Menu

dimarts, 30 de novembre del 2010

En Pou en estat pur!

Barça 5 - Madrid 0


Les millor imatges d'un dels partits que no oblidarem mai. Tingueu compte que: en 1 any i mig, 8 títols de 10, 2 Lligues guanyades al Bernabéu, 5-0 i 2-6 al Madrid i l'exaltació suprema d'una personalitat. Som privilegiats (by Ricard Torquemada).

Felicitats a tots, Disfrutem-ho!

dilluns, 29 de novembre del 2010

El Classiquíssim!

Avui, per si algú no ho havia notat a l'ambient, som 29 de novembre de 2010, el dia del Clàssic; però tal com diu Pepíssim, i ell ho sap millor que ningú, no és un partit més. Avui juguem contra l'etern rival i l'hem de guanyar, hem de demostrar que facin el que facin per contrarestar el nostre poder seguirem sent millors que ells.

A més, tenim un altre motiu de pes per guanyar al Madrid, avui fa el Barça està d'aniversari!

111 anys d'història!

Portem 2 motius, però no són els únics. S'han volgut obrir molts debats des de cals merengues per donar pel sac, però en cap tenen raó, perquè, senzillament:

1. Tenim la millor plantilla i el millor cos tècnic del món.
2. Juguem el millor futbol del planeta, per molt que el Pelusa s'hagi canviat la camisa, i això ho sap tothom amb dos dits de front.
3. Nosaltres parlem al camp i no perdem el temps amb especulacions barates i sense sentit.
4. Ser culé és infinitament millor que ser merengue.
5. Si perdem seguirem sent el millor equip del món.
6. GUANYAREM!

Ara són moments de nervis i tensió acumulada per culpa de la premsa, però cal estar tranquils i avançar sense por cap a la victòria!

dijous, 25 de novembre del 2010

dimecres, 24 de novembre del 2010

Atenes, el bitllet pels vuitens!

Que cremi Atenes!

Després de 16 anys de la dolorosa derrota contra el Milan, (tots els periodistes s'han encarregat de posar el dit a la llaga...) tornem a Atenes per certificar la classificació per als vuitens de final. Doncs bé, resulta que hem de venjar aquella derrota i demostrar a tothom (principalment als merengues, que últimament estan molt crescuts) que aquesta Champions serà nostra!

Ens hem de centrar en aquest partit, ja tindrem temps fins dilluns per escalfar el clàssic!

Anem a totes!

Panathinaikos - Barcissim
Porríssima oberta des de JA!

diumenge, 21 de novembre del 2010

Almeria 0 - Barcissim 8


Golejada històrica! 8 golíssims a ca l'Almería! I després surt KHmerdes dient a veure si els hi fotem 8 al Madrid... Doncs que vinguin , que vinguin...

Quines ganes que vingui el Madrid ja, però hem d'estar atents perquè també ens juguem la classificació de la Champions dimecres a cals grecs!

dijous, 18 de novembre del 2010

Definit el camí cap a la Copa


Avui sembla que hi ha molt de moviment: es comença a escalfar el Barça-Madrid, ha sortit un agent FIFA rajant del Laporta, els partits de selecció porten cua, es parla d'una sanció a Mourinho i Preciado pel seu idili...

Però crec que la notícia del dia és que ja coneixem els partits que jugaran Linyolissim i Tao Pai Pinto aquesta temporada (si les lesions ens respecten jeje). Realment, crec que ens ha tocat la part fàcil del quadre, ja que el rival de més entitat que ens trobarem és l'Athletic de Bilbao i ens hi trobem ara a vuitens. La bona notícia és que no veurem ni Madrid, ni València, ni Sevilla, ni Vilarreal, ni Atlético fins a una hipotètica final. Ara bé, això no vol dir que poguem badar, hem d'estar alerta, però tot indica que el camí cap a la final és força planer...

Conclusió! El Linyolíssim pot estar content, perquè encara jugarà uns quants minuts aquest any... (que si per mi fos, ja sabeu que jo el fotria a pintar les ralles del camp).

dimarts, 16 de novembre del 2010

Guardiola i Pasqual ja tenen els regals de reis!


Cop d'efecte al mercat hivernal en les seccions de futbol i bàsquet.

Els de Xavi Pasqual incorporen a Joe Ingles, que paradoxalment és australià, per substituir la baixa de Gianluca Basile, lesionat per 3 mesos. Procedent del Granada, diuen que aportarà mobilitat i efectivitat al joc exterior.

Els de Pepíssim fitxen a Afellay, un extrem esquerre holandès de 24 anys que diuen que recorda a Kaká en els seus bons temps (esperem que li mirin bé que no tingui pubàlgia!). Ara bé, aquest fitxatge planteja certes qüestions: ve perquè Jeffren ja no compta? perquè el comprem per 3 milions si al juny vindria lliure? cal reforçar la banda esquerra? i la última... venem a Bojan ja doncs, no?

De totes formes, esperem que tots dos fitxatges funcionin i ens ajudin a guanyar títols!

dissabte, 13 de novembre del 2010

En tonyes ja és llegenda!


En Tonyes disputarà avui el seu partit 500 amb el FCBarcissim!

Central i capità de llegenda!

Suposo que ho celebrarà amb una bona tonya no?

Per fi algú s'atreveix a plantar cara!


MANOLO PRECIADO,
L'HOME DE LES VERITATS COM TEMPLES I SENSE PÈLS A LA LLENGUA!

divendres, 12 de novembre del 2010

Ens posem al dia!

Bon dia basquetmaniàtics,

ja torna la secció més alta de barcissim i tinc diverses coses a comentar. Com
ençarem fent un repàs a les classificacions de l'ACB i l'Eurolliga: primers sense problemes a la lliga local tot i patir una sorprenent derrota contra el CAI a casa; i tercers al grup C d'Europa degut a la derrota contra el Fenerbache a casa també.


Per tant, el resum global seria positiu tot i les dues ensopegades al Palau. Realment, aquest any hi ha equip per tornar a lluitar pels tres títols, esperem no patir de favoritisme com l'any passat a la final de l'ACB. D'aquesta manera podrem arribar al desitjat triplet, a més d'aconseguir la tercera Eurolliga al Sant Jordi!

Som-hi Barça! Som-hi Barcissim! Som-hi Bonifaci i Terenci!

PD: He de fer una crítica ferotge al Robirosa: Robirosa, perquè per culpa del Crakòvia t'has de justificar cada cop que vols dir apostoflant? Si l'expressió és teva que es justifiquin ells, no?

dijous, 11 de novembre del 2010

29 de Novembre

el CLÀSSIC
BARÇA - MADRID
29 de Novembre de 2010

Quan tocaven les 9.30 h del matí, Jaume Roures anunciava a Catalunya Radio, la fi del dubte: El Barça - Madrid es jugarà el dilluns 29 de Novembre a les 21.00 h i es donarà per GolTv.

Moltes han estat les setmanes i les discussions de si el partit havia de ser en dissabte, diumenge o dilluns i més sabent que es tracta del cap de setmana de les eleccions al Parlament de Catalunya. Personalment, no crec que influeixi una jornada electoral amb la jornada de futbol; és a dir, la gent que vol votar, tindria temps de fer-ho i temps de veure el partit. De totes maneres, és cert que seria un dia excitant i massa ple d'informació (m'imagino els twitters i els facebooks de la penya petant d'excés de 2.0).

Per aques motiu, trobo encertada la data; afegint-hi que el Barça tindrà un dia més per preparar el partit, cosa que no ve gens malament en una temporada tant llarga i amb els jugadors tant carregats de minuts.

Per altra banda però, caldrà plantejar-se com es gestiona un dia laborable amb un partit d'aquesta trascendència. Els rituals cauen pel terra... tocarà menjar-se les ungles i escaquejar-se de la feina per connectar-se com es pugui a internet/radio/Tv/media en general... i assabentar-se al minut, de com es desenvolupa un dia tant crucial.

Així que res, que el que toca és esperar amb impaciencia i amb ganes que el Barça foti un cop de puny sobre la taula per demostrar als de la capital que l'amo de la lliga té un nom... i el sap tothom!

Golíssims!

Barcissim 5 - Ceuta 1

Getafe 1 - Barcissim 3

Kobenhavn 1 - Barcissim 1

dimarts, 9 de novembre del 2010

Porríssima Jornada 10

Algú recorda el Clam?

En Max, personalitat en l’àmbit de la il·lustració i el còmic, farà la selecció del millor dibuix de Nadal d’enguany. El gran il·lustrador català, amb una trajectòria de més de 35 anys a la professió, col·laborarà amb el Futbol Club Barcelona en l’elecció del millor dibuix de Nadal dels petits del Club.

En Max, va ser el creador de El Clam una de les mascotes més horrendes que ha tingut el Barça. No sé si el recordeu , però si no , crec que és millor per la vostra salut.

Em sap greu Max, però el Clam era.... CLAMENTABLE!


dilluns, 8 de novembre del 2010

Barça - Ceuta (tornada de copa)


Aquests paius arriben al camp nou...

Per enfrontar-se contra aquests paius...


Ens distingeixen moltes coses (algunes evidents, com ara que a Barcelona tenim bancs per fer-nos la foto oficial i que ecara tenim a Zlatan). Però no s'hi val confiar-se.

Som-hi Barça! Comença el camí cap a la copa!!!

barcissim.com al CAMP NOU.
Portem un codi Qr? #etselent

dimarts, 2 de novembre del 2010

A certificar la classificació!


Avui hi ha la primera incursió de barcissim.dk a cal Kobenhavn!
Estigueu atents a la tele a veure si ens enduem alguna sorpresa!

KOBENHAVN - BARCISSIM
Bar La Principal (Rda. St. Antoni)

Porríssima oberta des de ja!