Menu

dimecres, 30 de juny del 2010

South Africa 2010

Classificació a vuitens de final!

1.-Al-fatah 38,5 punts
1.-Felissuca 38,5 punts
3.-Calces_Budell 35,5 punts
4.-Banachona 33,5 punts
5.-Juanitu 30,5 punts

dissabte, 26 de juny del 2010

South Africa 2010

Classificació a final de la fase de grups...

1.- Al-fatah 25 punts
1.- Felissuca 25 punts
3.- Banachona 23 punts
4.- Calces Budell 22 punts
5.- Juanitu 17 punts


dijous, 24 de juny del 2010

Jesugrynsky: no!

Molt bé penya!! Fa uns dies vaig llegir una notícia que em va deixar consternat. Si, si, ja sé que ara hi ha mil temes sobre la taula: que si Rosell president, el Mundial, La Roja, Yayardes que es pira, Cesc, Mata... Molt bé! Però hi ha un ésser, un paio, jugador del Barça i etselent persona, que va passar desapercebut en els titulars i jo no ho vull deixar passar per alt.

http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=719984&idseccio_PK=803

Jesugrynsky podria tornar al Xakhtar!!! Penya!!! Que ens hem begut l'enteniment??? O sigui que es pira Yayardes, pues vaya putada! Però Jesugrynsky no!!! Jesugrynsky nanu! Ets un amic com pocs, crec que des d'Eidurt que no sentia res igual per ningú. Ets la llum, ets la musa que m'inspira per tirar endavant! Amb qui aniré jo a fotre birres ara eh? eh? Digues-m'ho tu! eh? Que me n'haig d'anar a Ucraïna ara a fer pintes o què? Va tiu quedat i gamba pel Camp Nou com saps fer! Tiu! Venga va quedem aquest vespre, pagues unes rondes i ho solucionem eh? Venga nanu! Se t'estima!

dimecres, 23 de juny del 2010

Viatge de tornada...del Bernabeu al Camp Nou

Segons asseguren alguns diàris, el Barça hauria pagat 20
millons d'euros per Mata, la perla de la cantera blanca que
va deixar escapar el Madrid i que va participar en les
últimes temporades a les files del València.
Es convertiria doncs, en el segon fitxatge del Barça en la
temporada 2010-2011 i asseguraria una connexió prou coneguda
a la lliga espanyola (Mata-Villa), assegurança de gol.

Crec que pot ser un bon reforç i que té talla per jugar al Barça.
A més, fa el viatge de tornada i això sempre agrada al culé...

dimarts, 22 de juny del 2010

Egalité, fraternité, a tomar pol culé.

South Africa 2010

Actualització porríssima al final de la segona
jornada de partits del mundial de Sudàfrica 2010:

1.- Al-fatah: 18 punts
2.- Felissuca: 17 punts
3.- Banachona: 15 punts
4.- Calces_Budell: 14 punts
5.- Juanitu: 11 punts

La cosa es posa interessant...

dilluns, 21 de juny del 2010

Sudàfrica 2010


A dia 20 de juny de 2010, després de 10 dies de mundial, i amb el primer partit de cada grup i alguns segons, disputats, la clasificació a la porríssima de barcissim.com és la següent:

1.- Al-fatah 16 punts
2.- Felissuca 15 punts
3.- Banachona 13 punts
4.- Calces Budell 12 punts
5.- Juanitu 10 punts

Encara falta molt... però es começa a dibuixar la classificació!

diumenge, 20 de juny del 2010

Més alegries!

El Barça ens segueix donant alegries! Sí nois, el Barça Atlètic ha certificat el seu ascens a 2a A! El conjunt de Luis Enrique ha empatat al camp del Sant Andreu del Gaspar, i ha fet bo l'1-0 aconsguit la setmana passada al Mini.

Molt bé nois! Molt bé Luis Enrique!

dilluns, 14 de juny del 2010

Eleccions 2010

Sí senyors, s'ha acabat amb el primer culebrón de l'estiu amb la victòria del Sandruscu!
Ara haurem de veure què farà, sonen els noms de Koeman i Zubi com a substitut del sr. Txiki, a veure què cony és això de l'Espai Barça famós, a veure que fa amb el president d'honor, a veure si omple el club de brasilers o fa el que vulgui Pepíssim, a veure què no?

PD: De moment no diré res de la final de l'ACB, perquè hem perdut els dos partits de casa i ara hem de guanyar si o si els 3 partits que queden. Demà a salvar el primer match ball a Vitòria. Encara queden esperances pel triplet! Som-hi Barça, mentre hi ha vida hi ha esperança!

diumenge, 13 de juny del 2010

De moment...el Mundial de les cagades...

Aquest Mundial de SudAfrica 2010 de moment s'esta caracteritzant per les cagades de la penya...
4 dels 7 partits jugats fins ara mateix contenen cagades de nivell suprem. La primera gran cagada va ser en el partit Corea del Sud-Grècia: Vyntra absolutament sol i empanat com una mosca controla la bola lo pitjor que pot i Park Ji Sun (ManU) li roba i fot el segon gol. El primer gol també es una cagada de la defensa pero no tant heavy.
L'altre partit a esmentar pel gran error es Anglaterra-USA. Cagada monumental de Robert Green (westham) a xut de Dempsey (Fulham). Tant de debat a la porteria de la seleccio britanica i al primer partit el pavu es deixa clavar un gol.
L'altre gran cagada la trobem en el partit Slovenia-Argelia. Robert Koren (jugador que no te equip ara mateix pero ha jugat al WestBromvich 2009/10) fot un xut que es MES que facil d'aturar i el porter d'Argelia (Chaouchi) se la menja descaradament.
Una altre gran cagada al partit Serbia-Ghana... El defensa serbi Kuzmanovic (Stuttgart) salta a rematar de cap pero no hi arriba i la toca amb la ma DESCARADISSIMAMENT TOT I LES SEVES PROTESTES dins l'area gran. Penalti per Ghana que transforma Gyan.

Penya, a vera si ens posem les piles que volem veure espectacle del bo no del lamentable!!!!!!!

VISCA EL MUNDIAL!!!!

dijous, 10 de juny del 2010

Ascenso del filial a División de Plata

El filial del FCBarcelona de la sección de fútbol sala logró este fin de semana pasado el ascenso a la segunda división del fútbol sala nacional, División de Plata, tras superar en la eliminatoria del play-off de ascenso al Hotel Ciudad de Burgos.
El ascenso se consiguió tras vencer por 5-4 en la Ciutat Esportiva de sant Joan Despí y 2-3 en el partido disputado en Burgos.
Era importantísimo lograr el ascenso a Divisón de Plata ya que, como sucede en el fútbol, la diferencia entre División de Honor y Nacional A es muy grande, lo que conlleva que la adaptación de los jugadores al primer equipo sea más difícil.
Una gran noticia para el club y la sección.

A ver si los de Luis Enrique se imponen al Sant Andreu en el play-off de ascenso de Segunda B y a final de temporada podemos contar con dos equipos filiales en la máxima categoría a la que aspiran (no pueden coincidir con el primer equipo).

dimecres, 9 de juny del 2010

CORRUPCIÓN

Es una vergüenza lo "politizada" que está esta federación y los organismos que la comprenden.

Esto, como ya denuncié anteriormente, ya pasa de las mamarrachadas habituales de villarato, canguelos, cagómetros y demás idioteces que se vierten, cual mierda tóxica de central nuclear, a los ríos de tinta de la información deportiva.

Esto no es más que tráfico de influencias y corrupción en el sentido más amplio de la palabra. El Real Madrid dispone a su libre elección de una serie de ayudas externas no justificadas ni justificables. El deporte es deporte, y tiene que ganar el que mejor lo haga compitiendo, no el que mueva más hilos para perjudicar al rival y, haciendo una práctica mediocre del mismo, ganar porque al otro le privas de los medios necesarios, y de los que además dispone, para jugar bien.

El Real Madrid, apoyado por la prensa de ese barrio de provincias que creció a lo grande por orden de los Borbones tiempo ha, pero que no ha sabido crecer como tal (el típico caso del niñato, hijo de papá, que no sabe ganar, y mucho menos perder) dispone de todos los medios y ayudas necesarias para intentar poner las máximas dificultades extradeportivas a sus rivales. Que esto pasara en la dictatorial época de aquel enano acomplejado que gobernó el país a golpe de pistola se puede entender, ya que si lo hacía en algo tan importante como la ideología de las personas y su libertad, ¿cómo no iba a imponer quien debía ganar algo tan trivial como una liga? Pero que pase en plena democracia, ya asentada tras más de 30 años es inadmisible.

Y es que no es que hayan sancionado a Guardiola, que es vergonzoso, sino que esto es sólamente la gota que colma el vaso de la corrupción. Y más habiendo pruebas palpables de que lo que ponía en el acta que escribió al final del partido no se ajustaba con la realidad. Y eso, según la RAE, es una mentira. Por si alguien tiene alguna duda, aquí pongo lo que, según la RAE es una mentira.

mentira.

(De mentir).


1. f. Expresión o manifestación contraria a lo que se sabe, se cree o se piensa.

2. f. Errata o equivocación material en escritos o impresos. Se usa más tratándose de lo manuscrito.

Teniendo en cuenta que un acta se escribe a mano, no podría ser más que declarado como mentira.

Este ha sido el último caso de corrupción. Antes estuvo la insuficiente sanción a Pepe por intentar asesinar a un rival (recordemos que antes de la sanción económica querían inhabilitar al bueno de Pep), la abolición de las tarjetas de Albiol y Kameni (que tenía que enfrentarse al Barça) y la imposibilidad de quitarsela a Xavi por mucho menos (a Negredo se la quitaron tras cagarse en la puta madre del línea) y un innumerable carrusel de agravios comparativos que no tengo tiempo de recordar ahora.

Tenemos que denunciar la corrupción que vive el fútbol español antes de que pase como se está demostrando lleva pasando en la política, que unos se enriquezcan los de siempre.

dimarts, 8 de juny del 2010

Ja en tinc els ous plens!

Merda per tothom!
Merda a Clos Gomez per mentir a l'acta!
Merda a la Federació per tenir un Comité de Competició de merda!
Merda al Comité de Competició per ser una merda!
Merda a la multa a Pepíssim!
Merda! Merda! I merda!

Pepíssim, no la vas firmar no?
No la paguis eh!
Encara que ara et surti a meitat de preu, tu suda eh!
Tu vas fer bé i vas denunciar una cosa que tinc la sensació que passa a molts partits, els àrbitres es passen les actes pel forro dels ous! Tu vas tenir la decència d'explicar què havia passat i que t'havies equivocat. El subnormal aquest i el Comité de Competició han demostrat per on es passen el reglament i fan i desfan segons els interessa, recordem que el búfal de Pepe encara el deixen jugar a futbol...

Estic emprenyat penya! No hi ha dret! A la merda, home!

elPozo Murcia Turística campeón Liga Marca 2009/2010


Ya tenemos campeón de la Liga Marca 2009/2010 y este no es otro que el imparable elPozo Murcia Turística. El que fuera verdugo de nuestro Barcissim en semifinales, se impuso el pasado domingo 6 de junio al MRA Navarra en el 4º partido de la final del play-off por el título por un contundente 1-6.
El título se empezó a ganar el fin de semana anterior en Murcia con dos victorias por la mínima (3-2 y 2-1), donde se vió a un sorprendente MRA Navarra que, habiendose clasificado para el play-off como 7º (la penúltima plaza que daba acceso), plantó cara al campeón del triplete esta temporada.
Lo cierto es que los navarros, por el juego y la energía mostrada en los dos primeros partidos, merecieron algo más. Pero cuando juegas contra un equipo como elPozo no es suficiente con jugar bien, necesitas suerte y eso es algo que les faltó.
Quizás por ello al final los murcianos se llevaron los dos primeros partidos haciendo poquito, pero dejando la final encarrilada.
Los dos partidos de Navarra se preveían intensos y el primero de ellos no defraudó. El MRA se impuso por 3-1 e hizo soñar a los aficionados navarros que llenaron y tiñeron el pabellón de color verde, dándole al partido ese ambiente de remontada épica.
Pero elPozo quería cerrar un ciclo (con la marcha de jugadores como Juanjo, Ciço o Wilde) a lo grande y en el 4º partido salieron enchufadísimos. Los navarros quizás pagaron ese plus de excitación, que les llevó a la precipitación y ante un equipo tan acostumbrado a finales lo pagaron muy caro. Se vió al peor MRA Navarra de toda la final, no le salieron las cosas y elPozo parecía encontrarse muy cómodo en la pista.
El resultado final 1-6, con una exhibición de Kike Boned, que una vez más fue el mejor de los murcianos.
Resultado de la eliminatoria: 3-1 para elPozo. ¡Enhorabuena campeones!

dilluns, 7 de juny del 2010

L'últim anunci de Lionel


Això no té desperdici,
si algú que sabés àrab el pogués traduir ja seria la bomba!

Ja m'imagino a Lionel amb davantal i gorreta a la porta dels estadi de futbol
"Alitaaaaaaas!!!! Alistas de polloooooo!!!!"

diumenge, 6 de juny del 2010

I el segon finalista és el TAU!

Bon dia bàsquetmaniàtics!

El Madrid ha caigut i ha confirmat un gran fracàs també en bàsquet! Després d'haver fet 12 fitxatges i d'haver incorporat el millor entrenador del món: Ettore Messina, ho han perdut tot! El TAU amb un plantilla molt més curta i amb menys qualitat, en teoria, ha posat als blanc de peus a terra i s'enfrontarà al Barça a la final!

La sèrie comença el proper dijous, i tenim el factor camp a favor... Per tant, anem directes al triplet! Si guanyem aquesta ACB i tenim en compte els títols de bàsquet i futbol, el Barça haurà guanyat 12 títols en els últims dos anys i el Madrid 0!!!!!! 12-0 senyors! 12-0! Em sembla humiliant...

Avui m'he centrat en el Real Ridícul, ja parlarem del TAU abans no comenci la gran finalíssima!

Apunt de bàsquet també, avui a les 19:00 el Menorca pot certificar la seva tornada a l'ACB!

No anem bé!

Sí nois, ens mereixem el trofeu dels perdedors. Perquè és la primera setmana que barcissim.com passa amb UNA sola entrada! Sort del Juanitu que ha ajudat a no fer el ridícul de passar una setmana en blanc...

Això és un toc d'atenció, esperem que ara que començarà el Mundial i se sabrà el nou president i les seves intencions es comenci a crear de nou el moviment característic d'aquest gran blog que ens agermana.

dimarts, 1 de juny del 2010

L'estadística al futbol...

La federació internacional d'història i estadística (IFFHS) ha confeccionat la nova llista dels clubs de futbol, que deixa l'Inter empatat amb el Barça en primera posició. Cal destacar que és una llista que no serveix absolutament per res! (tot i que l'any passat ens en vam vanagloriar de ser primers!):


Bé, aquí queda pels amants de l'estadística.

Cal destacar en aquest rànking 3 coses:

- Estudiantes 3er... no el de bàsquet, si no el de la final del mundial de clubs against Barça!
- El Chealsea està per sota del Cruzeiro... a mi que m'ho expliquin!!
- El Madrid és 24è... M'ENCANTA!

Aquí us deixo la classificació:

Clasificación mundial de clubes de la IFFHS: 
.1. Inter Milán (ITA) 297,0
.+. FC Barcelona (ESP) 297,0
.3. Estudiantes (ARG) 286,0
.4. Bayern Múnich (GER) 257,0
.5. Roma (ITA) 248,0
.6. Cruzeiro (BRA) 239,0
.7. Chelsea (ING) 236,0
.+. Werder Bremen (GER) 236,0
.+. Fulham (ING) 236,0
10. Atlético de Madrid (ESP) 231,0
---
15. Valencia (ESP) 214,0
.+. Sevilla (ESP) 208,0
24. Real Madrid (ESP) 202,0
CLASSIFICACIÓ COMPLETA http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f73702fa3016e23c17f7370eff3702bb0a35bb6f28f5350f