR7?


Jo no es que li tingui odi, es que li tinc un fàstig que m'hi cagaria a sobre...

dilluns, 13 d’octubre del 2008

El pitjor onze del Barça

Una enquesta al diari Sport mostra quin ha estat el pitjor onze del Barça dels últims 20 anys. Jo hi estic bastant d'acord, tot i que les possiblitats són infinites...

JUNTA D'ACCIONISTES

PRIMERA JUNTA D'ACCIONISTES DE BARCISSIM.COM

(Dimarts o Dimecres 14/15 d'Octubre de 2008)

- sortint de currar -

Ordre del dia:

- Merchandising barcissim.com
- Carnet d'activista
- Millora del disseny i la qualitat d'informació de barcissim.com
- Promoció de la paranoia
- Expectatives de futur

- Sopar + birres a càrrec de barcissim.com

Es prega confirmació d'assistència per votació (decisió del dia de la reunió). Qualsevol afegitó a l'ordre del dia es farà previ entrada a barcissim.com.

La junta

Promoció en un dia de tajas!

Ei penya tinc una nova per tothom! a cal fuster hi ha novetat! (és conya).
Resulta que l'altre dia ens em vam nar a fer unes copixuelas dignes d'un dijous per Girona. I això que pim pam pim pam divisem en Jorquera, el joier per qui no sàpiga qui és. No era un fet molt extrany si pensem que viu allí! Així que dic:"va m'hi faré una foto i la penjaré al blog de barcissim.com" i així ho vaig fer. La pega és que el mobil no era meu i encara m'han de passar la foto. Això si un cop finalitzada l'intercanvi de productes li vai dir: "Jorquera jorquera, uns col·legues tenim montat un blog que es diu barcissim.com on hi surten lesveritats del barça, les úniques veritats, ves-hi comrova-ho i que tb hi entrin els teus amics." Per tant senyors amb una mica de sort tenim en Jorquera o en Silvinho per aquí fent una entrada estelar!

diumenge, 12 d’octubre del 2008

Diccionari IV




agunatar (v): reststir a empentes de panteres i ficar cara de pocs amics per després abraçar-les "Guaiteu com ha agunatat en pepíssim!"

reststir (v): acció referent a salíssim, però sense oli i sal.

und (v): Que s'enfonsa en les profunditats: Ex: "Mireu com s'und el Titànic"

etall (n):
En llenguatge gangós, s'anomena "etall" als elements químics que poden formar cations i enllaços iònics. Ex: "Li a otre am una arra de etall en ot el ap"

orull (n): orella masculina.
ex: "Em pica l'orull"

diferncio:(adj) que t'ho estas passant molt bé, divertir-se. ex: Això és una festa, quina diferncio!

mirarva (n,f)
: Planta de finals de primavera: "Guaita! Ja ha florit la mirarva!"

Xaviteca, n. lloc on hi ha molts Xavis. Dipòsit de Xavis.
Ex. Han obert una Xaviteca al Centre Cívic.

Gradiosa, n.f. Fruit de l'arbre del gradís, de forma esferoïdal, d'un diàmetre comprès generalment entre 10 i 12 cm, de color blau i grana, comestible, tradicionalment cultivat a Terrassa i els seus entorns.
Ex. Els del Centre Cívic ens han demanat una caixa de gradioses per alimentar la seva xaviteca.

com de puny:
punyetassu bèstia. fava. cop capaç de provocar fractura de nas, trencamenta de dents i esguinçamenta cervical.

la penya pega per la vida...



Pegan a un árbitro de Regional Preferente
y le rompen la nariz con un puñetazo
El colegiado Miguel Ángel Ruiz Reguera
fue agredido durante el Atlético Zabal-Pastores,
de Regional Preferente. Cuando expulsó al jugador
zabalista Wi, éste le propinó un puñetazo a Ruiz Reguera,
provocándole una fractura en la nariz, la perdida de dos dientes
y un esguince cervical.

Marca.com

DEMOSTRACIÓ D'INTENCIONS

La veritat és que la sorpresa ha estat majúscula. Tota una declaració d'intencions del millor futbolista del món.


Leo Messi ens dóna suport, Leo Messi visita Barcissim.com


divendres, 10 d’octubre del 2008

PASSAT, PRESENT I FUTUR

Benvolguts amics de barcissim.com,

Sé que tots coneixem al que per nosaltres sempre serà el nostre gran ídol: Eidur Smari Gudjohnsen. La intenció d’aquest post però, no és la de fer-li un tribut a ell, ja que tots sabem que l’estimem molt i ens n’omplim la boca molt sovint de saber com n’es de bo. Avui em ve de gust parlar en general, de la familia Gudjohnsen.

Arnór Gudjohnsen va néixer el 30 d’abril de 1961; va esdevenir jugador de futbol i va acabar jugant al R.S.C. Anderlecht. Un dia de la seva vida va decidir tenir un fill. Aquest fill va resultar ser una mena de fenómenu futbolístic; va acabar debutant a la selecció Islandesa l’any 1996 substituïnt al seu pare, un fet inèdit al futbol professional. Aquest noi es deia Eidur Smari Gudjohnsen. Estava destinat a marcar el futur del futbol mundial.

Avui dia, coneixem aquest noi com Eidurt, el que va a buscar un parell de cebes, el que va a comprar el pa i el que va aquí al costat a ca la tieta Enriqueta a portar-li un encàrrec...

Vull que us fixeu també en el noi que condueix la pilota, a la dreta del ros d’or. Ell és Sveinn Gudjohnsen. Cal que recordem el seu nom perqué el seguirem a tot arreu i li donarem suport.

Barcissim.com amb Gudjohnsen.

BARÇA: THE KILLERS

Penya mireu quin video s'ha currat la penya de Barça TV. És una promo de 30sg però han anat a agafar una cançó de "The Killers"... Canya, nanu. Som uns killers

Qui deu ser?

Fàcil fàcil...

dijous, 9 d’octubre del 2008

AVI, T’ESTIMEM

Ja fa uns dies, des de que el Saulissim em va convidar a formar part dels comentaristes del superblog BARCISSIM.COM que estava buscant un tema per fer la meva primera aportació. Al ser la primera, no volia fer-ho amb frivolitat (quina paraulota mes chula), volia que fos una bona aportació, que no fos un simple comentari d’un partit, una burla a un jugador (del barça o d’un altre) o una simple CACA.
Després de pensar uns dies, per fi he trobat un tema del que crec que no s’ha parlat dins el blog.

Per aquest primer post he volgut mirar enrere i recordar els personatges que inconscientment tenim als nostres records. El proper dia 29 es el 84 aniversari d’un personatges que han acompanyat al nostre barça durant la seva historia, estic parlant de l’Avi del Barça.

L'Avi del Barça es un personatge creat per el dibuixant Valentí Castanys que representa de manera personificada al Futbol Club Barcelona. L'Avi del Barça va fer la seva primera aparició el 29 d’octubre de 1924 en la revista 'El xut'. Des de 1984 un soci de la Penya Blaugrana de Guardiola de Berguedà que es deia Joan Casals es va presentar al Camp Nou vestit com el personatge de l’Avi del Barça. A l’any 1992, quan el Barça va aconseguir la seva primera Lliga de Campions de la UEFA Copa de Europa, Casals va prometre que s’afaitaria la barba si l’equip aconseguia el títol por segona vegada. El 10 de juny de 2006 va complir la promesa després de que tres setmanes abans el Barça guanyés el títol davant l’Arsenal.

Aquest personatge fa temps que va perdré protagonista, pero tots els culés de més edat el recordem amb nostàlgia i admiració.

AVI, T’ESTIMEM






dimecres, 8 d’octubre del 2008

Que perquè sóc del barça? És obvi...

ALARMA!!

Alarma penya!!!jajajajajajja quina por que em fas subnormal...

Ronaldinho: "Volveré a ser el número uno del mundo"

Ronaldinho aseguró que espera volver en poco tiempo a ser el número uno del mundo en una entrevista publicada por el periódico deportivo milanés 'La Gazzetta dello Sport'. "Trabajó intensamente para ser el número uno y ahora estoy viviendo un momento de adaptación a la nueva realidad. A veces juego bien y otras menos. Debo lograr un equilibrio y para ello me estoy entrenando. En diez días estaré mucho mejor", aseguró.

ELS CULÉS ESTAN D'ENHORABONA...

Nois sembla que Nadal ha arribat abans d'hora i els Reis ens porten regals més aviat del que ens pertoca. Des de començament de temporada que estem esperant una cosa així...

Sabem que encara queda molt de camí, que no hem guanyat res (recordo que avui l'Espanyol i el Sant Andreu, sí sí el Sant Andreu de Gaspar, es juguen la final de la Copa del Rei), que no hem aconseguit cap premi, que no tenim res a celebrar, solsament victòries sueltes, que no podem anar a canaletes a celebrar res encara (sí a fer birres por ai...), que no podem donar-li encara el premi de millor jugador del món a Leo messi (tot i que sabem que ho és), que al de Terrassa podem dir-li Terrassíssim? sí, podem, però no podem disfrutar d'haver guanyat al Madrid 5 - 0 encara aquesta temporada (tot i que sabem que ho farem), no podem ni celebrar que Ronaldinho està mort i enterrat com a jugador de futbol, ja que encara fot algun golet i alguna assistència per allà Itàlia...

Ara, hi ha una cosa que sí que podem celebrar; celebrar "por todo lo alto", si Déu vol (és a dir, si Leo Messi en té ganes), la següent notícia es farà realitat...

Que se'n torni a gambar a Londres.
- Josep, aviat hauràs d'aguantar les seves gambades de més aprop -

Barça i pericus ja són equips estrangers!

Diu: "No ha sido una jornada buena para los equipos españoles..."
Quina cagada nanu...

dimarts, 7 d’octubre del 2008

Déus de l'olimp amb set a xibeca!

No és per menysprear els altres canterans però crec que encara no han demostrat ser mereixedors de la xibeca d'or!! Si voleu podriem fer una nova secció: "el quinto", jajaja