Menu

diumenge, 31 de maig del 2015

diumenge, 24 de maig del 2015

La lliga de les bèsties



Fa uns mesos parlàvem de si teníem la millor davantera de l'era Messi. La conclusió d'aquella entrada era definitivament SI. Una de les raons que feiem servir per justificar-ho era la predicció que feiem aleshores dels gols que farien en lliga. En aquell moment, aventuràvem uns brutals 25.9 gols per jugador, arribant als 78 gols en total a la lliga...

Doncs bé, qui ens hauria de dir que fins i tot aquella estadística es quedaria curta. Ara que la lliga ha acabat, podem dir sense cap mena de dubte que aquest és la millor davantera que hem tingut als darrers 10 anys, i possiblement a la història del club.

Aquests són els números definitius:

  • Messi: 43 gols
  • Neymar: 22 gols
  • Suárez: 16 gols
  • TOTAL: 81 gols !!!   (mitjana de 27 per cap)



I no oblidem que aquestes 3 bèsties porten 117 gols en totes les competicions (56, 37, 24), a 1 del récord dels merenguissims CR7-Benzemà-Pipita. I encara queden 2 partits...

Ara a gaudir la lliga i a guanyar les finals que queden! I, sempre, gràcies Xavi!



dimecres, 13 de maig del 2015

divendres, 8 de maig del 2015

La closca s'ha tornat a omplir

No es tracta tant de rectificar sino de redefinir la situació de la Closca.

El dia que un servidor perdia la virginitat barcissimissima comentava que Alves havia passat de ser un home a ser una closca humana. El seu nivell havia baixat espectacularment, i se'l veia sense ganes, sense energia.

Doncs bé, ara va com les motos. Part d'un fenomen que no acabo d'entendre, en el que molts jugadors del primer equip han tornat a lluir al seu millor nivell (Piqué, Busquets, Messi, Alba...), la Closca Alves s'he reomplert en un ésser humà que de fet juga un altre cop de lateral dret a un nivell espectacular. El darrer exemple va ser el segon gol de dimecres, que el va iniciar ell posant pressió, però ja fa setmanes que ho fa gairebé tot bé.


Tot i que ell no és l'únic jugador a un nivell impressionant, indicant que segurament hauríem de donar-li el crèdit al Luchissim, no puc evitar pensar que és curiós que hagi tornat a la seva millor forma en el moment en que es discuteix la seva continuitat i altres equips comencen a interessar-se per ell. Sigui com sigui, la prensa internacional se n'ha adonat del seu retorn, i bé faríem de fer el mateix a casa.

Ara que li surten nòvies i mes nòvies hauríem de vigilar el que fem, perquè no estem per llençar coets en termes de laterals drets, i tampoc podem fitxar. Alves s'ha de quedar, perquè si fent de closca encara era millor que la Toia i òbviament que Douglas, replé no hi ha qui li estossegui.

Com a darrer comentari, dir que tot i que torni a jugar bé, segueix sent un notissimes.

Alabado sea D10S

Barça 3 - Bayern 0, o la màgia del peu i la pilota.

Atenció a l'efecte eco quan canten el marcador...

dimecres, 6 de maig del 2015

Avui soparem Bratwurst!!

Som-hi culés! Ha arribat el dia!

Poseu-vos les millors gales (com Luchíssim a la foto),
renteu-vos el cabell (com Luchíssim a la foto),
i a pel Bayern de Pepíssim!
Luchíssim vs Pepíssim




dimarts, 5 de maig del 2015

Guardiola: el llop vestit de corder

Pepíssim ja va ser. Pepíssim ja va passar i ja se li va dir gràcies mil cops. Ara torna a ser Guardiola i és l'entrenador de Bayern de Munchen. Un tio que va marxar quan va voler i ara ve al Camp Nou, al club dels seus amors a fotren's la festa enlarie. Oju amb Guardiola que el tio se la sap molt llarga. Oju amb la cantinela de "t'estimem i gràcies per tot" i tal que estic sentint massa... aquest tio ve a matxacar-nos futbolísticament tant com pugui eh! No afluixarà pas eh! Veig molta penya en plan ooooh, que gran Guardiola, oh, si no guanyem que guanyi ell... oh!... Què és aquesta merda de cantinela? Fora! Aquest tio és l'enemic! Respecte: tot el del món. Empatia: la justa penya, la justa! Que ens juguem la temporada ara eh!!

Oju amb el llopíssim amb pell de corderíssim!! A matxacar-lo! Vamgos!!



dilluns, 4 de maig del 2015

Explosió inminent

Penya ja està aqui! El monstru final! L'hora de la veritat! El tot pel tot! La txitxa o la llimonada!!! Les fregones o les calaveres! Ha arribat el mes de Maig i amb ell l'hora on tota la feina feta durant mesos ha de donar el seu fruit. Un fruit que no són pas pomes. Un fruit que, per inverosímil que sembli, pot ser UN TRIPLETÍSSIM!

Sí amics calavèrics, estem en disposició de gunayar el tripletíssim. Pareu les màquines, feu saltar els ploms i detinguem el temps un minut. Tripletíssim. Pam. Aquí, a tocar. Pam. Aspactacla.

Dit això m'agradaria fer dos exercicis diferents, analitzar dos escenaris hipòtètics amb un final amb moltes coses en comú. Què vull dir amb això? No sé! Ah, si. Que tots acaben igual. Amb dinamita a punta pala i explosions. Boh!

L'explosió de les calaveres


Aquest és l'escenari on tot surt malament al final. Punxem a can Atlético de Madrid i el Madrid no afluixa... i el Bayern, tot i ser una eliminatòria igualada, ens fot la final de Berlin. El que passi a la copa en aquest cas serà indiferent ja que les calaveres hauran començat a córrer farà estona. Tots aquells calaveristes que s'han dedicat a tirar merda i criticar tota la temporada sense parar (encara que molts ara s'olorin el triplet i guardin els tancs) tots aquests que són una inmensa majoria desplegaran els exèrcits i pam: Lutxíssim explota, cas Lionel tornarà a explotar, eleccions totalment dinamitades pels últims aconteixements, crisi, un altre cop projecte nou, mal rollo, calaveres i més calaveres. És així penya. Aquest escenari, a dia d'avui, a 7 partits del triplet és possible. Som així de lamentables. Però anem a analitzar l'altre escenari. El que mola.

L'explosió de les fregones


Oju aquest escenari. El Madrid punxa amb el València al Bernabéu i nosaltres guanyem a la Real. Anem al Caldreón i guanyem allà on ells ens van fotre la Lliga l'any passat. Pam. Campions de Lliga amb venjança. 09-05-15. Champions: Pepíssim es posa xungu però fotem un partidàs a l'Allianz Arena i passem patint a la final de Berlín on ens enfrontarem, sí amics, amb el Reial Madrid en una final insòlita amb blood pressure monitors a pinyoníssim. Abans però juguem la final de copa al Camp Nou contra els Lleons i ens enxufem un aperitiu en plan de festival a casa. 3-0. Fàcil 30-05-15. Final de la Champions. Berlin: Un bany. Una pallissa. Nose, rollo 5-0. I pam Campions d'Europa un altre cop. Destrossant el nostre rival més odiat. 06-06-15. Brutalíssim i inoblidable. Que? Eh? Què. Simbòlicament brutal: destrossant Guardola, aquell que ens pensavem que era insuperable i destrossant el Madrid a la final, ensenyant qui mana aquí. I explosió. Explosió de culerisme i enderrocament del Bernabéu i les eleccions a sobre per entretenir-nos tot l'estiu. Boh



M'agrada fer aquest exercici per que veieu com de bipolar pot ser el culerisme en el desenllaç de tan sols 7 partits. Jo us encoratjo a dir gràcies ara ja. Per haver-nos portat aquí i per optar a tot. Jo penso que guanyarem els 3 títols i que jugarem la final contra la Juve. Però passi el que passi, gràcies Luxtíssim, Déu, Gussacu, Corpetitíssim, Pedritíssim, Gripaus, Planxes, Andresito, El de Terrassa, Voltor, Closca, Corretjíssim, La Toia, Conillíssim, Piquetes, Titubes, Jefessíssim, Batratraca, Hesp, Enke... Gràcies penya per una temporada que, a dia d'avui, per mi, ja ha estat un aspactacla!

(M'abstenc de Pomes, Esmalts, Banquetes i Miopies)

Vamgos!!