Menu

dimarts, 30 de desembre del 2008

Eto'9


Millor delanter de l'any mundialment.


De descartat a imprescindible.
Va convencer a Guardiola i el resultat és el següent:
44 gols barça + camerun.
pichichi de la lliga amb 15 gols en 4 mesos.
3 gols a la champions.
Més gols que tot l'espanyol
Anem a pel record.

Tornem en breu...

Killíssim en estat pur

(La foto us la trobeu si entreu a www.fcbarcelona.cat. T'apareix ell. Li he afegit unes cosetes per donar-li sazón al tema.)

http://www.youtube.com/watch?v=H3iQwTJkMQs

dimarts, 23 de desembre del 2008

Junyiníssim, el presentador

Messi n'hi do penya! Fins que no he pogut veure Barça TV en obert no he sabut que Òscar Garcia Junyent (alies "Junyiníssim") té el seu propi espai en aquest canal. Es veu que ja fa temps, desde 2007 que aquest personatge, el possible Pilota d'Or al 2009, de somriure constant i català de poble, presenta un programa que es diu "Contra qui juguem" o algu així, amb una intro rollu "Oliver i Benji" on analitza els diferents rivals del Barça cada jornada.

En Junyiníssim és tot un personatge i és per això que el programa s'ho val. Tot pompós, eixerit i amb aquesta mandíbula inferior que sobresurt davant de la resta d'elements facials, l'Òscar cavalga per la informació esportiva i fa més que notable l'absència de qualsevol formació periodística. Això, evidenment queda eclipsat per una carisma i un 'savoir faire' que Junyiníssim desprèn de cada una de les seves expressions.

L'acompanya en aquest carro un altre exfutbolista històric del Barça: Toño de la Cruz. Ell és qui fa l'anàlisi més tècinc del rival. Un altre que messi n'hi do! Només l'he vist una vegada però nanu, ni el rei en el discurs de nadal llegeix el "telepronter' tant descaradament! Només li falten unes ulleres a la punta del nas i anar resseguint les linies de text amb els dits! Boníssim!

Dit això, barcíssims meus, faig una crida a que us enchufeu a Barça TV i els qui no teniu TDT, us el pilleu per reis, perquè aquest espectaclíssim, junt amb el que fa el nostre barcíssim, no us el podeu perdre per res del món.

Força Eidurt.

dilluns, 22 de desembre del 2008

Evolució porríssima!!!


Arriba el paron nadalenc!!!

Quan les festes ja són aquí, arriben els tòpics: qui no es menja els turrons? qui serà campioníssim d'hivern? que si les festes portaran algun quilet de més... Els tòpics també es fan evidents a Barcissim.com.

La porrríssima, en aquest paron d'hivern ens deixa en la posició que podeu observar als gràfics; Al-fatah està molt ben posicionat per endur-se el campionat d'hivern, però caldrà que vigili amb els seus perseguidors, que últimament n'hi han sortit uns quants. Caldrà tenir en compte els punts que es poden conseguir amb la classificació de la primera volta, i podem estar davant d'un canvi de paradigma en la classificació; per tant no es pot avançar res, si no que cal esperar si tot es capgira.

De moment, aquesta jornada ens deixa la classificació tal i com la teniem la setmana passada però ho apreta tot una mica més. Per tant estarem atents a les properes jornades.

Des de la redacció de la porríssima de Barcissim.com, solsament ens queda desitjar-los sort per al nou any i que passiin unes molt bones festes.

Visca el Barça.

Bonus 1a volta

La primera volta s'està a punt d'acabar, només queden tres partits, però de totes les posicions que donen bonus només n'hi ha una de segura, la del campioníssim d'hivern. Moltes coses poden canviar encara, i pot ser que els bonus aportin molts beneficis per alguns... però moltes pèrdues per altres!
Aquí podeu veure les classificacions que cada un de vosaltres va pronosticar pel final de la 1a volta.

PORRÍSSIMA - CLASSIFICACIÓ J16

1.- Al Fatah (4p) - 82p
2.- Budellot (5p) - 81p
3.- Banach (5p) i Félix (5p) - 79p
5.- Juanitu (6p) - 78p
6.- Saülíssim (4p) - 74p
7.- Pericu (4p) - 73p
8.- Ernest (5p) - 71p

Villareal 1 - 2 BARCÍSSIM

Penya, quan comença el Tourmalet??

diumenge, 21 de desembre del 2008

CAMPIONS D'HIVERN!


Sí senyor! Tres partits abans d'acabar la primera volta el Barcissim és el flamant campió d'hivern ja que porta 10 puntacus al segon classificat!

TOURMALET?? ON?

dissabte, 20 de desembre del 2008

pORRISSIMA mAXWELL

Villarreal - Barcelona 2
Mallorca - Sevilla 2
Osasuna - Getafe 2
Deportivo - Recreativo 1
Numancia - Valladolid 2
Racing - Málaga 1
Sporting - Almería 1
Betis - Athletic 1
Espanyol - At. Madrid 2

divendres, 19 de desembre del 2008

FRIKADA. Marcos Evangelista de Moraes


Aquest home continua sense voler deixar el futbol, i ha fitxat per un club anglès, El Garforth Town, equip de vuitena divisió. Si si, VUITENA DIVISIO!
D'aixo s'en diu amor pel futbol. Per cert Cafu va ser jugador del Milan fins aquest estiu. Tothom el donava per mort e? pos alla estava.

Fergusson against Real Madrid


ALEX FERGUSON has branded Real Madrid ‘a mob’.

Ferguson is furious with the Spanish giants for claiming there is a secret agreement for Manchester United to sell them Cristiano Ronaldo next summer.

He fumed: “You don’t think we’d get into a contract with that mob, do you? Jesus Christ. I wouldn’t sell them a virus.

“So that’s a ‘No’. There is no agreement between the clubs.”


VISCA LA LIADA DE FERGIE!!!!

Tots els camins porten a Roma.



Com mola que ens toqui el "fàcil" a naltrus i el "coco" al Madrid!

A veure, a poc a poc. Hi ha diversos partidassos a vuitens que ens treuen rivals forts per quarts. Per exemple, mola que caigui o Juve o Chelsea, o Madrid o Liverpool, o Arsenal o Roma, o Inter o Manchester.

Sembla clar que el Barça passarà fàcil. Que vingui Benzemà i la truppe que els hi fotrem un sac.

Com molarà veure caure el Madrid a Anfield...

(No sé com van els quarts)

TORNEN ELS SÍMILS

Un dels jugadors més estranys de la plantilla ja té el seu símil a barcissim.com! Estava veient el Buenafente, que tenia Rafael de convidat i per fí he caigut en el símil de Bieles!! Messi n'hi do!

dijous, 18 de desembre del 2008

Demà és el gran sorteig!

The draws will take place at UEFA HQ

S'ha parlat molt sobre el sorteig de la Champions. Que si millor un dur, que si millor un fluix, que si millor Mourinho, que si millor Cesc, que si oju amb el Lyon, que els italians són perillosos, etc.

Mireu, la meva reflexió és la següent:

Que vingui qui vulgui que guanyarem!

Una mica de basquetbol!

dimecres, 17 de desembre del 2008

EL DOBLE DE DÉU

El parecido de Miguel Martínez con Leo Messi es muy grande
Igual que a Bola de Drac, Déu té un doble.
Aquest pavu te 24 anys, parla un català perfecte, es diu Miguel Martínez i és de Premià de Mar. Ja triguem en fer-lo partícep de barcissim.com. Propera cimera després de Nadal: Premià de Mar.

font: sport.es

Audi A12

Us presento el nou model d'Audi que treuran aquest Nadal!!! Es fabricarà integrament a la planta SEAT de Martorell i comptarà amb treballadors d'excepció: Dani Alves, Eidurtíssim, Victor, Piquetes, Titirríssim, La pantera i diuen que fins i tot Déu els fotrà un cop de mà (o un cop de cuixa, com ells vulguin...).

Aquí el teniu:


dimarts, 16 de desembre del 2008

Jornada 15

J15:

La porra arriba carregada de sorpreses...

Quina remontada, si senyor... emulant el millor Barça de Rijkard, la primera temporada, Budallot (l'home de les calces) està disposat a posar l'espectacle a la porríssima de barcissim.com. Amb 8 punts aquesta jornada és el màxim beneficiat i comença l'assalt al títol; es queda en segona posició i a només 2 punts del gran Al-fatah. Aquest per altra banda, segueix la seva tònica, no decau i es mostra ferm en la primera posició; el que caldrà veure és si podrà aguantar l'atac, que sembla imminent, de l'home de la roba interior.

El que ha resultat pitjor parat aquesta jornada ha estat la Banakona; tenia raó barcissim.com la setmana passada quan pronosticava la caiguda del búfal? Està clar que no estan sent les seves millors actuacions i sabem que pot fer-les molt més completes. Precisament per això no és un rival que poguem descartar fins al final. Segur que tornarà a pujar.

Emparellat amb Banakona, Felissuca manté el seu ritme constant i fa esbufegar els altres, costa seguir-lo i cada cop es mostra més a prop del liderat. Amb 7 punts aquesta jornada, no es mostra al nivell de l'home de les calces, però manté un ritme infernal i que pocs poden seguir. Solsament Ernestíssim i Saulíssim han pogut igualar aquesta puntuació. El primer es manté en última posició, però es beneficia de la caiguda de periquíssim (5 punts, igual que banakona) i se li enganxa a només dos punts; no tardarà a deixar el fanalet vermell. Per altra banda Saulíssim, abandona la penúltima posició i avança periquissim; es col·loca solsament a dos punts de kurna i a 4 de felissuca i banakissim.

Això està molt emocionant. Ha arribat un moment en que qualsevol fallo es paga amb caiguda segura de posició, i això espanta; caldrà anar amb molt de compte i assegurar el tiro!

Des del departament d'anàlisi de Barcissim.com, no voliem marxar de l'entrada "Evolució de la porrissima" sense recordar el que va ser l'alegria del cap de setmana:

2 a 0
(A la merda la merengada)
(Visca el Barcissim.com)



A PEL YELLOW SUBMARINE

Messi n'hi do, penya! Quin Tourmalet que ens estem cascant! 9 de 9 punts i 9 gols a favor i 0 en contra! Ja només ens queda la última etapa. No serà fàcil. Tot i que el Submarí Groc porta 1 dels últims 6 punts possibles, no ens podem relaxar. El Madrigal és un camp difícil pel Barça, però aquest any som capaços de tot!! Amunt el periscopi... i a pel Yellow Submarine!!!

dilluns, 15 de desembre del 2008

300 entradíssimes!



El palmarès de Barcissim.com és cada cop més gran. Amb aquesta entrada s'arriben a les 300 entrades. És per això que Barcissim.com queda proclamat com a campió de la Copa Libertadores!

Quina tralla! Comencem a guanyar copes d'altres continents!


Quin dia guanyarem el Mundial?

PORRÍSSIMA - CLASSIFICACIÓ J15

1.- Al Fatah (6p) - 78p
2.- Calces Budell (8p) - 76p
3.- Félix (7p) i Banach (5p) - 74p
5.- Juanitu (6p) - 72p
6.- Saülíssim (7p) - 70p
7.- Periquíssim (5p) - 69p
8.- Ernestíssim (7p) - 66p

El raïm de cap d’any

Aquest cap d’any tots a celebrar les campanades amb 12 GRANS DE RAÏM, com els 12 punts que portem d’avantatge sobre els merenguissims, però poden ser mes.

diumenge, 14 de desembre del 2008

La Xibeca deserta?


Ha passat el classiquíssim! Ningú no ha endevinat la porra de Barcissim.com, però el Madrid està a 12 punts després de 15 jornades i tenim el segon a 8!

(Jo crec que Quillíssim i Yayardas es mereixen una menció d'honor, un quinto cadascú potser?)

Una pequeña gran derrota

El dos-cero de anoche, fue un gustazo para para el universo blaugrana...éste es mi homenaje:

En España, afortunadamente, el debate supera al marcador. El fin no siempre justifica los medios. No se admite la italianización. Ni siquiera a los últimos de la fila. Y, claro, mucho menos a los grandes. En una situación excepcional, el Madrid se empequeñeció con un doble objetivo: evitar los confetis en el Camp Nou y convertir el templo de su gran adversario en el mejor diván posible en estos tiempos a la deriva. De nada le sirvió. A última hora, pagó su corta mirada. Por mucho que despejara una gorrada, el fútbol y la clasificación no están de su parte. El Barça quiso ganar; el Madrid, no perder. La ruleta cayó del lado del más guapo, aunque, a tenor de su tránsito por el campeonato, el Madrid hasta resultara meritorio. Así hay que medir ahora a este campeón, para el que la excelencia es impedir una fiesta ajena.
Para maquillar su distancia con el Barça, en el juego y los puntos, el Madrid optó por la vía más rácana. Su puesta en escena fue un reconocimiento tácito a la superioridad de su esbelto adversario. Fue un equipo tan menguado que sólo jugó medio partido, el defensivo. Cavó su trinchera con un pelotón bien cerca de Casillas, atemorizó a latigazos a Messi, intentó desquiciar cuanto pudo a su rival y manejó todas las pérdidas de tiempo posibles a la espera de encontrar una rendija ante Valdés. Para su desconsuelo, le llegó a Drenthe, que se rindió ante el meta azulgrana. El Madrid necesitaba un refuerzo anímico y para ello Juande puso todo su empeño en desactivar al líder sin importarle el escaparate o la alcurnia de su equipo. Como en los tiempos de la caverna, ordenó marcajes individuales, como el de Gago a Xavi, el de Sergio Ramos a Messi -estuviera éste de extremo o ariete- e incluso el de Guti a Gudjohnsen -el mundo al revés-.

Con el Camp Nou minado por once defensas madridistas, Juande logró desconectar al mejor Barça, en el que sus secundarios tuvieron más protagonismo que el que Guardiola habría deseado. Esposado Xavi, Gudjohnsen, Touré y Abidal condujeron en exceso la pelota sin que el trío ofensivo azulgrana tuviera apenas repertorio. Como antídoto, el Madrid estuvo impecable, pero cayó en la orilla de tanto remar hacia Casillas. Eso sí, frente a los últimos tiempos de Schuster, resultó un equipo ordenado, más gremial, con más voltaje. Alardes, ninguno. Malos tiempos para la poética. La única gallardía de Juande, Palanca, protagonista de la segunda y última gran ocasión visitante y del primer mensaje positivo que recibe en mucho tiempo la academia blanca.

En su medio partido, el ofensivo, siguiendo su rutina habitual, el Barça se precipitó de entrada más de la cuenta, como si pretendiera marcar el segundo gol antes que el primero. El líder se sintió incómodo, bloqueado por el hormigón blanco. Con el paso de los minutos, el Madrid consiguió alterar al conjunto catalán, contrariado por no ser capaz de corresponder a la euforia que había calado en el Camp Nou. Para el Madrid, sin importarle el método, se trataba de evitar un huracán. Lo logró durante más de una hora y, cuando se le redujo el depósito, le resucitó el milagrero, Casillas, que a punto estuvo de sostenerle hasta el final, cuando Eto'o acabó con la resistencia y Messi selló una pequeña gran derrota para el Madrid. El resultado premió al más ambicioso. No hubo lirismo azulgrana, pero sí mayor decisión.

Hoy, el fútbol es del Barça; el liderato, también. El Madrid de anoche buscaba algo de luz y se creyó con coartadas para rebajarse de semejante manera. Ahora, ya a 12 puntos, todo un océano, habrá que medirle en el futuro, cuando tenga que mudarse de traje. La talla del Camp Nou no le servirá.


JOSÉ SÁMANO - EL PAIS

S'obre el teló...

...i surt una merda de veritat. Autèntica.
Nom de l'equip?

Real Merdid

BARCÍSSISSISSIM 2 - 0 Real Madrid

Penya quin derbi! Quina emoció! Partit travat fins a l´últim moment, la possessió sempre pel Barça, el Madrid amb l'autobús aparcat a la seva àrea, els turmells de Déu que poques entrades més haguéssin pogut aguantar, el penal fallat per Samu, els contraatacs parats per Valdés... i finalment, els premi merescut! SOM EL MILLOR EQUIP DEL MÓN! SOM IMPARABLES! SOM BARCÍSSIM!!!

LA MERDA PER TOT EL MADRID SENCER

La merda més pudenta de totes va pel Madrid. Aquest equip mediocre que surt a aguantar el resultat com els petits i a fer el guarro intentant lesionar a Messi, i per tota la premsa de Madrid que no son capaços ni de veure qui ha dominat el partit. A la merda tots plegats! Us hem fundit i oju que no anem al bernabéu sent campions!!!! Que us donguin!!!!!!!!!!!!!!

TOMAAAAAAAA!!!

En seriu merengues... SOU LA PENA DE LA LLIGA!!! NO GUANYEU NI PARANT PENALS!!! VAYA GOL DE LEO!!! MENJEU-VOS-EL AMB PATATES NANUS! VISCA EL BARÇA!!!!!!!! I A PENDRE PEL CUL EL MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dissabte, 13 de desembre del 2008

HA ARRIBAT L'HORA

BARCÍSSIM TV AL TDT!

Quina sorpresa ahir, nava fent zapping i em trobo Linyolíssim i Piquetes al canal 11 del TDT!!! Ja feia dies que s'havia anunciat la notícia, però fins que no ho veus no t'emociones! A partir d'avui a les 13h. comença la programació oficial amb especial "Classiquíssim"! Més oportú impossible!

dijous, 11 de desembre del 2008

POOOORRA PEL CLASSIQUÍSSIM!


Penyaaaaa! No sé vosaltres pro jo estic nerviós, neguitós, garrativat, frisós, espervolat i hiperactivat!!! S'acosta el classiquíssim i he de fer coses! coses! A veure, no és temps de porres? Tothom fa porra i barcissim.com no?? Tenim una enquesta que ens diu per on van els tiros però hem de fer una porra amb resultats exactes. Com que no farem un pot on-line, proposo que qui guanyi la porra (evidentment posant resultat a favor del barça) es guanyarà una Xibeca Oficial de barcissim.com! Què me'n dieu? Venga va! que falten 2 dies!!! Jo votaré demà que si no seria tongo! Barcísssssssimmmmm!!!!!

EL MOSAIC (MILLORADÍSSIM)


Així sí que intimidarem penya!!

EL MOSAIC (MILLORAT)


Està prou be, pero crec que hauria de ser aquest

EL MOSAIC

“Tots units fem força”, el mosaic del clàssic

Aquest és el mosaic que veuran els nostres jugadors quan saltin al camp.

Jugadors! Estem amb vosaltres!

"Flipa" amb el Barça

Intervienen en Cerdanyola varias tabletas de hachís con escudos del Barça

S'ha fet esperar, però ja tenim aquí els regals de nadal dels Reis Mags; Messi, Etoo i Henry aquet any porten costo per tota la penya!!!

Amb l'escut gravat del barça, es veu que col·loca molt més...

El nuevo Ronaldinho


Aqui teneis, segun ha afirmado un medio inglés "La mejor actuación de Giovanni Dos Santos en toda la temporada". El nuevo Ronaldinho por lo engreido, lo feo, lo Latin y lo monea que es salio de esta guisa de un club Londinense. ¿Se encontraria con Josep? Fot una pena aquest fill de troll!! Y el cabron aun tuvo los santos cojones de decir que "preferian a Bojan por ser catalan". No nanu! preferian a Bojan porque es una persona y no un hominido como tu!

EL BOMBO DE VUITENS


Bon dia Barcissimaniàtics, aquest és el bombo que ens espera divendres a les 12:00h.

Molt de nom, però realment cap d'aquests rivals té res a fer contra Barcíssim. Recordeu que som primers de grup i tenim la tornada a casa.

Analitzem els possibles duels.

Barça - Chelsea:

potser el pitjor rival, recordem que tenen a Deco i a Belletti i faria mal haver-los d'eliminar nosaltres. Obviament, la rivalitat en els últims anys ha estat important. Ens hem creuat diverses vegades i hem aconseguit tot tipus de resultats, per tant, d'aquest encreuament direm que és el pitjor possible.

Barça-Arsenal:

el morbo està servit. Després de la final de París, després que Titirríssim i Bieles hagin vingut a Barcelona pot ser que ens tinguin ganes, però ni Cesc (exculé) ni Adebayor podran fer res amb la nostra defensa. S'ha de vigilar també a un tal Walcot, que a mi m'agrada molt. No obstant això, el titularem: El partit del morbo.

Barça-Inter:
díficil, però assequible. Líder al Calcio tenen Ibrahimovic com a màxim exponent ofensiu, un bon jugador però res comparat amb Samu i Messi. Torna Mourinho, que des que va deixar el Barça ha fet bons resultats en diversos equips. Mai és bona una eliminatòria contra un equip italià. Un matx tens.

Barça-Lyon:
el fàcil. Dels quatre equips que ens poden tocar el Lyon és el més fàcil. Líders destacats a una lliga menor com és la francesa tenen el seu màxim exponent en un tio que es diu Benzemà que tant li fa jugar al Barça o al Madrid. Bon joc aeri, per tant, Piquetes i the Mexican hauran d'estar a punt. A pesar de tot això, no sembla que ens hagi de portar més problemes, per tant, serà: l'encreuament esperat.

Fins aquí la informació subjectiva dels possibles rivals. Ara tothom pot dir-hi la seva. Teniu 27 hores abans no sabem del cert quin equip surt d'aquest bombo.

Barcissimaniàtics, no tingueu por! Passarem i guanyarem la Champions!
(Ho ha pronosticat el nostre gurú)


dimecres, 10 de desembre del 2008

Porríssima


Aquí tenim els gràfics de la nostra més preuada porríssima!!!

Després d'uns dies d'absència, i amb retard, arriba l'esperada gràfica de la porríssima.

Com es pot comprovar, aquesta jornada no evoca canvis importants, però remarca i manté les distàncies mes o menys a les mateixes posicions.

Començant pel líder, cal dir que es mostra sòlid i aguanta la pressió sense cap mena de senyal de defallir; Al-fatah suma 5 punts aquesta jornada empatant a màxima puntuació amb Saulíssim i Ernestíssim;

No deixa de ser sorpresa que els dos últims classificats siguin els únics capaços de mantenir el mateix nivell d'encerts que el líder; això fa que s'apropin més a posicions més bones i entrin en una lluita que es preveu aferrissada.

Els altres 4 participants (Juanitu, Felissuca, Budellot i Periquissim), amb una puntuació de 4 es mantenen estables però deixen escapar una mica més al lider. Hauran d'apretar si volen lluitar per les primeres places, tot i que no es troben lluny del segon classificat.

Banach és la sorpresa de la jornada, sembla que la segona posició se li desinfla per moments i sent l'alé dels perseguidors al darrera. Es veu cansat i el seu discurs es repetitiu i demagògic. Sembla clar que la segona posició no tardarà en canviar!!!

Així doncs, aquesta és la situació. La jornada del clàssic pot marcar un avanç i un després en l'evolució de la porríssima. Esperem gaudir d'un "1" GEGANT al partit del camp nou i d'una lluita constant fins a final de temporada en la porríssima.

Barcissim.com

ISLANDIA PREMIA A GUDJOHNSEN


"La Federación Islandesa de Fútbol ha nombrado a Eidur Gudjohnsen, jugador del FC Barcelona, y a Margrét Lára Vidarsdóttir, del Valur Reykjavík, como Jugador y Jugadora del Año 2008 en la quinta edición de estos premios anuales.

Premiados habituales
Varios ex jugadores, entrenadores e importantes figuras del fútbol islandés votaron para elegir a los agraciados. Gudjohnsen ha ganado el título por cuarta vez, habiendo marcado tres goles en seis partidos internacionales y después de llegar con el Barça a las semifinales de la pasada UEFA Champions League. Veigar Páll Gunnarsson, delantero del Stabæk IL, ha sido segundo y Grétar Rafn Steinsson, defensor del Bolton Wanderers FC, finalizó tercero. Vidarsdóttir recibió el galardón femenino por tercera temporada consecutiva gracias a sus 32 goles en liga con el Valur y los 14 ha marcados en once partidos con su selección. Hólmfrídur Magnúsdóttir quedó segunda y Dóra María Lárusdóttir, también del Valur, tercera."

Fuente:www.uefa.com

Deco...ets el mes gran...

Periodista:
"Este año toca 'vendetta' deportiva."
Deco:
"Sí, pero antes que pensar en la goleada como ya veo que empieza el entorno a hablar, a exigir, lo que hay que hacer es ganar bien y dejar al Real Madrid a 12 puntos. Eso sí que hace daño, eso sí que aumenta la herida de la crisis en la entidad blanca. Todo el mundo debe recordar que lo importante es ganar la Liga antes que lograr la goleada ante el Madrid. Si se puede las dos cosas, pues mejor, pero sin convertirlo en una obsesión."

Deco tambien dice:
"Si puedes meterle media docena de goles debes pensar que, al revés, ellos lo harían. En el 0-3 les dejamos ir vivos"


Deco t'estimo...
Jaumet fa pets doble de Deco també...

BARCÍSSIM 2 - 3 SHAKHTAR

dimarts, 9 de desembre del 2008

penya: caqueta per jorquera, tu

Messi n'hi do quin debut, Jorqueríssim!!!

parèntesi champions

Partit de tràmit amb Linyoles i Pedrito. Però partit de Champions. Per tant: A les 20:00h Obertura de portes. I, com sempre:
PORRA OBERTA:
BARCÍSSIM - FAS TARD. D'ON ETS?

SCHUSTER A CASA...LLEGA JUANDE


Como ya adelantó barcssim.com hace aproximadamente un mes, Bernardo ha sido destituido del Real Madrid, y Juande Ramos, un entrenador que no triunfó en el Barça B, se hará cargo del primer equipo blanco.

En la imagen puede verse a Schuster secándose las lágrimas después de conocer la noticia.

Queda así demostrado que somos la fuente de información más fiable del mundo, y además uqe el Madrid tiene la misma categoría que el Barça B, ya que han tenido el mismo entrenador...

PORRÍSSIMA - CLASSIFICACIÓ J14

1.- Al Fatah (4p) - 72p
2.- Banach (3p) - 69p
3.- Budellot (4p) - 68p
4.- Félix (5p) - 67p
5.- Juanitu (4p) - 66p
6.- Periquíssim (4p) - 64p
7.- Saülíssim (5p) - 63p
8.- Ernest (5p) - 59p

Després de la destitució de Schuster, la reacció del Madrid és tota una incògnita que afegirà encara més emoció a la porríssima de barcissim.com! Us ho perdreu??

Trofeu a la vidència de Barcissim.com


Copa no, Copón! a la vidència de Maxwell.

La Supercopa d'Europa, una copa que Schuster no guanyarà mai amb el Madrid!!!


brutal maxwell

http://barcissim.blogspot.com/2008/10/juande-mandar-schuster-casa-por-navidad.html

dilluns, 8 de desembre del 2008

JA S'ACOSTA EL DIA...

Sancionados y apercibidos


Los siguientes jugadores del Madrid no podrán jugar contra el Barça este sábado:

Marcelo: Acumulación de tarjetas

Robben: Expulsión

Todo esto a menos que recurran.

Además, este es el jugador del Villarreal que se perderá el partido frente al Barça en el Madrigal en caso de ver una amarilla frente al Sevilla:

Senna

diumenge, 7 de desembre del 2008

FELIZ NAVIDAD!

Gracias a Mundo Deportivo he creado este original Portal de Belen. Creo que plasma la realidad de una manera divertida, y que los pesonajes están logrados!!