Menu

dimecres, 26 de febrer del 2014

Jo passo de ser culé

Hola penya,

Jo no vull ser culé. No em mola, tu. És un pollastre. Esquizofrènia. I mogudes.

A veure, hem arribat un cop més a l'època d'exàmens. Quan es talla el bacallà. Quan toca lu bo. La cansalada. I aqui estem la culerada amb antorxes tots per cremar el que faci falta i prendre foc a la casa i morir tots i deixar calaveres liles per terra. No pot ser penya.

Com sempre anem tots fent rodar caps abans de temps... que si Messi no corre que si el Tata fora ja que si Neymar fot merda.... que si pitus que si flautes i l'únic que ha passat és que hem perdut un partit de lliga. Si. Amb un joc molt dolent, però un partit. No pot ser que passem de l'eufòria màxima a la merda més gran en una mil·lèssima de segon.

A veure penya jo demano un enfoc més positiu, constructiu i pacient. Matar Alexis. Ara en sèrio, pot ser que hi hagi inestabilitat i tot el que vulguis però penya em ralla molt que no es valori tot el que s'ha fet i on està l'equip i es vulgui destrossar tot a la primera que es torça una miqueta la cosa.

Esperem a que acabi la temporada, fem balanç i destrossem-ho tot si fa falta però una mica de paciència i crèdit no?? Que venim d'un aspactacla que ens ha deixat tontos sí però toquem de peus a terra penya i disfrutem una miqueta no??? Que encara hi ha aspactacla per la gespa. Que no pot ser tot la perfecció absoulta sempre no??? O perfecció màxima o calaveres... que estem de la xaveta o que?

Crec fermament que l'actitud ultramegacrítica constant del culé afecta al jugador i que som una de les aficions més penoses a l'hora de transmetre entusiasme al camp o en l'entorn quan les coses van maldades.

Jo passo penya.

Jo no vull ser culé. Jo sóc del Barça. I confio en que aquest any farem aspactacla. Com sempre.

Gandia short? Cada vegada estem pitjor...


dijous, 20 de febrer del 2014

Una mica de gols...

Només està disponible aquí, per copyright de la UEFA: 
                                                                                                          Prémer la imatge per veure video 

dimarts, 18 de febrer del 2014

Torna la Champions!

Torna l'espectacle! Volia currar-me una prèvia, però penya que treballa per Barcissim a la xarxa ja ho ha fet. 


Barcíssim - Man. City
20:45h - Ethiad Stadium
Porríssima oberta des de ja!




Barcissim 6 - Rayo 0

divendres, 7 de febrer del 2014

Totes les preguntes tenen resposta.

Aquest matí ens preguntàvem què li passa al Barcissim aquesta temporada.

No hem trigat a trobar la solució:



Sí, hem deixat de jugar a futbol per jugar al rugby primitiu... i això és el que s'entrena... Ara sí que té sentit.

Aquest any... segurament no.

Estem tocats. S'ha de reconèixer, perquè si fem veure que no passa res no hi haurà solució.

Què ens passa?

La porteria
El Killíssim s'ha rallat de ser cornut i pagar el beure i fot el camp. Segueix rendint bé, però a final d'any tindrem un bon marrón.

La defensa
Ja n'hem parlat en el post anterior, però som un colador. El Jefessito arriba sempre tard, Piquetes està més lent que muntar una canadenca familiar, Tonyes ja ha fet la preinscripció per un viatget a Palma de Mallorca amb la IMSERSO, Bartractaimocador està verd i a més no el fan jugar...
I per no parlar dels laterals! Alba és l'únic de la línia que es podria arribar a salvar, però Alves ja ni ataca ni defensa. Li agafen l'esquena cada vegada i quan arriba a dalt no et fot una de dretes, melons i melons per la penya. De La Toia de la Banda no cal que en parlem...

El mig
Tot depèn del Planxes, només que ell no estigui fi ja ho notem de seguida (com per exemple quan juga Song), El de Terrassa ha perdut agilitat i s'ha tornat més previsible, Andressito no sé perquè coi no juga, Xesc fa el de cada any: comença molt bé i després de festes s'empana. En Pomes ho prova i potser serà bo, però li falten anys.

El davant
Tenir Neymar i Déu i que els màxims golejadors siguin Pedritíssim i el Paraplèxis ja ho diu tot. Déu, ja sabem que ets el millor, però nanu, corre una mica no? Si bada en comptes de la pilota d'or li donaran la Compostelana de tant de caminar!
Neymar feia un espectacle a Brasil i aquí res, Guillemíssim ha perdut la xispa de l'any passat, Pedritíssim es passa de revolucions amb el ventilador...
I Paraplèxis... Paraplèxis... Mira, callaré perquè la diria massa grossa.

La banqueta
Tatíssim... ha fet res? Mana o va allà a seure? Fot bulles?

La directiva
En aquest aspecte tornem a l'época Gaspart. Encara hauríem de donar gràcies d'estar ben classificats per anar a Europa...

En conclusió: tenim problemes i sembla que els responsables esperen que s'arregli tot sol. I així anirem fins que peti, com sempre al Barcissim... Què s'ha de fer? Què faríeu valtrus? Fem un informe i li enviem al Bartu?

En fi, que tot apunta que aquest any... segurament no!


dimarts, 4 de febrer del 2014

El problema central del Barça

Nois, no sé com ho veieu, però crec que estem en un "bajón" important de la temporada; i no parlo de barcissim, que el "bajón" sembla permanent (mireu les últimes 5 entrades), sino de l'equip.

Els punts perduts contra el Valencia fan molt de mal; i a més a casa, després de, m'atreveixo a dir, els millors 30 minuts de la temporada. No sé quina explicació li trobeu (físic, falta d'actitud,...), però a mi em preocupa una cosa, que és la defensa.

Fa dies ja que el Sr. Mascherano s'arrossega i Mr. Piquetes ja ha arreplegat la tenda de campanya; tenda que per cert, ja no és de piquetes, és una 2" del Decathlon, barata i atropellada. La defensa del barça és un bluf, i Bartracaimocador no crec que sigui el revulsiu que necessita el Barça al darrera; per no parlar de Puyol, que està més lent que les tortugues.

I a sobre, avui em llevo amb coses com aquestes:

 As

MARCA

En començo a estar una mica tip de'n Wakas!

No sé, crec que a final d'aquesta temporada el barcissim necessita una revolució d'aquelles històriques. Donar les gracies a molta gent pels seus millors anys, però això és el Barça i aquí s'ha de guanyar tot cada any! 

Avui estic emprenyat!