Menu

dimarts, 30 de setembre del 2014

Le Parc des Princes accueille le Roi

Aujourd'hui, à Paris, la bataille se déroule au Parc des Princes. Cependant, les Parisiens arrivent sans leur principale étoile: Ibrahimovic ne serai pas dans le terrain de jeu.



C'est aujourd'hui quand Messi devient autre fois le Roi.

dissabte, 27 de setembre del 2014

S'obre el teló...

... i surt un tio cridant al seu company de feina des de la zona de fumadors.

Nom dels jugadors del Granada?

Oieeer! Iturra't aquí a fer un Piti, no?

divendres, 26 de setembre del 2014

En Miopies rep l'alta

Bones notícies per Luchíssim: en Miopies rep l'alta i ja està disponible.
Fonts de barcissim.com han pogut captar el moment.

Aquí en Mipoies en el moment de conèixer la notícia:

 I aquí en el moment que rep l'alta:
 Felicitats! Au a córrer!

dijous, 25 de setembre del 2014

Esmlalts d'ougles debuta amb nota... molt negativa.




Quina gran merda que hem fitxat senyors... Aquí algú s'ha embutxacat molta pasta, és la única explicació que hi trobo per justificar aquesta trunyada! 

Vinga Esmalts, 1 partit 1 trunyada, 100% d'efectivitat. 
Felicitats campió!

dimecres, 24 de setembre del 2014

Poc Futbol, Bons Resultats

Dos partits consecutius al Camp Nou i un a fora. A l’espera del que passi aquesta nit es mantenen les esperances però no es progressa gaire futbolísticament. 

Es fa difícil amb tanta rotació. El partit contra l’Athletic va recordar partits de la temporada passada però s’acabà superant gràcies a la tenacitat injectada al conjunt des de l’arribada d’el Lutxu. Mentre el jugadors s’ajusten a les seves tàctiques apareixen alguns elements que engresquen i uns pocs que confirmen vells mals:

La banda dreta continua enquistada. Alves segueix sent el jugador fosc dels darrers temps i Montoya, tot i que comença a participar més en l’atac, no s’acaba de trobar còmode.

L’esquerra dona bons símptomes. Em fa feliç la tornada d’Adriano i l’Alba es mostra cada vegada més participatiu en atac alhora que escassegen les entrades dels rivals pel seu cantó, amagant les limitacions de Mathieu.

Més ball de centrals, i Bartra segueix sent (incomprensiblement) la última opció quan qualsevol amb gust el trauria a ballar a la pista. El francès continua regalant ocasions (dues de greus contra el Llevant) que els rivals per sort han desaprofitat fins ara. La seva parella amb el Jefessito va grinyolar. En canvi, la dupla Piqué-Bartra, dretans ambdós, va mostrar certa complicitat a la champions. L’abraçada de tots dos després del gol de Piquenbauer en podria ser una mostra per l’optimisme.

El mig del camp poc a poc va trobant el ritme. El Xavi de les segones parts demostra que continua sent molt valuós. Estem veient un Rakitić massa defensiu pel meu gust, va estar gris contra l’Athletic i es va fer perdonar una greu errada salvant un gol i amb la fava des de fora de l’àrea que va obrir la llauna llevantina. El paper de Rafinha continua sent un dubte. Iniesta acabarà sent l’amo de la zona.

Munir te moltes virtuts, mobilitat constant, desmarcada, un contra un, la capacitat de crear, i sobretot, la sensació que quan rep la pilota poden passar moltes coses.  A l’altra extrem trobem Pedro en una llarga i agònica trajectòria descendent. Quan d’un davanter l’únic positiu que es pot dir és que defensa i corre no l’estem pas afalagant. És un dels homes amb menys talent d’aquest equip i hauria d’haver estat traspassat a l’estiu quan encara es podien treure diners d’ell.

L’altra jugador que no progressa és Sergi Roberto. El seu joc pla i inofensiu, allunyat sempre de les zones on es genera perill el fa també totalment prescindible. Hauria d’anar cedit o traspassat al mercat d’hivern.

A davant m’encanta la versió Magic Johnson de Messi. Quan no marca en A, marca en negre. I al seu costat, Neymar es troba cada dia més a prop de les expectatives generades des de la seva arribada.

Un Llevant de pa sucat amb oli amb un porter amic ens va crear masses problemes i no el vam desactivar fins que es va quedar amb deu homes.

El partit contra l’Apoel em va semblar una frivolitat. Valoro positivament les rotacions però aquestes mai no haurien de posar en perill un partit de champions, i es va fregar la tragèdia. De nou el Barça espès que volem oblidar. D’entre la mediocritat europea cal rescatar Samper, aquest noi la toca amb criteri, manté la calma i no perd pilotes. Si disposa de més oportunitats i afegeix les pujades a l’atac que sembla gaudeixen el miniculers estarem davant d’un dels pilars de l’equip del futur.

Sobre l’entrenador, de moment destacaria la seva capacitat de motivar i canviar la dinàmica dels partits. Després de l’ensurt europeu sembla però que encara ha de trobar l’equilibri entre premiar l’esforç i premiar el talent en les alineacions per tal de no comprometre el nivell competitiu de l’equip.
Un excés de rotacions allargarà més del compte la consolidació de l’estil que es persegueix. Fet que ens allunyaria de disputar els títols fins el final d’aquesta mateixa temporada.

Propera estació: Màlaga.

S'obre el teló...


...i surt un ex-seleccionador espanyol a una platja de Tenerife mirant a l'horitzó amb la Lonely Planet de Nova Zelanda a la mà...

Nom dels jugadors del Màlaga?

Camacho Duda en Santa Cruz si ir a Welington

dilluns, 22 de setembre del 2014

4a Barcissimera!


Quatre matats
queden dissabte al matí,
per uns quants temes
poder aclarir.

Mengen carnaca
i beuen bon vi,
patates toves,
salsitxa del país.

Barcissimera!
Barcissimera!

Que no te l'expliquin! apunta't aquí 

Levante 0 - Barça 5

diumenge, 21 de setembre del 2014

Estem fotuts, senyors.

Sí, aquest és un post de tribunero pessimista, per tant si el que busqueu ara mateix és una arenga pel partit d'aquesta tarda contra el totpoderós cuer de primera podeu deixar de llegir. Avui vull fer una reflexió sobre una notícia trista i de la qual encara no ens n'havíem fet ressó a Barcissim.com: l'acció de responsabilitat contra el senyor Laporta i la seva junta.
- La primera pregunta és clara: per què collons cal dir-li acció de responsabilitat? No seria més fàcil dir-li denúncia, judici o alguna cosa que la gent amb pocs estudis jurídics (entenc la majoria de socis i simpatitzants) poguéssim entendre?

 - Dos: és curiós veure com una junta sortida de la junta anterior denuncia la junta anterior sortida de la junta de la qual formaven part. Sóc jo o aquí les persones estan aprofitant la institució per venjar-se de bregues personals? Tothom sap l'odi que es tenen el boques del Laporta i el borderline del Rosell... hem de deixar que hi barregin el Barça?

 - Tres: s'està parlant que si hi va haver pèrdues o no durant el mandat del Laporta, però sembla que es modifiquen certes partides i quantitats en funció dels interessos de cadascuna de les parts. Tant difícil és de saber? No s'ha pagat una milionada a una auditoria anomenada Deloitte? (Em pregunto quan se sabran els vincles entre aquesta empresa i alguna de les persones involucrades en el judici, perquè fijo que existeixen).

 - Conclusió: estem enmmerdats fins al cul. Tenim una acció de responsabilitat en marxa per la suposada mala gestió del president Laporta, tenim el cas Neymar obert per la suposada mala gestió del president Rosell, tenim el cas Nens de la UEFA per culpa d'una mala gestió del president Bartomeu i no oblidem el cas Messi degut a una mala gestió del pare de la criatura.

Això què collons és? Hauríem de ser un club esportiu on el principal objectiu fos guanyar títols. Però ens han convertit en una màquina de fer diners de la qual tothom se'n vol aprofitar. De vegades m'agradaria que tornéssim a passar un cicle dolent, potser d'aquesta manera marxarien del club tots aquests paràsits que només fan que embrutar el nostre nom.

Estic emprenyat! Cullons!

#LaportaDimissió
#RosellDimissió
#BartomeuDimissió

S'obre el teló

... i surt un guarda de la presó que camina pel passadís entre cel·les i amb la porra va rascant els barrots, fent aquell soroll típic de presó i està cridant molt fort als presos de bon matí per despertar-los i fer-los fora de les seves cel·les.

Contra qui juguem avui?

Levante!

dijous, 18 de setembre del 2014

Merda per en Pomes

Algú ha vist si en algún partit que hagi jugat en Pomes ha passat algo? No, no? Ha fet algo algún dia en Pomes? Un partit destacable? No, no? Porta 3 anys debutant al primer equip? Si, no? I hem renovat en Pomes ara? Venga Pomes, espavil nanu, fes algo va. Mentrestant, té. Trunyada de barcissim.


Barça 1 - Apoel Nicosia 0


dimarts, 16 de setembre del 2014

Torna la Champions: Barça - Apple

Si us ho vau perdre la setmana passada, no patiu. Demà desde el Camp Nou podreu presenciar l'event més important del mes de Setembre. Barcíssim vs. Apple de Nicosia.
Torna la Champions. Torna l'aspactacla.


Contra qui juga avui la merda merengue?


dilluns, 15 de setembre del 2014

Resum d'enquestes

Què farieu per evitar els virus FIFA per no haver de suportar setmanes sense barça?
Prohibir les seleccions
  1 (8%)
Que totes les seleccions portessin la samarreta del barça
  4 (33%)
Convidarieu Blatter a sopar i li tirarieu el cafè calent per sobre la cara
  5 (41%)
No m'agrada el cafè
  3 (25%)
Jo es que les setmanes que no hi ha futbol del barça, em quedo a casa en pijama i sabatilles del barça
  2 (16%)
M'agrada la Sonia Gelmà
  3 (25%)

Quin renom li posarieu a Luis Suarez?
Mossegadetes
  1 (9%)
El Gos
  8 (72%)
Luisito
  0 (0%)
A Sua Sua Sombra
  2 (18%)


diumenge, 14 de setembre del 2014

Entra Neymar

Amics barcíssims: podem seguir tirant coets. Pa, pa, pa, pa i pum.

Impecable començament de temporada del Barcíssim amb un Déu Nostru Senyor reenxufat, nous fitxatges adaptant-se ràpid, molta gana i una actitud global de l'equip molt bona. A sobre els nostres amics merenguíssims s'estampen amb la columna quan encara no han tret el cotxe del pàrquing. Etselent i deliciós aperitiu per començar la temporada. Benvinguts a l'aspactacla.



Ahir, un cop més, partit treballat contra els lleoníssims (equip de Champions) a l'estadi. Moltes ocasions, joc vertical i apretar fort fins a rebentar la porteria del contrari. Com ha de ser. Aquest cop gràcies a l'aparició d'un tio que va sortir de la banqueta en els últims minuts. Un home que encara no té mot a Barcissim.com (tema que hem de solucionar en breu). Un paio que l'any passat va portar 15 tofes diferents al cap com si fes una càsting i que sembla que aquest any s'ha decidit per una. Tofa. Pero una. Parlo de Neymar Junior. Jo proposo dir-li Cor Petit, pel tema de Júnior però ja ho pulirem.

Cor Petit és un tio de 22 taquíssims. Molt jove. Fitxat amb un pufo del 15 i penya empresonada que morirà pel mig; però fitxat a temps. Líder de la Canarinha per mèrits propis i estrella indiscutible del Barcíssim, Cor Petitíssim, que de fet si el pintem de verd s'hi assembla força, ha fet mèrits suficients per guanyar-se l'admiració dels socis i aficionats més tribunerus i caralverístics de can barça.

M'agrada especialment que hagi començat fort aquesta temporada. El tio torna pel Gamper i enxufa 2. Hola. Es torna a lesionar però reapareix al Madrigal per dinamitar el partit i funciona. I ahir 3/4 del mateix, comença a la banqueta, surt a la segona part i la peta així: pa i pum.

M'agrada destacar això, perquè aquest tio ho està fent molt bé. És dels pocs que podem salvar de la temporada passada i és un paio que quan surt, treballa, corre, la lia i fot aspactacla i guanya partits. I per això se'l paga. El que faci fora l'estadi me la rempampimfla sempre i quant no posi en risc la seva integritat física, està clar. I dic això perquè estic una mica cansat d'articles com aquest del gran Joan Maria Pou (un aspactacla de tio tot sigui dit). I cansat també de dedicar rius de tinta quan l'altre dia signa una bota al madrigal mentre escalfa.

No s'ha de fer? No. Que potser podria penjar menys fotos a l'Instagram? Poster. Però penya, si ha de seguir jugant així per mi com si es fa un Tinder i signa calces a Budai. El tio no ha fet res dolent, té 22 tacos i és un xaval, que s'ho passi bé a fora i al camp i llestos. Calmem-nos una mica. La culerada sempre anem amb les històries aquestes de la imatge que hem de donar al soci quan jo penso que en realitat qui fot més pena és el soci engegant campanyes incendiaries cada dos per tres.

Mira el tio: comença la lliga i a tope! Mirem una miqueta de futbol, mirem el que fan al camp i a partir d'aqui critiquem i deixem-nos estar de l'entorn i de mogudes que som uns experts en tirarnos calaveres al nostre terrat.

Bé Corpetitíssim!! Ja no fem Xibeques però vindria a ser algo així! Vamos!


Barça 2 - Athletic de Bilbao 0

dilluns, 8 de setembre del 2014

Combíssim

Vinga va, una mica de vacuna i adéu virus FIFA. 
Som-hi, ja és aquí el primer combíssim de la temporada!!! 
Esteu preparats? Que entrin les fregones!!!


dijous, 4 de setembre del 2014

Merda per la FIFA!

Ara que està tant de moda el virus de l'Ebola, 
deixeu-me dir que no és el virus més mortal i merdós del món. 
És aquest: 


Així que merda pel virus FIFA i merda per Joseph Blatter!

dimarts, 2 de setembre del 2014

Els Primers Coets

Primers coets i eufòries de sala d'estar. Calma culerada, això serà llarg. El Barça guanya en un desplaçament complicat a priori i la Reala ens fa saltar del sofà amb la golejada al Fly Manzanares. Mascletà per tancar el mes d'agost. Líders en solitari després de dues jornades, deu n'hi do!

L'endemà de la farra millor tornar arran de gespa perquè aquest equip encara presenta disfuncions:

Sí, a mi també m'agrada Mathieu, però siguem seriosos. Cagades als minuts 70 i 71 deixant la pilota morta a la frontal regalant dues oportunitats en pocs segons de diferència al Vilarreal, i nyap al 86 que proporciona una última opció per l'empat. Per la meitat d'això o no se sap ben be que Bartra segueix sense gaudir d'una titularitat merescuda tant per rendiment com per estat físic. Piqué per la seva banda deixa passar un bola perillosíssima al minut 22. Recordeu com l'única oportunitat de l'Elx fa un setmana ve d'una imprudent cessió enrere de Busquets. Hi ha moltíssima feina a fer encara a la defensa.

Un dels grans problemes de l'equip durant la temporada passada continua com el vam deixar. La banda dreta amb les pujades innòcues d'Alves són la segona part d' 'el dia de la marmota´. I fitxem un paio amb nom de xiclet i currículum de Josmar. Montoya hauria de tenir la seva oportunitat tan aviat com oblidi les lesions.

Ara, de coses per comprar el cava, sense ficar-ho encara a la nevera, n'hi ha també: El 'fake Messi' se l'ha emportat un forat espai-temps i el de veritat sembla que vol tornar a CR el paper de Salieri que més l'escau. El porter ni la toca. El nins del planter farien un bon paper solets a la xampi league, i quan Rafinha s'entoni i donin la condicional al Çuareç la rave pot ser antològica.

Sigui com sigui, no hi ha com per llençar coets però el fitxatge estrella de la temporada va pel bon camí. Bé Lutxu bé.

Barcissim.com - 6 anys d'espectacle!


Bar6sim.com, tornarem a vèncer!