Menu

dimarts, 15 de març del 2011

A pujar la moral!

YA BASTA

Empiezo a estar un poco harto de los lloros "señoriales" del Club más "señor" del mundo. Por mi, se pueden meter su "señorío" por el culo.

Lo que no puede ser es que cuando no ganan (algo habitual últimamente) argumenten que es porque el sistema no funciona. Ahora aseguran que los que planifican el calendario no lo hacen bien, que los que hacen los controles antidoping no lo hacen bien, que los árbitros no lo hacen bien.

Resulta que todo el mundo hace mal su trabajo menos ellos. Pues yo no me lo creo. Algo mal harán cuando, sin desmerecer al club hispalense, en los últimos 6 años han ganado menos títulos que el Sevilla y no han sido capaces de pasar de los octavos de la Champions.

El Madrid fa cagar!

Sí, amics, torna la secció més trencadora de barcissim.com (que encara conserva un alé de vida) per defensar el seu equip contra la merda que treuen constantment per la boca des de Madrid. Ens hem anat repetint durant tota la temporada que no hem d'entrar en el seu joc, que farien qualsevol cosa per intentar desestabilitzar-nos, fins que ha arribat un punt que s'han passat.

De moment hem callat quan han afirmat que:
1. Els equips que juguen contra nosaltres juguen amb suplents i ens regalen els partits, mentre que contra el Madrid tothom es motiva.
2. Els àrbitres sempre s'equivoquen a favor del Barça i en contra dels pobres merengons.
3. El calendari afavoreix clarament al Barça que té més dies per descansar.

Entre moltes altres, i fins ara hem callat, tot i sabent que:
1. Si hi ha algun equip a batre, aquest és el Barça.
2. Quants penals ens haurien d'haver pitat? Quants n'han pitat?
3. Crec que portem els mateixos dies descansats.

Hi ha un moment que fins i tot fa gràcia veure com practiquen la coprofàgia discriminada i com tenen la comisura dels llavis plena de la seva propia merda. Però ara s'han passat: acusar al Barça de dopatge és un acte d'enveja i una falta de respecte sense precedents, per això jo crec que el club hauria d'apretar-los al màxim, no perquè demanin perdó (no el vull), sinó perquè arribin a un punt d'humiliació del que no es puguin aixecar.

Pels merengons, defensors del joc net i contra els esportistes de "dubtosa professionalitat" m'agradaria que recordessin aquest "bello" vídeo: http://www.youtube.com/watch?v=esLKPEHdWaw&feature=related

Com deia en @xavierbosch en un dels seus darrers tweets: Amb permís del Lió, cada cop tinc més ganes que ens toqui el Madrid a quarts.

Empat important!

Sevilla 1 - Barcissim 1





A MADRID FAN CAGAR!

dilluns, 7 de març del 2011