Menu

dissabte, 31 de gener del 2009

Fase decisiva

Barcissims!!!!! Entrem en una fase trascendental. Els homes de Pepíssim són l'únic equip de la Lliga que es manté amb aspiracions a les 3 competicions i els propers mesos són decisius. Entrarem al febrer enchufant el gol 5.000 en Lliga i amb el primer "round" de les semis de copa. A finals de febrer anem a Lyon a encarrilar els 8ens de Champions i al març les tornades de les dues eliminatòries. Dos mesos on el Barcíssim no pot perdre la diferència de punts amb el Madrid per tenir la Lliga a tocar i on Pepíssim haura de seguir rotant per dosificar els nostres cracks! A SACU PENYAAAA!!!


  • Racing - BARCISSIM (Liga) Diumenge 01/02 17:00
  • BARCISSIM - Mallorca (Copa) Dijous 05/02 21:30
  • BARCISSIM - Sporting (Lliga) Diumenge 08/02
  • Betis - BARCISSIM (Lliga) Diumenge 15/02
  • BARCISSIM - Espanyol (Lliga) Diumenge 22/02
  • Olympic Lyon - BARCISSIM (Champions) Dimarts 24/02 20:45
  • Atlético Madrid - BARCISSIM (Lliga) Diumenge 01/03
  • Mallorca - BARCISSIM (Copa) Dimecres 04/03
  • BARCISSIM - Athletic Bilbao (Lliga) Diumenge 08/03
  • BARCISSIM - Olympic Lyon (Champions) Dimecres 11/03
  • Almeria - BARCISSIM (Lliga) Diumenge 15/03
  • BARCISSIM - Málaga (Lliga) Diumenge 22/03

divendres, 30 de gener del 2009

400 ENTRADISSIMES!!!!

Si amics, ningú ho diria, però Barcissim.com supera ja les 400 entradíssimes!

Moltes felicitats penya! Moltes felicitats Barcissim.com!

http://img.skysports.com/07/11/218x298/scudetto_595067.jpg

Sí, sí, sí. L'Scudetto ja és aquí!

Fitxatge d'hivern

A falta de només 24 hores perquè es tanqui el mercat hivernal de fitxatges s'ha produït una bomba informativa que afecta al nostre club. No sé si us sonarà, però hem fitxat un tal Kobe Bryant que es veu que jugava a la NBA i ha decidit, com en el seu dia va fer Michael Jordan, deixar la cistella per dedicar-se a un altre esport. I aquí el tenim en la seva presentació oficial. Val a dir que la seva posició natural és aler, però també pot jugar d'interior esquerre i mig centre defensiu.

Com moles Kobe!






Jornada 21

Felix


Jornada 21 - 01/02/2009 R


Valencia - Almería 1
Athletic - Málaga 2
At. Madrid - Valladolid 1
Espanyol - Recreativo x
Betis - Getafe x
Sporting - Sevilla 2
Racing - Barcelona 2
Numancia - R. Madrid 2
Deportivo -Villarreal 2
Osasuna - Mallorca 1

Barcissim.com als orígens


En aquest edifici del Carrer Pintor Fortuny un bon 29 de novembre de 1899 Hans Gamper, amb un grup de col·legues, va fundar el club de futbol més important del món, el BARCISSIM. Per això, des d'aquest blog humil volem retre homenatge als orígens, aquest any farà 110 anys, del club que tots portem al cor.

BARCISSIM 3 - 2 pericos

dimecres, 28 de gener del 2009

Declaracions en exclusiva

Frikada: Aquest any si!

Penya sabeu que abans de l'Ipod, hi havia CD's? I que abans dels CD's hi havia cintes de cassette i vinils?? Sisi. Pues mireu què he trobat per casa:


Sí. Son ells: Alexanco, Bakero, Txiki, Eusebio, Koeman i Laudrup. Un disc que van treure el 1991 per celebrar la Lliga i em va costar 875 pessetes i que té 2 cançons i estan repetides... Messi n'hi do! Oju amb les camises i els tejanus de la penya... bé el cas és que no té preu escoltar a dia d'avui com sonava aquella coral. He trobat un trosset per YouTube:



Aquest any volem veure Eidurt, Bieles, Planxes, Tonyes, Andresito... al voltant del micro i Samu ja sabem quina cançó farà. Serà el single!

dimarts, 27 de gener del 2009

Entrevista a Eidurt

Perdona ferran per trepitjar-te l'entrada!!! Pero es que no me'n podia estar!!!

penya mireu l'entrevista a Eidurt quan era petit!! No us perdeu el Gordoporteramicseu.



Aqui teniu a mes el momnet en que substitueix al seu pare...un documental emmulant els simpsons...brutal...

HISTÒRIA VIVENT DEL BARÇA

Avui Mundo Deportivo publica una foto amb els 5 jugadors que més partits han jugat amb el Barça.


El que més n'ha jugat és Miguel Bernardo Bianquetti, a qui tothom coneix com a 'Tarzán' Migueli, amb un total de 548 partits durant 17 temporades. Va arribar al Barça procedent del Cádiz amb 22 anys (1973).

El segon amb més partits és Carles Rexach Cerdà, el Charly, el noi de Pedralbes, amb 452 partits entre el seu debut l'any 1965 i la seva retirada el 1983. En total 18 temporades.

El tercer i quart, Xavi Hernández Creus i Carles Puyol Saforcada, respectivament. El de Terrassa és el jugador en actiu amb més partits (446), seguit per en Tonyes (423). Sembla bastant factible que aquesta temporada el de Terrassa superi a Charly Reixach, i que entre aquesta i la que vé sigui en Tonyes qui ho faci.

El cinquè del ranking és Guillermo Amor, el paradigma del jugador de cantera, fet a casa, que va debutar l'any 1988 i que va jugar un total de 421 partits fins l'any 1998, quan va fitxar per la Fiorentina. Ell va ser el primer dels famosos '4' que la cantera del Barça ha anat formant eks últims anys (Guardiola, Celades, Gerard, Xavi, Iniesta...).

Semblen clares les raons per les que el FC Barcelona és Barcíssim, el millor equip del món: és un equip amb una gran història (Migueli, Rexach), amb un present brillant (Xavi, Puyol) i amb un futur prometedor (Messi, Iniesta, Bojan, Busquets, Piqué...). Qui serà el pròxim?

Jornada 20

Bona nit Bàsquetmaniàtics,

Pallissot del barça aquesta setmana a ca el Pamesa (61 - 80). Tot i això, seguim segons, el TAU està imparable, però bé, ja el guanyarem. A casa vam perdre de 4 contra ells, però els guanyarem, algun dia se'ls ha d'acabar la bona ratxa. Us deixo el resum amb alguna jugada de Fran Vázquez d'aquestes bones, un triple de Navarro des de casa seva i altres jugades.



Per cert, espectacle de Fran Vázquez amb valoració de 38, 17 p, 13 r i 4 t. No és sant de la meva devoció, però si ho fa bé se li ha de reconèixer el mèrit. Ara, amb aquests braços tant llargs, ho té fàcil! M'hauré d'anar pensant un premi pel millor jugador també, per exemple "el quintillu de la jornada".


I aquest dimecres euroleague!! el madrid ens convida al seu pavelló perquè els demostrem el que sabem fer! L'any passat vam perdre de 3 a casa seva... haurem de venjar-nos.

dilluns, 26 de gener del 2009

Porríssima


Barcissimistes, la porrísssima encara la segona volta i torna amb una jornada plena d'errors i de dubtes...

Ens trobem a la jornada 20 i sembla que no sabem ben be cap a on va la lliga, els errors s'acumulen i les coses s'apreten. El líder, que semblava sòlid, el senyor de les calces fa aigües i amb 3 punts, juntament amb juanitu i saulíssim, són els que puntuen menys aquesta jornada. Això fa que la distància entre el primer i l'últim del primer grup de la lliga es mantingui (6 pts), però els perseguidors del líder ataquen amb força i no volen desaprofitar les opcions que els dóna. Tot i això, tpoc retallen distàncies remarcables i encara es troben per sota; Banachona, Felissuca i Al-fatah apreten.

Per altra banda, a sota tot s'apreta encara més; Ernestíssim sembla disposat a perdre l'última posició en detriment de Saulíssim, que si falla la següent jornada, encararia la segona volta des del fanalet vermell. En canvi Periquíssim, fa uns dels resultats de la jornada (5 pts), juntament amb Felissuca, i intenta no perdre l'estela dels de dalt.

Tot està cremant, i tot i que el bonus d'hivern ha canviat posicions, no es pot confiar en el Bonus de final de lliga, i s'haurà de combatre fins al final intentant fer una molt bona segona volta.

Molta sort a tothom.

Barcissim.com

PORRÍSSIMA - CLASSIFICACIÓ J20

Jornada amb moltes punxades. La classificació s'apreta encara més, tant per dalt com per baix!

1.- Budellot (3p) - 110p
2.- Félix (4p) - 109p
3.- Al Fatah (4p) - 108p
4.- Banach (4p) - 107p
5.- Juanitu (3p) - 104p
6.- Pericu (5p) - 96p
7.- Saülíssim (3p) - 95p
8.- Ernest (4p) - 94p

MESSI VOS GUARD

Aqui teniu un petit tastet de l'entrevista a Déu. Per cert, entre d'altres coses va dir que té novia a Argentina i que el més "person" de tota la plantilla és Piquetes...

http://www.tv3.cat/videos/987629

diumenge, 25 de gener del 2009

Mireu que he trobat navegant per internet!!!
M'he trobat una web que es diu centruy match i que conte tots els classics entre el madrid i barça. Es una mera de web realment pero mha cridat l'atencio el fet que diuen:

"mes que una web"

|| CENTURY MATCH ||

La Xibeca de la Jornada


Els números ens ho diuen tot: Eto'o 19 gols, Messi 13 i Titirríssim 12. 

Això vol dir que només ells tres han convertit 44 gols en Lliga dels 63 que porta el Barça. 

(Porten més gols ells tres que tots els equips de Primera divisió; sí, fins i tot més gols que el Madrid i que el Atlético, 41 i 42 respectivament.)

Per això, el nostre atac titular es mereix una Xibequíssima com una catedral.


Barcíssim 4 - 1 Numància

dissabte, 24 de gener del 2009

Arxiu d'enquestes 4










S'obre el teló...

..i es veu un munt de gent de la penya blaugrana de cunit que van al camp nou...

nom del jugador?

Ivan de la Penya


...i es veu un munt de gent de la penya blaugrana de cunit que foten un xivarri del 15 menys un...

nom del jugador..

Tamudo

Eslogan

Proposa el teu eslogan per portar dijous una pancartíssima al
camp nou i menjar-nos els pericos a la cassola...

divendres, 23 de gener del 2009

Quina relació tenen els Beatles amb el Barcissim?



No hase falta desir nada más...

PORRÍSSIMA - CLASSIFICACIÓ J19

Iep! S'ha detectat un petit error en els càlculs dels bonus, que afecta el nostre estimat pericu. Va posar que el Madrid anava primer i se li van sumar 2 punts que no tocaven. En canvi va posar l'Atlètic 5è i no se li ha sumat res. Per tant, se li resten 2 punts i se li suma 1. La classificació queda així:

1.- Budellot (6p + B-13p) - 107p
2.- Félix (6p + B-11p) - 105p
3.- Al Fatah (6p + B-9p) - 104p
4.- Banach (6p + B-11p) - 103p
5.- Juanitu (5p + B-13p) - 101p
6.- Saülíssim (5p + B-8p) - 92p
7.- Pericu (4p + B-6p) - 91p
8.- Ernest (5p + B-7p) - 90p

Si us plau, reviseu-ho si teniu temps, perquè pot ser que hi hagi algun altre error!

Estadística brutal

El presidente barcelonista reconoce que Messi tiene el futuro de color azulgrana

La vaig escoltar ahir per la ràdio. Diu així:

Lionel Messi ha marcat en 48 partits oficials amb la samarreta del Barça. D'aquests 48, el Barça n'ha guanyat 42 i n'ha empatat 6. Per tant n'ha perdut 0.

Morlaleja: Si Leo et suca, estàs caput!!!

dijous, 22 de gener del 2009

merda del partit

Disculpeu que discrepi de la merda de bieles pero crec que la merda és pel nostre senyor pepissim!! el colega va voler anar de llest i va posar una aliniacio de pacutilla i li va sortir el tiru de la culata. Realment jo crec que volia perdre el partit. U dic en serio, crec que volia perdre per frenar els anims dels jugadors i totes aquests mandangues. Nuse crec que u va fer francament malamen amb lo que ens tenia acostumats. Sabia que l'espanyol no s'arronsaria i pam...va i fica aquest equip titular: sense mig del camp, precari en defensa amb la substitució de marquez i amb poca creativitat ofensiva per part dels laterals, sense parlar es cla de la merda delantera: un bojan coibit i un bieles més que desastros. L'unic que intentava algo era l'Iniesta pobre, pero cla sense xavi, ture o messi dons poc farà el xaval.
Jo li vui donar la merda per dos opcions: una crec que es va voler passar de llest i l'altre pq crec que tenia ganes de perdre contra un espanyol que sabia que no ens posarien les coses fàcils.

tota per tu

I la merda pel partit és per...

Si alguna cosa va tenir aquest partit és candidats a trunyades de Barcissim.com. En primer lloc les mesures de seguretat dels pericus i els Boixos Nois; en segon lloc el mateix Pepíssim per la alineació que va posar al camp; en tercer lloc la lesió de The Mexican al minut 10; però crec que estarem d'acord que si ens basem amb el joc de l'equip la merda se l'ha d'endur un home: en Bieles, que no s'adapta a l'equip ni a la de tres. 

M'he permès el luxe de fer una menció especial a l'home de Rubí, que ens el vènen com el que pot jugar a tot arreu però que al final no juga bé enlloc. 



Realment, la trunyadíssima tenia molts candidats, el difícil serà trobar qui es mereix la Xibeca... ho deixo a les vostres mans...

Crònica del primer derbi

Salutacions barcissimistes!!

Aquesta nit, dos corresponsals de Barcissim.com han estat en l'últim derbi en camp contrari del Barça a la ciutat. Realment el partit ha estat molt penós sense pràcticament ocasions i amb un Barça molt desdibuixat, això si amb molts jugadors teòricament suplents. L'Es-panyol ha arrancat amb força però s'ha anat apagant amb els minuts. Final. 0-0 i eliminatòria oberta.

En l'aspecte extrafutbolístic ha estat una experiència bastant dura. Veure com en un moment t'envoltes de quillos per tot arreu que insulten a tot cristu i criden més vegades "Puta Barça" que "Ànim Espanyol" és complicat. T'has de reprimir. S'ha de dir també que no tots els pericos són així i que vam aconseguir entrades gràcies a un soci perico que és un crack, però haig de dir que la tensió del moment la tinc acumulada i me la guardo per dimecres que ve. A casa nostra. Allà els enxufarem bé, animant al nostre equip i fent l'onada.

Us deixem el testimoni de la pegatina de Barcissim a Montjuïc.
Força Barcissim!!!

(P.D. Algú pot penjar una trunyada per Bieles?, Messi n'hi do...)

dimecres, 21 de gener del 2009

Avui, partit.

ACB i Euroleague

Bon dia bàsquetmaniàtics,

Enfrontament espectacular entre Barcissim i la Penya. Però, el barcissim "apustuflant" (com diria en Robirosa)  es  va imposar en els últims minuts en un partit emocionantíssim.  Us deixo un resum del partit amb grans jugades del barcissim. 



A més, amb aquesta victòria el Barça ha passat l'unicaja, que va perdre amb el Merdid, i només tenim el Tau per davant.

Pel que fa l'eurolliga, ja s'han fet els grups del top 16, i ens ha tocat el Merdid, el Maccabi i l'Alba de Berlin. Un grup difícil però que ens deixarà partits espectaculars. I ens empatxarem de guanyar al Merdid, a la Eurolliga, a la Copa i a la Lliga. 

La 19 jornada de lliga es juga avui i demà, i juguem contra els penúltims (Murcia)... a veure si fem un favor al Menorca, eh?? 


dimarts, 20 de gener del 2009

Porríssima


Acaba la primera volta i ja tenim campió d'hivern; ningú sap a què se li pot atribuir aquesta bona remuntada i aquesta posició capdavantera, però està clar que tothom coneix el seu secret. En primera posició L'HOME DE LES CALCES!!!

Sí nois, Budallot es col·loca primer després de fer una molt bona primera volta, de menys a més, i de marcar el terreny per a col·locar-se lider i ben, molt ben posicionat, per al títol de lliga.

Està clar mirant la classificació, que la lliga s'ha obert en canal, com comentava Saulíssim en un post anterior; trobem dos parts diferenciades amb una bona distància de punts per mig. Tal com hem comentat, Budallot encapçala la porríssima, amb 107 punts, seguit de molt a prop de Felissuca (105 pts), Al-fatah (104 pts), Banakona (103 pts) i Juanitu (101 pts). Entre els 5 primers classificats solsament hi ha 6 punts de diferència i això assegura una lluita aferrissada per les posicions capdavanteres i per intentar estar a dalt de tot.

La segona lliga la juguen per sota, Saulíssim (92 pts), Perico (92 pts) i Ernestíssim, que tot i sumar mig bonus d'hivern i no presentar-se en 4 jornades de lliga, es col·loca amb 90 pts, un números remarcables. Si al capdavant de la porríssima està apretat, aquí baix les posicions ballen cada setmana i ningú es vol despistar per no perdre el que s'ha guanyat a pols.

Com podreu comprovar al gràfic adjunt, la mitjana global de tots els participants és de 4,67 punts en cada jornada, això ens deixa amb més partits fallats que no pas acertats (cada jornada n'hi ha 10, la mitjana seria 5), i remarca, a part del nostre dolentisme, la dificultat d'aquesta lliga, on hi ha un equip que es diu Barcissim que menja a part, però els altres es troben bastant igualats. Per altra banda, les persones amb la mitjana més alta d'encerts, són Al-fatah (4,94 pts), Budai (4,89) i Felissuca (4,89), que seguits de Banakona (4,78) són els únics que queden per sobre de la mitjana global; per sota queden Juanitu (4,61), Perico (4,50), Saulíssim (4,39) i Ernestíssim (4,33).

Si mirem el màxim de puntuació conseguida en una jornada, solsament tres persones han estat capaces de clavar un 9; es tracta de Banakona i Ernestíssim en la jornada 4 i Budallot en la 13. Pel que fa a la mínima puntuació, havent entregat la porra, sempre s'han aconseguit fer almenys 2 punts.

A mode de curiositats, aqui en va alguna:
  • Si algú hagués seguit la tècnica de deixar un resultat fix en algun dels equips de la lliga, potser n'hagués tret més profit que no pas anant-lo canviant; si s'hagués posat que l'Espanyol perdria sempre, el resultat haguéssin estat 11 punts a favor; en canvi si el resultat es posa a boleo 1, x o 2, la probabilitat ens diu que t'enduràs 6,27 punts al sarró, gairebé la mitat. El mateix hagués passat amb l'Ossassuna.
  • Evidentment qui ha posat que el Barça sempre guanyava, n'ha tret molt més de profit, que no pas estudiant el resultat.
Bé, així doncs, això és el que ens deixa la nostra porríssima: ESPECTACLE ASSEGURAT! Ningú pot badar, ni per dalt ni per baix, que les coses estan molt apretades i totohom té ganes de guanyar i ser coronat campió en el sopar de final de lliga de Barcissim.com.

Visca el Barça!

Yes, we can!

Guardiola ha liderado el cambio en el Barça; Obama debe hacerlo en el mundo

dilluns, 19 de gener del 2009

La xibeca de la jornada...

Ver imagen en tamaño completo
http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_282/foto_282972_CAS.jpg

La xibeca de la jornada se l'emporta l'afició!

Dimecres contra l'atletico va fer tres cops la ona i dissabte va vibrar amb el nostre espectacle!! Visca el Barça, quin orgull ser culé!

S'obre el teló...

...i surt una argentina; nom del president d'un club de futbol?

Boluda

PORRÍSSIMA - CLASSIFICACIÓ J19

S'acaba la 1a volta i els bonus han introduit alguns canvis substancials a la classificació. Ens espera una 2a volta apassionant!

1.- Budellot (6p + B-13p) - 107p
2.- Félix (6p + B-11p) - 105p
3.- Al Fatah (6p + B-9p) - 104p
4.- Banach (6p + B-11p) - 103p
5.- Juanitu (5p + B-13p) - 101p
6.- Pericu (4p + B-7p) i Saülíssim (5p + B-8p) - 92p
8.- Ernest (5p + B-7p) - 90p

diumenge, 18 de gener del 2009

S'obre el teló...

S'obre el teló i es veu el millor jugador de futbol del món. Es tanca el teló.

Nom del jugador?

Roben

Trunyada per Pérez Burrull

Estic indignadíssim penya. Aquest home ha robat el partit a l'Osasuna no pitant dos penals clars, i a sobre expulsant a Juanfran per simular, regalant corners, no expulsant a Heinze que ha saltat a totes les pilotes amb els colzes per davant... Quanta pasta li deuen haver pagat al pavu per xiular així?? És impossible que un àrbitre de 1a divisió sigui tan dolent.

AIXÒ VA PER TU!

BARCÍSSIM 5 - 0 Depor

Això és el que som

Venga pericus, ara us toca a vosaltres...

divendres, 16 de gener del 2009

Males noticies...

Nois, crec que Barcissim.com està una mica de dol...No és gaire bo pel Barça les dues noticies d'avui.

Calderon és un home estimat a Can Barça, un home que fitxa lesionats, infiltra penya de l'Atletico de Madrid a les assembles del Real Madrid per aprovar-ne els comptes y fitxa dos paius que no es poden inscriure a la Champions... Un home que m'agrada! No vull que dimiteixi.

Per altra banda, Guti és subnormal; sí, ho sabem tots! I odiós! sí! Però és molt dolent! I mola veure'l al camp desquiciat i fent el panoli per la gespa...

Així, que molt lluny de donar-los una merda, els espero ben aviat al capdavant del Merdid altre cop. Les merdes al capdavant de l'equip més merdós del món!

Barcissim.com us desitja que torneu!!

S'obre el teló...

...i es veu un tiu molt vil, extremedament vil que esta corrent una marató i va davant del primer!!! Una cosa espectacular...

Nom de l'equip de primera?

L'athletic vil va 0.

S'obre el teló...

S'obre el teló i es veu un gallec amb un cotxe descapotable "que te cagas"; es tanca el teló.

Nom de l'equip contra el que juguem aquesta setmana?

Deportivo de la Coruña

dijous, 15 de gener del 2009

S'obre el teló...

...i surt un mallorquí que treu un mocador.

Nom de l'equip de primera (de moment)?

es panyol

BARCISSIM 2 - 1 Atlético Madrid

L'encontre d'ahir al migdia.

Eren les dues i escaig (Xavi Escaig) de la tarda quan ens vam trobar a l'accés 5 del Camp Nou per tal de recollir les entrades pel partit d'ahir al vespre contra l'Atlético. Tot semblava normal, tant que fins i tot algú es va perdre amb la moto i va arribar tard.

Vam parlar amb una noia del club molt empanada per veure quines entrades ens donava (al final vam seure on ens va donar la gana). Després de preguntar a un senyor de jaqueta verd-groc fluorescent per la sortida de dinar dels jugadors i de que es mofès de mi a la meva cara vam anar directament al Pans de l'accés 7 per fer un mos.

Tot semblava normal, de fet era tot tant normal que la dona del Pans em va donar un entrepà de truita quan jo l'havia demanat de fuet de Vic! Sembla una trobada normal i sense res especial no? Direu, aquest tio està majara. Però NO!!!! NO estic majara.

De cop, veiem sortir del Palau de Gel al senyor Txiki Beguiristain. I jo, "ni corto ni perezoso" m'aixeco i vaig directe cap a ell amb una enganxina de Barcissim.com a la mà:

- Txiki, Txiki! -crido emocionat. De cop estic a la seva alçada i li dono l'enganxina. -Té entra aquí a veure què et sembla.

- Ostres, molt bé no? Pensava que voldries que et firmés alguna foto o això. -Diu ell fent-se l'important.- Ja hi entraré.

Seguidament va marxar a fer-se alguna foto amb uns aficionats que el van reconèixer.


No vam poder obtenir testimoni gràfic del moment, però el resultat seria més o menys aquest.

Txiki ja sap que Barcissim.com existeix!

La merda del partit



















Penya volia donar la merda del partit a la comunitat autònoma... però no... sel'endurà el nostre grafiquista!! va per tu juanitu!!jajaj

dimecres, 14 de gener del 2009

Una llegenda

Imagen del reportaje titulado:  Walter Wild (1899-1901)

Avui l'apartat "historissima", dedicarem una entrada a un personatge poc conegut. Un home que probablement ningu coneix pero que va tenir una rellevància important en el que ara és el millor club del món.
Walter Wild, va nèixer a Anglaterra, pero aviat es va mudar a la Ciutat Comtal per qüestions de feina. Walter, va ser un dels dotze assistents a la reunió fundacional del Futbol Club Barcelona feta el 29 de novembre de 1899 al Gimnàs Solé de Barcelona.

A part de ser un dels fundadors, és considerat el primer jugador de la història del club, a part de ser també el primer president del Barça. Se li ha de reconèixer l'esforç que va fer tirar endavant el club, ja que la seu en aquell temps era el pis on vivia, al Carrer Princesa situat al Born. Va ser el principal activista en la tasca de buscar un Camp propi i se li atribueix tot el mèrit pel fet de que el Barça ho aconseguís. El primer Camp: el de l'hotel Casanova.

El 25 d'abril de 1901 va deixar el carrec de president pq havia de tornar a Anglaterra.

La llegenda diu que 50 anys després de la Fundació, el nostre amic Walter (que ja devia tenir una edat) va enviar una carta al club preguntat si allò que havien fundat encar seguia o què passava (es veu que va deixar de seguir el futbol). De seguida, el llavors President, Agustí Montal i Galobart li va enviar una invitació per veure els 50 anys del barça des del Camp de Les Corts. Tot el Campa es va aixecar i li va dedicar una gran ovassió.


Dada d'interès: en la reunió Fundacional del barça i havia una home anomenat Carles Pujol. Refelxionem-hi.

Quin títol voleu guanyar?

dimarts, 13 de gener del 2009

S'obre el teló...

...i zurt un pavu tirant Avecrem a la zopa.

Nom del prezident de primera?

Enriquecer ezo

CR7. Continua el culebron.


Després de ser nominat Fifa World Player, la merda dels 'red devils' continua creant rumors alla on va...Ara han comensat a sortir xifres a la premsa anglesa sobre el possible traspàs de la merda pel Real Mobdrid. Atencio al tema...

Ell desmenteix fins a la data tenir cap contacte amb l'ex-president del Madrid Florentino Perez. No para de repetir-ho alla on li pregunten pel Madrid. pero no desmenteix cap tracte amb Calderon.

Les xifres que han sortit a la llum son les següents:
- £105millions pel traspàs.
- £220,000 a la setmana!!!!

Em direu que no es per flipar!!!!!!

PS: 1 lliure = 0.88 euros

tremenda acció maradoniana...

suposo que ja tots n'esteu al corrent pero avui ho he tornat a llegir i realment no té preu!! Tots sabem lo girat del cap que està Maradona... pero lo que va fer l'atre dia és digne d'estar al Barcissim.com.
El pavo es va fumar un puracu a les 7 del matí i van haver de desallotjar l'hotel on estaven tots els del Chelsea (es van passar tres quarts d'hora a fora amb batin a 3 graus!!!!) i l'endemà van perdre estrepitosament contra el Manchester...

simplement per treures el barret... suposo que quan Messi faci aixó es consolidarà com a Déu!!!


Foto d'arxiu: Barcissim.com

Ja tocava!

Buenu penya, després d'haver-nos desfogat amb tanta merda, m'agradaria trencar una llança en positiu i en favor d'un jugadoràs.

És cert: Messi sa surt, Samu és imparable, Xavi està increïble... però hi ha un pavu que corre per la banda que encara no havia guanyat el trofeu més important per damunt de Pilotes d'Or i FIFA World Player: La Xibeca de barcissim.com. Dani Alves, Daníssimo, Alvíssim o com vulguis. Un home que no para, que puja, que baixa, que defensa, que ataca... i que porta més minuts que ningú aquesta temporada. Incombustible com pocs, Dani es fum unes currades cada partit que dóna gust. Sense anar més lluny, en els dos últims gols, Daníssimo té un paper essencial. Assistència letal cap a Xavi en el 2-2 i recuperació de la pilota que enchufa Messi en el 2-3. I el cop d'esperó amb Messi la setmana passada?... simplement genial.

Dani treballa i fa espectacle en cada minut de joc. I si: ha valgut pasta portar-lo, però penya, tant de bo tots els fitxatges fóssin així de rentables. Gracies Dani per la canya que desprens. Barcissim.com brinda amb tu amb una Xibequíssima!

dilluns, 12 de gener del 2009

Nova secció!

Bona nit bàsquetmaniàtics!

Estrenem secció! Segur que no generarà tanta expectació com el futbol, però si som barcissim.com ho som tant per futbol com per bàsquetbol. Des d'aquí anirem informant periòdicament de les "andances" del nostre equip de bàsquet
















I comencem la secció amb una notícia bomba: clàssic a la copa! S'ha fet el sorteig de quarts i aquest ha estat el resultat. Com que pressuposem que els quarts els passarem sense problemes (encara que la Copa es jugui a Madrid) el rival a semifinals serà probablement el TAU d'Ivànovic, la nostra bèstia negra. Això fa que aquest any la Copa de Sa Majestat es presenti mogudeta i complicada, si més no.

Haurem d'esperar fins el dia 19 de febrer per gaudir d'aquests partits! Des de Barcíssim.com donarem suport a Navarro, Basile, Grimau i companyia per guanyar aquesta Copíssima!

ho sento...

Aquesta merda va per Cristiano Ronaldo...el fill de puta i subnormal mes gran de tots els temps...
Per tenir un premi que realment no mereix...Potser es mereixia la Pilota...pero no el FIFA WORLD PLAYER.

http://amor.rz.hu-berlin.de/~h0444mxe/shit.jpg

http://i173.photobucket.com/albums/w71/letssmileforever/cristiano_ronaldo.jpg

No es un enigma



tots ho vam dir ahir.

La merda del partit


Penya no havia posat mai una merda al blog però crec que estareu amb mi!! Una merda ben grossa pel Fair Play. La penya està farta ja de veure com en un partit s'han de parar minuts i minuts per comèdies de penya ruin que intenta parar el joc contrari tirant-se a terra i fent comèdia. S'hauria de prohibir per llei. Si caus a terra i et fas mal et fots.Es un partit de footbol i està previst fer-se mal; així doncs a cascar-la. No esem fent balet ni classes de vall...JODER QUE ES FOOTBOL!!!!! i davant la puta pena que van fer els de l'Osasuna amb aquest joc brut i trist....MERDA PEL FAIR PLAY!!!

Osasuna 2 - 3 BARCÍSSIM

0-1 Eto'o


1-1 M. Flaño


2-1 Pandiani


2-2 Xavi


2-3 Messi

PORRÍSSIMA - CLASSIFICACIÓ J18

A una jornada d'acabar la primera volta, la cosa es posa molt interessant!! Crec que la setmana passada no hi va haver grafiquíssima i valoració de la jornada, però en aquesta n'hi ha d'haver!

1.- Al Fatah (2p) - 89p
2.- Félix (5p) i Budell (4p) - 88p
4.- Banach (4p) - 86p
5.- Juanitu (3p) - 83p
6.- Pericu (3p) - 81p
7.- Saülíssim (2p) - 79p
8.- Ernest (4p) - 78p
ASPACTACLA

(no cal di res mes)

diumenge, 11 de gener del 2009

Quan a TV3 s'ho curraven...


Si. És ell, el gran i carismàtic Jordi Culé, creació del no menys pintoresc Òscar Nebreda. Jordi, desde barcissim.com, se't troba a faltar...

enigma diferent

avera si adiveineu aquest super enigme on surten dos persones emblemàtiques d'aquest bloc!!