Menu

dijous, 30 d’abril del 2009

Torna la porra de Barcissim.com

Ja hi tornem a ser.
Som davant de l'espectacle més gran que ofereix el futbol!


MADRID - BARÇA


ENDAVANT LES PORRES!!!

(podeu repetir resultat)

PREMI: 1 BIRRISSIMA BARCISSIM.COM
VEURE EL PREMI


Canvis al Bernabéu

El Madrid ha demanat una petita modificació de l'estadi per a tenir alguna esperança de guanyar dissabte... són tan rucs que, quan canviem de camp els hi caurà un 0-7853 més o menys.(Merci Ivette!)

dilluns, 27 d’abril del 2009

L'hora de la màgia!

Estimats barcissimmaniàtics:

Des del dia que vam crear aquest blog, hem viscut moltíssimes emocions. Moments de reflexió, d'eufòria, de ràbia, de bogeria i d'espectacle desmesurat. Tot un cúmul de sensacions que ens ha brindat l'espectacular temporada que porta fent el nostre Barcíssim.

Doncs bé, com tots sabem, ha arribat la recta final. Els exàmens definitius. Els partits crucials. Sense anar més lluny, tenim davant la setmana més intensa des que va començar la temporada. Una setmana on es començaran a decidir moltes coses. En ella dos equips: Chelsea i Madrid. Dos equips que, desde l'òpica culé són els clàssics. El clàssic europeu i el clàssic de la Lliga.

La trajectòria del nostre Barcíssim no ens ha de fer dubtar. És el moment decisiu. El Chelsea, un equip rocós amb un atac vertiginós i un físic dels més potents d'Europa. I el Madrid, que amb tota la seva pudor i caspa, segueix sumant punts de manera increíble, fent-lo l'equip més competitiu de la Lliga.

Totes aquestes característiques són per tenir-les molt en compte, però oju! Nosaltres tenim una cosa que no té cap altre: La Màgia. I ara és el moment. El moment de fotre el cop autoritari que ens posi on ens pertoca. El moment en què els nostres cracks han de demostrar per què ho són. El moment en què tot l'esforç de la temporada s'ha de convertir en un crit unànim i valent i on no hi tenen lloc els dubtes ni la por. Som el Barça i ara és l'hora de la màgia!

100 partits internacionals d'en Tonyes!

titular de la jornada!

PORRÍSSIMA - CLASSIFICACIÓ J32 i J33

1.- Félix (8p + 6p) - 182p
2.- Al Fatah (5p + 5p) - 178p
3.- Budell (7p + 4p) - 172p
4.- Banach (5p + 5p) - 162p
5.- Juanitu (7p + 6p) - 158p
6.- Saülíssim (7p + 4p) - 155p
7.- Pericu (0p + 5p) - 150p
8.- Ernest (0p + 5p) - 144p

dissabte, 25 d’abril del 2009

Pepe, enjaulado por un tiempo



Me quedo más tranquilo después de conocer la sanción a Pepe, ya que un tiempecito entre rejas le irá bien.

De todas formas, los madridistas se quejan, pero le han puesto la sanción mínima de cada una de las infracciones que hizo...así que después de que le pudieran caer 36 partidos, deberían dar gracias de que sean sólo 10.

divendres, 24 d’abril del 2009

La Merda Maxxima!!!

10 PARTITS A PEPE

BARCÍSSIM 4 - 0 Sevilla

Acudit

Ma mare m'ha enviat aquest xistíssim. Potser ja el sabíeu, a mi m'ha fer gràcia:

Una profesora de primero de ESO en Leganes, explica en clase que ella es del Madrid, y entonces pide que levante la mano todo el que también sea seguidor del equipo merengue. Todos en clase, por temor a represalias por parte de la maestra, levantan la mano sintiendose madridistas, excepto una niña que estaba sentada al fondo del salón. La profesora miro a la niña con sorpresa y le pregunto:

- ¿Martita, porque no has levantado la mano?
- Porque yo no soy del Madrid, maestra.

La profesora, extrañada, pregunto de nuevo:
- Vaya, y si no eres del Madrid, entonces ¿con quien simpatizas?
- Con los del Barça!! - respondió orgullosa la niña.

La maestra, cuyos fanáticos oídos no podían dar crédito a algo así, exclamo:
- ¿Martita, hija mia? ¿que pecado has cometido para ser barcelonista?!

La niña, muy tranquila, respondió:
- Mi madre es del Barça, mi padre es del Barça, y mi hermano también es del Barça. Por eso yo también soy, del Barça!! - remató, orgullosa y convencida, la pequeña.

- 'Bueno',- replico irritada la profesora- 'pero eso no es motivo para ser barcelonista. Tu no tienes por que ser lo que son tus padres. Por ejemplo, si tu madre fuera puta y drogadicta, tu padre vago, alcohólico y traficante, y tu hermano atracador y violador, entonces? tu que serias?'

- 'Seguramente del Madrid'- respondió la niña.

dijous, 23 d’abril del 2009

TAU - Barça, i ja van 8...

Bon dia bàsquetmaniàtics!

Torna la secció bsquetbolística per excel·lència. La setmana passada el Regal Barça començava el seu particular Everest al Palau contra l'etern rival: el Real Madrid. El partit va ser dur, però l'equip blaugrana va demostrar que li té la mida presa als blancs i va dominar tot el partit. La victòria va ser curta, però la superioritat en el joc va ser molt gran. El resultat final va ser de 76 - 79 pels blaugranes!!!! Aquesta victòria blaugrana va relegar el conjunt madrileny a la 4a plaça després de la victòria de l'Unicaja!

Avui mateix, i en directe per La 2, TAU - Barça, partit avançat de la jornada 33 que es jugarà el finde del pont de maig, però com que nosaltres juguem la FINAL FOUR!!!! Així que després de la victòria contra el Madrid hem de matxacar el TAU!!!!!! Serà la 8a vegada que s'enfronten aquests dos equips aquesta temporada i s'ha de demostrar que no ha estat casualitat que els eliminessim de l'Eurolliga!

Després d'aquests dos partits tant importants, i abans d'encara la Final Four de Berlín, ens podrem relaxar una mica en la jornada 32 contra el Cajasol, que es jugarà aquest cap de setmana. Així doncs, que afrontem 2 partits en 4 dies que serviran com a preparació per l'esperadíssima Final europea!

http://www.acb.com/redaccion.php?id=57146

En aquest article podeu veure com el Barça és el millor equip de la història de l'ACB! A més, també explica que Fran Vázquez, en un moment de forma imparable, es pot convertir contra el TAU amb el jugador de l'ACB amb més esmaixades de la història!

Recordar que entre la semis i la final de l'Eurolliga hi ha el clàssic de futbol, per la qual cosa el pont de maig serà més blaugrana que mai. No obstant això, la secció bàsquetmaniàtics tindrà un seguiment exhaustiu de la Final Four al llarg de la setmana que ve.

Imagineu ser campions de lliga en futbol i bàsquet? Us imagineu ser els millors d'Europa en futbol i en bàsquet?

Robirosa, si fem el doblet de bàsquet t'afaitaràs? Si us plau, serà una imatge apostoflant!

Barcissim.com amb el basquetbolíssim.

Un símil...

600 ENTRADÍSSIMES!!!!!



Les 600 es mereixen una copa grossa, grossa de veritat!! I com que hem arribat a les 600 d'una forma tant espectacular i colpidora, acabem de guanyar l'Eurocopa!!!!!

Felicitats Barcissims!

dimecres, 22 d’abril del 2009

Avui juguem els bons!

Missatge


No m'agradaria polititzar el blog, pero es que estava cantao...

Así, así, así gana el Madrid

Hola barcissimmaniatics. He de dir que no he pogut veure el partid d'avui dels Merenguisims, pero el que si he vist es com un jugador de l'equip que diu ser el millor del mon, un jugador que diu ser un profesional, fagi el que ha fet el señor ( si es pot di així el) Pepe.
He vist un video d'aquest elemento fent el que fan els nens de 10 anys als partits de pati de cole. perd una pilota i li fot dues patades al contrari, una al peu, i l'altre a l'esquena quan ja estava a terra. Despres sembla que es vulgui tirar a sobre per rematar-lo pero han aparegut els demes companys del Getafe i el que ha rebut un cop de puny ha estat Albín quan s'ha encarat a ell.

Aquets comportaments no han de ser permessos a la que diuen la millor lliga del mon. Que fotin fora el tal Pepe i que no el deixin jugar mai mes. Per burro

Aqui deixo el video de l'agressió, jo l'he tingut que veure 5 cops perque no m'ho podia creure.

dimarts, 21 d’abril del 2009

TITULAR DE LA SETMANA


Bueno penya ara fa uns dies que m'he saltat la feina de titularista i per això la penjo ara!! Crec que el titular de la setmana podria ser aquest!!!

L'HORA DE LA VERITAT

Ha arribat l'hora de l'Everest! Pujeu els altaveus i carregueu-vos d'energia per l'espectacle que ens ve a sobre amb aquest homenatge al Barcíssim i al Pou! Soooom-hi penyaaaa!!!

diumenge, 19 d’abril del 2009

Entrevista a Andrés Iniesta - Tu Diràs

Us deixo l'entrevista del Pou a Andresito (dijous 16 Abril).

Senzillament Brutal!

Turienzo i la "mano negra"


1 gol legal anulat,
2 penals clamorosos no xiulats,
targetes al Getafe no mostrades,
fores de joc que no eren,
etc. etc. etc.

I ens hem de creure que aquest home està capacitat per xiular a primera divisió????

dijous, 16 d’abril del 2009

El Barça contra Anglaterra!

Final Four!

Bon dia bàsquetmaniàtics!

Avui just fa una setmana que el nostre Barça comandat per uns excel·lents Navarro i Ilyasova va certificar al Palau el passi a la Final Four de Berlín. Aquesta final a 4 es presenta molt complicada, primer hem de guanyar a l'actual campió CSKA i després guanyar a un dels dos grecs que s'enfronten a la segona semifinal. Però això no vol dir que no poguem donar la sorpresa i proclamar-nos campions, com ja vam donar la sorpresa als quarts eliminant al TAU de Dusko!



Finalment, recordar que aquest cap de setmana rebem el Madrid al Palau (sí, sí, un altre cop els merengons), aquest any sembla que només juguem contra el TAU i el Madrid, però no hi fa res perquè som millors! Per cert, Joan Plaza, entrenador del Madrid, ha tret una novel·la: Les mantes de l'Angelina, és que a Madrid tenen molt de cuentu...

dimecres, 15 d’abril del 2009

La Xibeca i la trunyada d'ahir

Farem un pack de Xibeca i Trunyada del partit d'ahir:

La Xibeca va, sens dubte, directament a Frank Ribéry. Aquest crack que, un cop va acabar el partit, va ser l'únic jugador del Bayern que es va plantar la samarreta del Barcíssim abans d'encarar el túnel de vestidors. Pam! Em voleu? Em teniu. Interessant declaració d'intencions del qui ja podriem començar a anomenar "Riberíssim"?

La trunyada la donaria a la dosificació de Messi. Ahir el vaig veure bastant fos. Porta una càrrega de minuts fora del normal i hem de pensar en la brutal marató de partits que ens ve a sobre. Jo contra el Recre l'hagués fet descansar. I ahir, després del gol de Salsitxes Felpa, Déu a la banqueta si us plau. Hem de dosificar la nostra perla. No em vull ni imaginar les conseqüències d'una lesió en aquestes alçades dels campionats.

BARÇA!

Portes Obertes a Cal Pepissim nostru per veure el Chelsea - Barça.

Be penya, despres de saber que estem a les semis i el Putu Barça em ve a veure, he decidit que pillare un cegu espectacular el dia de la tornada. Plantejeu-vos el tema venir a Londres per pillar un cegu del mil. Podriem intentar contactar amb el club per veure quan valen les entrades perque seria un putu espectacle. A veure que us sembla!!!!

Apa cuideu-vos!!!

Bayern München 1 - 1 BARCÍSSIM

1-0 Ribéry (47')


1-1 Keita (73')

Comença el viatge definitiu


Després de superar amb certa comoditat el tràmit de Múnich, el Barça puja al tren cap a la final, només dues parades, Barcelona i Londres, abans d'arribar a la ciutat dels gladiadors, ROMA!

Sobretot, que aquest tren no agafi camins dolents, que pilli laVIA AUGUSTA, que com deien abans, BON CAMÍ ÉS DRECERA!!!

dimarts, 14 d’abril del 2009

BAYERN - BARÇA: SEGON ROUND

Com bé diu en Pepíssim, avui no val relaxar-se i s'ha de sortir a guanyar tot i el 4-0 de l'anada. Com sempre, ja sabeu: Portes obertes a partir de les 19:45 a barcissim.room.

BAYERN-BARCÍSSIM
PORRÍSSIMA OBERTA DESDE YA

PORRÍSSIMA - CLASSIFICACIÓ J30

1.- Félix (6p) - 161p
2.- Al Fatah (7p) - 160p
3.- Budell (5p) - 155p
4.- Banach (5p) - 146p
5.- Juanitu (7p) - 141p
6.- Saülíssim (5p) - 139p
7.- Pericu (3p) - 138p
8.- Ernest (4p) - 132p

BARCÍSSIM 2 - 0 Recreativo Huelva

diumenge, 12 d’abril del 2009

La merda de la jornada

Vull donar la merda de la jornada al Numància i l'Espanyol per fer-me perdre 90 minuts de la meva vida.

No sé vosaltres però jo feia temps que no veia un partit tan dolent. Està clar que per alguna cosa estan allà baix de tot aquests equips, però hi han hagut moments en els que realment dubtava si estava veient un partit de futbol d'èlit en una de les millors lligues del món. Quanta merda sobre el camp tu! Després d'això, no podrien baixar ja? Baixeu ja home! Si us plau! A més l'he vist per TV3. El que faltava: una retransmissió d'aquelles de pati d'escola que segueix desprestiginat el passat de l'amic Escobar i posa de manifest que per alguna cosa van xutar el Jordi Ramos de la F1.

Conclusió: patètic nanu.
Pam! Merda per vosaltres.

La recta final...

EL BARÇA ENCARRILA LA LLIGA, LA COPA
I LA LLIGA DE CAMPIONS


Benvolguts culés i fans de Barcissim.com. Ahir vam tornar a veure un Barça capaç de sobreposar-se en qualsevol situació de partit i d'imposar-se de qualsevol manera (permetent-se la facilitat de fallar un penali tot). I és que això és un espectacle!!!

Des de Barcissim.com, portem un any que no ens creiem el que està passant; la marxa del Barça i l'aparició del blog al nostre dia dia, han fet que disfrutem del futbol i del Barça aquesta temporada, com mai ho haviem fet (ho parlo personalment, però crec que ho puc fer extensiu a tota la redacció de Barcissim.com). És per això, i degut a que aviat prepararem la consecució de grans títols i el respectiu sopar de final de temporada amb la redacció de Barcissim.com, que volem proposar:

ELS PREMIS BARCISSIM.COM!

A partir d'ara, i fins dos dies abans del sopar i la gran festa de final de temporada (ja avisarem quan serà), es podrà votar les diferents seccions de barcissim.com, nominant-les per arribar a la gran final.

Totes les entrades estan valorades dins d'una secció, com es pot veure al peu de cada article, això les engloba dins d'una possible nominacó. Les nominacions existents són les següents:

1. Millor video: a valorar el contingut del vídeo, la seva edició i
posta en escena, la música i el sentiment que desperta.
2. Millor trunyada: a valorar el fàstig (tant positivament com negativament),
la repugnància i l'encert en la persona trunyada.
3. Millor xistíssim: a valorar la gràcia, el riure i el culerísme.
4. Millor xibeca: Encert en la persona agraciada de birra, espectacularitat i originalitat.
5. Millor jeroglífic: a valorar la dificultat i l'enginy.
6. Millor símil: a valorar la semblança i el saber plasmar.
7. Millor titular: a valorar la contundència i el resum de la noticia.
8. Millor paraula de diccionari: a valorar paraula+definició. riure i originalitat.
9. Millor enquesta: a valorar originalitat i anada d'olla permanent.
10. MILLOR ENTRADA: A valorar la millor entrada de Barcissim.com.
Un resum de totes les coses que creus que ha de reunir una bona entrada
en aquest blog.

En breu, a Barcissim anirem informant de com es pot procedir a la votació i de si es pot votar un sol cop per nominació o si es farà per aclamació del públic amb tants vots com es vulgui (rollo enquesta). De totes maneres podeu començar a revisar el blog de dalt a baix mentres gaudiu de moments històrics amb la temporada del Barça.

Ens veiem aviat Barcissimaniàtics! Força Barça!

dissabte, 11 d’abril del 2009

La porra de la setmana

Sevilla - Getafe 1
Barcelona - Recreativo 1
R. Madrid - Valladolid 1
Villarreal - Málaga 1
Mallorca - Almería 1
Osasuna - Athletic 1
Deportivo - At. Madrid 2
Numancia - Espanyol x
Racing - Betis 1
Sporting - Valencia 2

dijous, 9 d’abril del 2009

EN AQUESTS MOMENTS BARCISSIM.COM TORNA A ESTAR FORA DE SERVEI DEGUT A L'ALT ESPECTACLE BASQUETBOLÍSTIC. DISCULPEU LES MOLÈSTIES

JEROGLIFIC

Resistència

Premsa internacional...

Anglaterra: The SUN

FRANZ BECKENBAUER has described Bayern Munich's 4-0 drubbing against Barcelona as their worst ever defeat.


The Germans conceded all four goals in the first half, leaving them virtually eliminated from the Champions League.
Bayern president Beckenbauer said: "This is a catastrophe.
"What I saw was without doubt the worst football in the history of Bayern Munich.
"It was a demonstration, almost a humiliation. Barcelona gave us a lesson in football."
Club chairman Karl-Heinz Rummenigge said: "The question to know is whether to be angry or sad at what took place.
"It was undoubtedly an enormous humilation which was hard for everyone.
"In the first half we were given a lesson in football, we were like rabbits up against a snake."

Italia: Gazzeta Dello sport.

SUBLIME - Il primo tempo è una mortificante esibizione di superiorità. Non c'è un solo passaggio a fluire senza uno scopo preciso da Puyol a Henry, passando per i tre tenori di centrocampo. Il Bayern è disposto male, offre il fianco invece di compattarsi quando la palla viaggia da un fronte all'altro. C'è talmente tanto spazio tra le linee che in 12 minuti Eto'o e Messi aprono il corridoio verso la porta due volte. Sono Henry e lo stesso camerunese a finalizzare la trama scattando alle spalle del difensore centrale chiudendo il diagonale come un assolo di un travolgente pezzo rock.
IN BALIA DEL VENTO - Dodici minuti dicevamo. Come finire all'inferno con la speranza di poterne uscire. In fondo, se guidi la squadra di Toni, Ribery, Schweisteiger e Van Bommel, fai bene a crederci. Ma la realtà è durissima quando il Camp Nou si fa terra di Messi. Klinsmann, con tutte le attenuanti del caso dettate dalle assenze di Lucio, Klose e Van Buyten, incassa altri due colpi mortali e altrettanti riesce a schivarli. Il rigore non concesso a Messi per fallo di Lell manda Guardiola su tutte le furie e poco dopo in tribuna, espulso. E in un certo senso incattivisce la Pulce, che infila in spaccata il 3-0 sull'imbeccata di Henry e ispira il 4-0 di Henry con una danza interrotta dalla gomitata da sicario di Van Bommel, ignorata dal pessimo Webb. Quarantacinque minuti, più quattro di recupero, come un ciclone. Con il Bayern nell'occhio, in balia del vento.
CONTROLLO - Ottl al posto di Altintop dopo l'intervallo rappresenta a conti fatti nè un argine alla piena blaugrana nè un grimaldello per spaccare la corazza attorno a Valdes. A ritmi lievemente inferiori, lo spartito eseguito è sempre lo stesso. Messi costringe Butt ad alzare sulla traversa, Iniesta sfiora il pokerissimo dopo aver saltato due difensori. Per i tedeschi c'è solo una chance, con Ze Roberto a 20' dalla fine, annullata da Puyol con un salvataggio preciso a un paio di metri dalla porta. Una goccia nel mare di una serata disastrosa, senza uno straccio di cross per Toni nè un moto d'orgoglio al cospetto della squadra perfetta. Quella di Guardiola.

França: L'Equipe

Mercredi, le FC Barcelone a mis le feu à l'Europe. Les Catalans ont ridiculisé le Bayern Munich (4-0) avec quatre buts inscrits en première période par Messi (doublé), Eto'o et Henry.


ASPACTAGLA::::

BARCÍSSIM 4 - 0 Bayern München

Quin Xou!!!


Zigui-zaga, zigui-zaga!!!

dimecres, 8 d’abril del 2009

EN AQUESTS MOMENTS BARCISSIM.COM ESTÀ FORA DE SERVEI PER ESPECTACLE. DISCULPIN LES MOLÈSTIES

BARÇA - BAYERN: PRIMER ROUND

Ja ha arribat el dia. Els quarts són aqui. Primer pas dels 4 que ens queden per plantar-nos a Roma! Avui hem d'enxufar-la i deixar l'eliminatòria encarrilada. Molt important no encaixar gols. No serà fàcil però podem amb ells! Com sempre: portes obertes a partir de les 19:45h. Confirmeu assistència! BAAAAAAAAARÇA!!!

BARÇA-BAYERN
PORRÍSSIMA OBERTA DESDE YA!

dimarts, 7 d’abril del 2009

Tot el camp és un clam!


Aquest és l'espectacular camp de batalla on aquesta nit,
els nostres galdiadors ens oferiran l'espectacle més gran que
mai s'ha vist en una nit de Champions

Tot el camp serà un clam.
Visca el Barça!

Anada de quarts de final. FCB - Bayern M

Felicitats Jungles!


Avui el bo de'n Jungles fa 22 anyets!!!!! Felicitats campió!!!!! Esperem que puguis madurar al Barça i et converteixis en un gran central. Tindràs competència, però això és el Barça i hauràs d'aprendre a conviure amb ella.

(Demà no crec que juguis, però felicitats igualment nanu!)

Comencen els quarts!

PORRÍSSIMA - CLASSIFICACIÓ J29

1.-Félix (6p) - 155p
2.- Al Fatah (5p) - 153p
3.- Budellot (5p) - 150p
4.- Banach (6p) - 141p
5.- Pericu (6p) - 135p
6.- Juanitu (3p) i Saülíssim (5p) - 134p
8.- Ernest (5p) - 128p

diumenge, 5 d’abril del 2009

Falta gent! Falta gent! A can killu falta gent!

Hi ha un senyor de l'Hospitalet del Llobregat que encara no havia tingut mai una Xibeca Oficial de Barcissim.com. Un home de casa nostra. Un paio que té una merda de representant. Un tio que cau bé. Que li fot pebrots. Un killíssim de cap a peus. Actual zamora en la Lliga i amb 4 partits consecutius sense encaixar cap gol. Killíssim ets gran! I en guanyaràs moltes més de Xibeques!

Valladolid 0 - 1 BARCÍSSIM

dissabte, 4 d’abril del 2009

Porrissima Jornada 29

Valencia - Getafe 1
Recreativo - Sevilla 2
Valladolid - Barcelona 2
Málaga - R. Madrid 2
Almería - Villarreal 2
Athletic - Mallorca 1
At. Madrid - Osasuna 1
Espanyol - Deportivo 2
Betis - Numancia 1
Sporting - Racing 2

divendres, 3 d’abril del 2009

Pepíssim en estat pur.





No sé si algú havia vist aquest vídeo, però crec que val la pena veure'l. Hi ha tres coses que m'han colpit:

1. Potser que la meitat de gols de Romario i Ronaldo al Barça fossin a pase de Pepíssim?

2. Perquè coi no tira els còrners el Pepíssim?

... i la millor
3. Sabeu que treu Pepíssim a les espatlles el dia que va jugar l'últim partit amb el Barça??????

BRU-TAL

PS: Qui endivini les tres respostes guanyarà un present.

EL PALAU DECIDIRÀ

Bon matí bàsquetmaniàtics!

El Regal Barça ha aconseguit la gesta, ha guanyat el 4t partit al Bruesa Arena per 21 punts i ha forçat el 5è partit, definitiu, al Palau. El Barça ha jugat un partidàs, on fins a 5 jugadors del Barça han superat els 10 punts: Jaka (15), Gianluca (13) i la Bomba, Andresen i Ersan (11). D'aquesta manera han anulat els 21 punts de Igor Rakocevic.

També cal destacar la enorme feina feta per Grimau i Sada en defensa, que van desquiciar al TAU en la segona meitat. Un cop aconseguida la diferència l'equip va saber controlar en tot moment el tempo del partit fins a clavar l'estocada final a l'esquena malferida dels vitorians (això ja sona una mica Robirosa).

I per fer un petit homenatge al gran locutor dels partits del Barça, resumirem el partit amb una frase el més Robirosiana possible:



Finalment, dir que només falta posar el nom del Regal Barça per saber quins seràn els enfrontaments de la Final Four, després de passar fàcilment contra el Partizan de Belgrad, al Barça l'espera el CSKA de Moscou a la semifinal!!! Si guanyem aquesta Eurolliga, ho farem guanyant als millors. Perquè a més, a la finalíssima ens hi esperarà un equip grec, ja que l'altra semifinal la jugaran Panathinaikos i Olympiacos després d'eliminar sense gaires problemes a Montepaschi i Real Madrid respectivament. Sí, sí, ho heu llegit bé, el Real Madrid diu adéu a Europa i tal com li passa a l'equip de futbol ja només aspira a la Lliga, que a més la té molt complicada tenint en compte la temporada de Barça i TAU.

Així doncs, a esperar que el Palau sigui tant decisiu com en altres ocasions i que puguem disfrutar de l'espectacle de la FINAL FOUR BERLÍN 2009.