Menu

dimarts, 31 de març del 2009

més que webs

Penya! Què passa?? Estem adormits?? El que fot més ràbia del virus fifa és que ens aturen l'espectacle i ens fan entrar en debats inútils sobre Valdés: El millor porter que ha tingut el Barça desde Zubi, tot per vendre diaris. Estic amb el Banach, barcissim.com ja s'ha posicionat i no ens hem de fer pesats.

És per això que, coincidint amb el dia de la presentació de la web d'Andresito, us passo algunes webs oficials que ja han presentat recentment els nostres cracks:

Presentación de la nueva web de Andrés Iniesta


www.andresiniesta.es
(ara no va, deu estar colapsada)

diumenge, 29 de març del 2009

La premsa del dia

M'apunto a la seccioníssima de titularíssims amb el permís del nostre Ernestíssim.

Seleccions

Argentina 4- Venezuela 0



Messi va estrenar el "10" de l'albiceleste amb victòria contundent i gol. Concretament va marcar el primer gol i va tenir una actuació més que destacada! Sembla que fos en agraïment a Maradona per haver-li donat aquest número màgic que fa grans als futbolístes.

Espanya 1 - Turquia 0



Piquetes salva la "Vermella" amb un gol que pot ser molt important. També va jugar Xavi. Amb els dos jugadors com a titulars, Espanya no va fer el futbol que ha copiat del Barça però va guanyar amb certa comoditat a Turquia.

Lituania 0 - França 1



Titirríssim va jugar, però el gol de la victòria el va fer Ribéry.

Uruguay 2 - Paraguay 0



Jungles titular.

Togo 1 - Camerún 0



Samu i els lleons indomables es compliquen la presència al Mundial 2010 al perdre contra Togo per 1 a 0.


Sudan 1 - Mali 1

Salsitxes Felpa també ha jugat tot el partit i la seva selecció no ha pogut passar de l'empat contra el Sudan.

dissabte, 28 de març del 2009

Killíssim queda't!


Des de la plataforma en defensa del Killíssim volem dir que aquest porter s'ha de renovar. La portada de MD d'avui és prou clara, les negociacions de renovació estan congelades i hi ha molts equips grans interessats en el nostre porter.

Per això, vull fer una crida al Barça! Ara que tenim porter, no el deixem escapar! Perquè a part del palmarés que ja té aquest any sumarà 3 títols més i un altre Zamora, poca conya!

divendres, 27 de març del 2009

SUPER COMBO... I RECTA FINAAAAAL!!!!!!

Messi n'hi do la traca de final de temporada! Dos mesos d'infart on el nostre Barcíssim s'ho juga tot pel tot! Partits decisius de lliga (Tourmalet inclòs) per sentenciar quan abans el campionat i poder afrontar la Final de Copa contra els lleons a Mestalla. I el que és més complicat, carregar-se dos equipassos de nivell europeu per plantar-se el 27 de Maig, amb els deures ben fets, a la Finalíssima de Roma contra, possiblement, el carro gros d'Europa: El Manchester United. Messi m'escolti i tant de bo puguem gaudir d'un final de temporada brutal que ens condueixi a assolir una fita històrica.

SOM-HI BARCÍSSSIM!!!!! RITME! RITMEEEE!!!


  • Valladolid - BARCÍSSIM (Lliga) Dissabte 04/04 20:00
  • BARCÍSSIM - Bayern (Champions) Dimecres 08/04 20:45
  • BARCÍSSIM - Recreativo (Lliga) Diumenge 12/04
  • Bayern - BARCÍSSIM (Champions) Dimarts 14/04 20:45
  • Getafe - BARCÍSSIM (Lliga) Diumenge 19/04
  • BARCÍSSIM - Sevilla (Lliga) Dimecres 22/04
  • València - BARCÍSSIM (Lliga) Diumenge 26/04
  • BARCÍSSIM - Chelsea/Liverpool (Champions) 29/04 20:45*
  • Real Madrid - BARCÍSSIM (Lliga) Diumenge 03/05
  • Chelsea/Liverpool - BARCÍSSIM (Champions) 05/05 20:45*
  • BARCÍSSIM - Villarreal (Lliga) Diumenge 10/05
  • Athletic - BARCÍSSIM (Final Copa) Dimecres 13/05 22:00
  • Mallorca - BARCÍSSIM (Lliga) Diumenge 17/05
  • BARCÍSSIM - Osasuna (Lliga) Diumenge 24/05
  • BARCÍSSIM - Manchester/Arsenal/Oporto/Villarreal (Final Champions) 27/05 20:45*
  • Deportivo - BARCÍSSIM (Lliga) Diumenge 31/05
*Partits amb alta probabilitat, no confirmats

Barça 1 - TAU 1


Després de 7 derrotes consecutives contra el TAU Baskonia, el Barça ha demostrat que el pot guanyar i que a més el pot guanyar de 23 puntakus! Això ha de donar moral a l'equip per afrontar els dos següents partits a Vitòria i treure'n una victòria que forçaria el desempat al Palau!

http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/noticies/basquet/temporada08-09/03/n090326104134.html

http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/noticies/basquet/temporada08-09/03/n090326104126.html

Per si quedava algun dubte



Ja se que es un toxo, xo val la pena llegir-ho.

http://www.uncritvalent.com/Documents/Informe4_UCV_Les_19_lligues.pdf

dimecres, 25 de març del 2009

NOU BUTLETÍ SETMANAL...


PENYA PERDO PEL RETARD... PRO NO TENIA EFECTIUS TÈCNICS... CREC QUE EL MES DESTACAT VINDRIA A SER AIXÒ!!

No hi ha manera!


I ja van 7 derrotes consecutives contra el TAU. La bèstia negra dels blaugranes va tornar a passar per sobre dels Navarro i companyia que van sortir empanats i van arrossegar els 10 punts de desavantatge fins al final del partit. A més, aquesta derrota a casa fa que el Barça perdi el factor camp i es veu obligat a guanyar el segon partit al Palau i un dels dos partits a Vitoria per forçar el 5è partit a casa.

Ahir es va demostrar que el TAU li té la moral menjada al Barça. Li tenen por i mentre això segueixi així no els guanyarem mai.

dimarts, 24 de març del 2009

El Barça interesado en Maxwell

Maxwell es uno de los elegidos para fichar por el F.C. Barcelona para el próximo año. Y es que las cualidades del colaborador de Barcissim.com no han pasado por alto del gran secretario técnico Txiki Berguiristain. Y es que a sus escasos 24 años tiene todo el futuro por delante.

A pesar de haber jugado toda su vida de portero de futbol sala, aunque con algunos intentos de portero de futbol y futbol 7, el Barcelona se ha interesado en él para el puesto de lateral zurdo, con la ventaja de no tener que hacer cambio si en el partido expulsan a Valdés.

Destaca por su gran capacidad para fingir agresiones, cometerlas y sobre todo protestarlas a los árbitros. Barcissim.com ha conseguido infiltrarse en el partido de prueba que le han hecho, consiguiendo la siguiente imagen.



De concretarse este fichaje el Barcelona se hará con uno de los mejores jugadores del Tous C.F.S de primera división catalana. Hay que destacar que el club baraja la posibilidad de cederlo un año al Espanyol para que se foguee en Segunda División antes de dar el salto a la máxima división nacional.

Molt aviat...

Una serie que us apassionarà. Sobretot la segona temporada...
Ai! És al revés: La temporada a segona...

dilluns, 23 de març del 2009

La cervesa que es beu, on millor es viu...



La cervesa que beu un bon culé, la cervesa que beu Déu.

PORRÍSSIMA - CLASSIFICACIÓ J28

1.- Félix (4p) - 149p
2.- Al Fatah (5p) - 148p
3.- Budellot (6p) - 145p
4.- Banach (4p) - 135p
5.- Juanitu (6p) - 131p
6.- Saülíssim (6p) i Pericu (5p) - 129p
8.- Ernest (5p) - 123p


I ara, setmana de descans!
No pasa nada pericos.
Hay q mirar hacia Adelante!


PD: perdona Saulissim x xafar la teva.

diumenge, 22 de març del 2009

Fregooooones!!! Venc fregooneeees!!!!


Per aquests dies d'espectacle i baba, res millor que una bona fregona de barcissim.com. Messi n'hi do!

Porrissima Jornada 28

Getafe - Recreativo x
Sevilla - Valladolid 1
Barcelona - Málaga 1
R. Madrid - Almería 1
Villarreal - Athletic 1
Mallorca - At. Madrid 2
Osasuna - Espanyol x
Deportivo - Betis 1
Numancia - Sporting 2
Racing - Valencia 1

divendres, 20 de març del 2009

PARTIDASSOS!!!

Penya! Doncs tot el peix venut! BARCÍSSIM-BAYERN amb primer partit a casa! Possibles semis contra LIVERPOOL o CHELSEA amb la tornada a Anglaterra... i hipotètica final contra el MANCHESTER si no passa res extrany.

Conclusió: A PARTIR D'ARA: PARTIDASSOS AMB SENYORS EQUIPASSOS!! I com m'agrada la Champions quan arriba aquesta fase... Som-hi Barcíssim!

Classificació sorteig UEFA:

L'hora de saber els rivals.


Avui a les 12h, el Barça sabrà quin camí li espera si vol aconseguir la 3a Copa d'Europa. Segons l'enquesta de Barcissim.com, l'Oporto parteix com la Ventafocs del sorteig. Sembla clar que tothom vol evitar Vilareal i Liverpool.

Un altre tema que no s'ha tingut en compte és que també se sorteja l'ordre dels partits. Segons Leo jugar a casa la tornada és més important que no l'equip que et toqui. I segons declaracions de Guddy és igual qui toqui i on toqui que passarem!


Manchester
4 (10%)
Arsenal
7 (17%)
Bayern
7 (17%)
Oporto
16 (40%)
Villarreal
1 (2%)
Liverpool
1 (2%)
Chelsea
4 (10%)

dijous, 19 de març del 2009

Almería 0 - 2 BARCÍSSIM

Ens deixavem els gols de Linyolíssim penya!

0-1. Bojan (52')


0-2. Bojan (55')

La premsa de Madrid.

Ens enfadem i ens indignem. Des de l’entorn culé són moltes les contradiccions que es poden veure cada dia: hi ha culés a favor de Laporta, culés en contra, culés que prefereixen Bojan a Eto’o de davanter centre, culés que no van al camp, culés que sí que hi van però marxen dora... En l’únic que ens posem d’acord tots els barcelonistes, i crec que coincidireu amb mi, és en que la premsa de Madrid és una farsa! Tal com comenta Saulísssim en l’últim post, Barcissim.com té una entrada amb les millors portades dels diàris madrilenys, on des de sempre s’intenta vendre una imatge del Madrid que no és real.


Una imatge del Madrid exageradísssima. Si d’alguna cosa és capaç la premsa madrileña, i en això supera a la catalana, és de vendre il·lusió blanca com el que més i la setmana següent rebentar-ho tot! Avui Marca porta andressito en portada, demà l’As portarà Messi i quan els diàris, que ja van fer fora Calderón, erigeixin Florentino com a nou president (pq voten els socis, però la premsa coacciona el vot) carregaran fort contra tot el Barça; m’imagino un “Tiembla Barça, Florentino ya está aquí” o “Galaxia Blanca”. Me la pela.


Últimament sento noticies de si la premsa catalana hauria de fotre més canya, si hauria d’apostar per un model com el de Madrid, que si tal i que si cual... A mi que no m’hi contin. La premsa de Madrid és lamentable i els seus periodistes uns mediocres que només busquen desestabilitzar. Segurament la catalana també és així en el fons, però en les formes som més educats. I és que és una qüestió d’educació. A Madrid els n’hi falta.

dimecres, 18 de març del 2009

Nova gomina!

Himne amb ritme!

Penya! He creat una secció nova: El Gol Sud. A través d’aquí anirem explicant coses d'aquelles que passen en el món del futbol des d’una altra perspectiva, curiositats i detalls amb els quals convivim i que mereixen el mateix anàlisi que el propi d'un partit. Sempre des d'una perspectiva barcissimista i des del Gol Sud.

En la primera entrega m'agradaria fer una reflexió sobre el nostre himne. Quantes vegades l'hem entonat, ens hem emocionat i hem vibrat amb el seu ritme i harmonia? Moltes. Però estant al camp l'altre dia em vaig adonar d'una cosa: La penya s'embala. Crec que és segons el partit (segons el campionat i rival), però la penya s'embala que dóna gust. En concret en una fase: Comença l'himne amb: "Tot el camp!" Pla Pla Pla! "És un clam" Pla Pla Pla! Fins aquí bé. Però a partir d’aquí comença la carrera: "Sooom la gent blaaau granaaa!" i au vinga! Tots en dança!!

És normal que en un camp d'aquestes dimensions el so es propagui de diferent manera però és un tema de velocitat. "Taaaant se val d'on venim.....!!!" i Pla Pla Pla!!! Vinga picar de mans i cadascú amb el seu ritme però tots embalats.... "Siii del sud o del nooord" i Pla i Pla i Pla!!! Al final arriba el punt de "Barça! Barça! Baaaarça!!!" On tots els cantaires i picadors de mans ens retrobem, però a la segona part de l'himne torna el caos. Realment és curiós el nivell de conxorxa i patuleia que es viu en els diversos punts de l'estadi.


Conclusió: Quan soni l'himne al camp, que posin un director d'orquestra al cercle central. Podria ser Pepíssim o Eidurt perquè la gent es motivés. Però necessitem un ritme per l'himne penya.

Això és tot. Aquí queda aquesta primera entrega una mica freak de reflexions des del Gol Sud.
Barcísssim!!!!!!

dimarts, 17 de març del 2009

Piscinassu!

Avui a MD han publicat un vídeo que crec que val la pena de fer-lo aparèixer aquí: el pitjor piscinassu de la història del futbol. Ho intenta Pedersen, al partit Arsenal - Blackburn Rovers que va acabar 4-0. El tiu va corrent, mira enrere a veure si té el defensa a prop i on és l'arbitre i el xaval es tira. El més bo és que el defensa està a 2 metres. Els comentaristes Lineker i Shearer es parteixen...

Corren rumors que el Real Madrid va al darrere d'aquesta joia del teatre, perquè saben que jugant amb ells, els àrbitres segur que piten penal cada vegada.

La pilota de l'any!


Ahir al vespre a Roma, lloc on es disputarà la final de la Champions d'enguany, es va presentar al públic la pilota amb què es disputarà la gran final entre el Barça i un altre equip. Segons la UEFA, aquesta pilota té semblances significatives amb la pilota de l'Eurocopa ja que s'ha elaborat amb la PSC-Texture.


La presentació va tenir lloc al Colosseu, un lloc bucòlic on abans es amtaven persones i ara està plena de turistes. Un lloc on els gladiadors lluitaven tal com fan ara els futbolistes. Un lloc de culte al Cèsar, però ara el culte és a Messi. Un lloc de sorra i ara es juga amb gespa...

Conclusió, Eidurt s'endurà la pilota cap a casa després de fer un Hat-trick a la Finalíssima!!!

Recordeu: Divendres a les 12 hores el sorteig dels quarts de final.

dilluns, 16 de març del 2009

PAR DE TETAS BOOM BOOM!!


EM PERMETO EL LUXE D'ENCETAR UN NOU APARTAT QUE PODEM ANOMENAR: TITULARS I AQUÍ BÉ EL D'AVUI!!(el format pot anar millorant pero avui s'ha inprovitzat una mica)

Unes quantes veritats sobre el passat del Madrid

Part 1:


Part 2:

PORRÍSSIMA - CLASSIFICACIÓ J27

1.- Félix (7p) - 145p
2.- Al Fatah (5p) - 143p
3.- Budellot (5p) - 139p
4.- Banach (6p) - 131p
5.- Juanitu (3p) - 125p
6.- Pericu (4p) - 124p
7.- Saülíssim (4p) - 123p
8.- Ernest (4p) - 118p

Antiperiodisme. Capitol 562812498798273

Avui entro a msn.es (pagina d'inici de hotmail) i cada dia hi ha un apartat amb noticies. Doncs avui quan ho he vist m'han caigut els ous al terra al vere aixo:

Olequer presas està considerat un deportista conflictivo!
Un pavu que tenia (i encara te) una cara d'empanat que no se la pot treure i que anava als entrenos amb un Clio es un tio conflictivo?

Se'l compara amb Mario
n Jones!! una pava que va ser medalla d'or d'uns jocs i li van treure per dopatge del mil!!

He flipat molt...amb l'anticatalanisme de la prensa de msn.es

merda per ells.

diumenge, 15 de març del 2009

Dues Xibeques Bojan si us plau!

Una pel Linyolíssim, que amb els pocs minuts que juga, els aprofita que dóna gust. I l'altra, crec que ja tocava. Andresito, desde que ha tornat, ha revolucionat l'equip de nou. Quins partidassos Andresito!!!

S'obre el teló...

... i surt un avi amb el seu nèt jugant a "Hundir la flota". I el nen diu:

- Avi! On bombardeiges?

Nom del jugador de l'Almería?

A CA SIETE

ejem, ejem...


divendres, 13 de març del 2009

Liverpool!

Barcissim.com tot i sabent que es un possible rival a la Champions vol fer un petit homentage a la penya del Liverpool per fotre-li 4 xixarrissims al Real Container.



Gracies.

Els derbis a Grècia

Penya, fa temps que vam parlar dels incidents al derbi Espanyol - Barça, amb les bengales llançades i les baralles entre aficions. Aquests fets lamentables són com un conte de fades comparats amb el que mostren les imatges següents: partit PAOK - Olympiakos, 2n classificat abans del partit (ara 3r) contra el líder de la lliga grega.



Per cert, el partit va acabar 0-0.

dijous, 12 de març del 2009

Efemèrides europees


Els dos primers gols de Tití tenen efemèrides importants! Ahir Tití va superar a Di Stefano i va anotar el gol 50 a la Champions League i, a la vegada, va marcar el gol que fa 700 del FC Barcelona en competicions europees!

Victòria significativa!

BARCÍSSIM ESPECTACLE 5 - 2 Olympique

Volíeu chorreo?

dimecres, 11 de març del 2009

Mor Josep Boada, el soci número u

Mor Josep Boada, el soci número u

Josep Boada i Uyà ha mort a l’edat de 88 anys. Barcelonista de cap a peus, vivia al barri de l’Eixample i el van donar d’alta com a soci del Barça l’1 de setembre del 1923, quan tenia dos anys.

Després de la mort de Llibert Cuatrecasas, anterior soci número u de l'entitat, el 21 d'agost del 2006 als 97 anys, Josep Boada es va convertir en el soci més antic del club.

Una vida plena de records blaugranes

qm3d3203.jpgJosep Boada va veure jugar el Barça per primera vegada al camp del carrer Indústria. Va ser un assidu al camp de Les Corts i també va mantenir la seva passió al Camp Nou. El seu pare ja era aficionat al Barça i els fills de Josep Boada van ser socis del club abans, fins i tot, de ser empadronats al registre.

Visita molt especial

soci1_03.jpgJosep Boada va rebre amb molta il·lusió la notícia de ser el soci més antic del club. El gener del 2007 va rebre el carnet de soci de mans del president Joan Laporta al partit que van jugar al Camp Nou el Barça i el Nàstic de Tarragona. Uns mesos després, el van visitar a casa seva Samuel Eto’o, Carles Rexach i Àngel Mur per regalar-li un pastís d’aniversari.

El Futbol Club Barcelona lamenta la pèrdua del soci més antic del club i ja ha fet arribar el condol als familiars de Josep Boada i Uyà.

AVUI JUGA L'ESPECTACLE!!!!


Penya! Està molt bé fer llenya de l'arbre caigut. Però recordem que avui juga el Barcissim i que es pot classificar per uns quarts de final de competició europea (hi ha equips com el Madrid i l'Espanyol que no saben el que és això jajajaja).

Per tant, i com sempre, PORRA OBERTA!!!!

Peña Madridista Vidente Boluda


Este era el estado de ánimo (y físico) de algunos de los incondicionales del nuevo presi blanco en el minuto 29 de la primera parte del partido de ayer. Los cámaras se tuvieron q marchar en el descanso, pero según nos han contado, la cosa acabo aún peor.

el chorreo mas apurado

s'obre el teló...

i surten un enanu i un pavo d'estatura normal que es castellà; és l'aniversari dels dos i al pavo normal li fan un mun de regals i a l'latre nomes uns carioca! i una pava li pregunta al pavo normal: quans regals tan fet¿?

es tanca el teló. Nom del jugador del Liverpool¿?

Masqueenano

S'obre el teló...

... i surt Raúl consolant a Casillas a la gespa d'Anfield.

Nom del jugador de l'Olympique de Lió?

No, LLORIS

dimarts, 10 de març del 2009

Yes, this is Anfield!!


No calen més paraules.
Maneta al Madrid en 180 minuts!

You'll never walk alone!



Avui més que mai, TOTS els culers som "REDS"!

Si us plau Scousers, feu-nos el favor de netejar-nos la Champions de merda!

P.D: El dia del vídeo, 06/03/2007, vam guanyar nosaltres i va marcar Eidurt!

dilluns, 9 de març del 2009

500 ENTRADÍSSIMES!!!!!!


500 entrades mereixen un premi continental, però no encara un trofeu mundial. Per tant, Copa d'Àfrica!

Samu ja la té i Raúl no la guanyarà mai!

Penya a 1 punt!!

Què he de fer per tenir una matrícula com aquesta?



Senzillament, espectacular! Ahir uns corresponsals de Barcissim.com es van trobar abm aquesta matrícula a l'entrada de la Diagonal. Senyors de la DGT, perquè no tenim aquestes matrícules en aquest país? Us imagineu un parte Barça - Betis? Seria la canya!

PORRÍSSIMA - CLASSIFICACIÓ J26

1.- Félix (5p) i Al Fatah (4p) - 138p
3.- Budell (4p) - 134p
4.- Banach (5p) - 125p
5.- Juanitu (5p) - 122p
6.- Pericu (3p) - 120p
7.- Saülíssim (4p) - 119p
8.- Ernest (4p) - 114p

BARCÍSSIM 2 - 0 Athletic Bilbao

Busquets (17')


Messi (31')