Menu

dilluns, 3 de novembre del 2008

Evolució quiniela

Bonanit barcissimmaniàtics i benvinguts al gol a gol a gol... perdó a la porrríssima!!! (imitava el canutíssim).

Aquí ho tenim; aquí trobem la porríssima, carregada de sorpreses i més sorpreses:

Podem dir amb gran claretat, que el derrotat d'aquesta setmana sóc jo, el Juanitu; dos punts no són dignes d'un lider, i per això ho ha deixat de ser (parlo en tercera persona, si no em faig massa mal a mi mateix i ploro) i ha cedit la primera posició a Al-fatah, que pren carrelilla cap al títol. Banach, pel seu compte, ha aprofitat la punxada de Juanitu per col·locar-se segon empatat amb ell, i esmenar l'errada de fa dues setmanes.

Però és que la cosa s'apreta encara més per dalt, on es torna a enganxar Felissuca, que amb els seus 6 punts és un dels que més a puntuat aquesta jornada.

El gran guanyador però, és Saülíssim, que ha hagut d'esperar 9 jornades per passar de la barrera psicològica dels 4 punts; Haurem d'esperar que ens deparar el futur d'aquest gran jugador, que si més no és constant, i si manté aquesta constància sumada a una major puntuació, és un gran candidat al títol final. Tot i això no ha aconseguit retallar grans distàncies amb els seus adversaris directes, Budell i Periquíssim, que no volen donar el seu braç a tòrcer i semblen disposats a tot per arribar a contactar amb el grup davanter.

La noticia negra de la jornada, ens la dóna Ernestíssim. El virus barraques ha passat factura i el gran jugador, té una lesio que sembla greu a priori, haurem d'esperar els comunicats de l'equip mèdic per veure quin és l'avast de la lesió i si comporta o no el seu pas pel quiròfan. Des d'aquí en nom de barcissim, li dónem tot el suport possible i esperem que torni aviat a trepitjar un terreny de joc (un bar vaia...).

Fins aquí l'anàlisi tècnic; esperem propers resultats i emocions a la següent jornada, amb la que arribarem al 25 % de la lliga. Això va en serio nois!

Barcissim.com

4 comentaris:

  1. Penya, no se si hi heu pensat més, però a cada jornada que passa es reafirma la teoria de les calces de Cal Onsu... i ja van 11 partits.

    ResponElimina
  2. Perdó, 12 sense perdre!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM