Menu

divendres, 30 de juliol del 2010

barcissim.com es renova

Renovar-se o morir.
La primera opció ha estat l'escollida per barcissim.com.

Tal com podeu comprovar, ens estem renovant; i ho fem amb el mateix esperit de sempre, intentant crear un blog molt més accessible i innovador. Tal com l'equip de Pepíssim, volem assolir l'excelència i arribar a molt més públic. Aquest és l'esprit de barcissim.com: informar, entretenir i sobretot divertir a tots els culés que disfruten del barça i del món culé.

Aquesta nova temporada que comença l'afrontem amb il·lusió i moltes ganes d'acompanyar l'equip a assolir nous reptes, enduent-se per davant totes les adversitats que ens posaran en el camí. Seguirem amb les noticies més rellevants, la porríssima, vídeos, merengonades, el racó de'n Piquetes (una de les seccions més estimades a barcissim), la sala del Jaumet, estadístiques i moltes coses més.

Esperem que seguiu conectats a barcissim.com i que gaudiu de l'experiència.

Benvinguts a l'espectacle!


Grande Juanitu!

M'aventuro a dir que aquesta neteja de cara ha estat culpa de l'home que ha descobert la blogosfera útlimament! I escric per donar-te un trofeu, perquè t'ho has currat molt. I com que ets dels pocs que tens una trunyada, ara podràs presumir de ser l'únic que tens un trofeu.

T'acabes de guanyar una senyora Copa de Fires!

divendres, 23 de juliol del 2010

Tercer fichaje: LIN

Me he enterado algo tarde (2 días) pero es que la falta de movimientos en la sección de fútbol sala ha hecho que pase de informarme cada día a informarme un poco de lo que pasa semanalmente.

Finalmente se ha concretado el fichaje de Lin, procedente del Caja Segovia. Otro acierto por parte de la dirección técnica ya que se trata de un jugador muy habilidoso y que a sus 24 años ya es internacional con España y campeón de Europa en el último europeo.
Pinta bien este equipo, ahora solo falta confirmar las buenas sensaciones durante la temporada.

dimecres, 21 de juliol del 2010

Estimat Arséne,

com proven les vacances? Espero que desconnectant per tornar a la feina amb les ganes de sempre! Per aquí tot bé, però no et parlaré del Mundial perquè deus estar emprenyat amb el que va fer França... Bàsicament, estimat Arséne, t'escric perquè reconsideris la teva posició respecte a Cesc Fàbregas.

Tu no saps les bromes que em curraria si vingués el Cesc, saps que ja vam jugar junts? Ell i en Messi eren els que més pillaven, bé, Messi encara pilla ara... La qüestió és que el tio es mor de ganes de venir a Can Barça perquè li expliqui xistes verds i li aconsegueixi xurris a manta. I jo que sé, que jo l'entenc saps? El tio va marxar amb 15 i ara s'enyora, vaja jo em poso al seu lloc i no puc suportar el que deu estar patint aquest noi...

No cal dir amic Arséne, que el bo de'n Cesc es mor per venir, però seguirà estimant a l'Arsenal, com ha fet Tití. Parlant de Tití, aquest ha de ser l'exemple que no hem de seguir, tothom sabia que Tití acabaria jugant al Barça i tu tossut només el vas deixar venir a fer una bona temporada. Tio, no ens facis el mateix amb Cesc!

Per tant estimat Arséne, et demano de tot cor que per ell, per mi i per tots que deixis venir al Cesc.

Ets de puta mare tio Arséne,

Piquetes

PD: Si no el deixes venir... no et faria falta un central de garanties a l'Arsenal?

dimarts, 20 de juliol del 2010

Atenció!


Tornen els merengons! I comencen els marrons! Cristiano el Pare, Raul l'avi i Benzemà el jove delinqüent!

Déu n'hi do Benzemerdes... Sort que no vam fitxar a Riberetes... jejejej


dilluns, 19 de juliol del 2010

Adriano Correia


Penya! Avui comença la pretemporada i comença la ressurecció de barcissim.com! Ja hem fet dos fitxatges, a part d'Astoníssim, arriba Adriano! Adriano no havia sonat gaire i pam fitxat, és una mica el Maxwell de la temporada! Esperem que tingui un nivell similar.

També ha parlat Pepíssim, santa paraula que torna quan més desorientats estàvem!

Visca el Barça!

Ja hi tornem a ser... que pesaos!!

No saben estar calladets...

divendres, 16 de juliol del 2010

Deixin sortir abans d'entrar!

Comencen els moviments forts del mercat després del Mundial, just quan els equips ja comencen les respectives pretemporades (naltrus comencem dia 19). Aquí només hem parlat de la sortida de Touré (crec que gran error) i del Mundial, però en els últims dies l'operació sortida segueix oberta.

OPERACIÓ SORTIDA:

Jesugrinsky se'n torna a casa per 10 millons menys del que va venir (mal negoci), es veu que es devia enyorar o que no li agradava venir a fer birres amb naltrus. De totes formes, es confirma com l'únic error gran de Guardiola des que és entrenador del Barça. Per tant, el facturem i d'aquí un parell d'anys el nirem a buscar i pagarem 40 kilos! jejejejej De totes formes Jesugrinsky, gràcies perquè amb tu hem rigut molt! Que vagi bé amb el subnormal del Lucescu!

I un altre que se'n va és Monsieur Titirríssim Barnús Henry, no sé si és ell que ja s'ha afartat de gambes i Estrelles o som naltrus que ens hem cansat de gambadors i de que ensopegui amb el cinturó del barnús. Se'n va a fer les Amèriques... Ara, com que és un senyor ha agarït a tots aquests 3 anys que ha estat aquí. Jo li agraeixo, sobretot, el segon any, perquè el primer i l'últim...

Aquestes són les sortides confirmades, creieu que n'hi ha d'haver més? Es parla de la possible sortida de The Mexican... jo tinc dubtes, ara, si marxés seria l'oportunitat de Bartartracaimocador... Jo no vendria a ningú més, jo Zlatan me'l quedaria, aquest any xaparà boques, ja ho veureu, us ho diu un colega d'ell.

En un altre moment hem de parlar de l'operació entrada: astoníssim al sac, avui diuen que Adriano del Sevilla també (se li haurà de buscar nom) i Sex Machine sembla que anirà per llarg...

dijous, 15 de juliol del 2010

South Africa 2010

Final de la porríssima del Mundial de Sudàfrica 2010.


Les puntuacions queden de la següent manera:

1r: JUANITU
Punts: 77, 5
Ratio d'encert: 57,84%

2n: CALCES BUDELL
Punts: 68,5
Ratio d'encert: 51,12%

3r: AL-FATAH:
Punts: 59,5
Ratio d'encert: 44,40%

4rt: FELISSUCA
Punts: 49,5
Ratio d'encert: 36,94%

5è: BANACHONA
Punts: 36,0
Ratio d'encert: 26,87%

diumenge, 11 de juliol del 2010

South Africa 2010

Classificació a falta de la final del Mundial de Sud Àfrica 2010, entre Holanda i Espanya.

1.- Calces Budell: 58,5 punts
2.- Juanitu: 57,5 punts
3.- Al-fatah: 44,5 punts
3.- Felissuca: 44,5 punts
5.- Banachona: 36 punts

A falta de la final del mundial, ja queden decidides algunes coses, com ara:

- Banachona queda últim de la porra.
- Al-fatah i Felissuca, quedaran empatrats absolutament a tot, i hauran de decidir el desempat en funció de l'últim criteri de desempat, a no ser que Villa sigui el pichichi; en aquest últim cas, Al-fatah passaria a ocupar la tercera posició.
- Felissuca no pot ser res més que 3r empatat amb Al-fatah, o 4rt (destrono del Rey)
-Si Villa és pichichi Juanitu guanya la porra, si no, Budellot la guanya amb la diferència actual d'1 punt.

A veure que passa aquesta tarda-vespre...

divendres, 9 de juliol del 2010

Final del Mundial

Penyíssima barcissíssima,
He fet convocatòria d'uns quants amics a casa meva per veure la final del Mundial. Us voleu apuntar?
Obertura de portes diumenge a les 19:30, inici de partit a les 20:30.
Confirmeu-me si veniu o no al mail please i us passaré l'adreça de casa, que no és plan de posar-la aquí! andrea@perez-albert.com
Total, veure la selecció és com veure al Barcíssim!!! A veure què foten, no?

dijous, 8 de juliol del 2010

dimarts, 6 de juliol del 2010

T'enyorarem Yayardes!



Yayardes és bon tio, llàstima que tingui un representant subnormal. Yayardes va arribar fa 3 temporades i quan Ronnie estava de ressaca fent el paripé al gimnàs Yayardes s'infiltrava i es fotia l'equip a l'hèrnia. Yayardes ha estat un puntal per aquest Barça gloriós i havia de seguir sent-ho. Resulta, però, que ha entrat a escena un tal Dimitri Seluk que ho ha desgraciat tot per poder cobrar una bona comissió.

Yayardes, saps com t'estimem aquí? Saps com t'enyorarem? Et desitgem el millor en la teva aventoura anglesa amb el teu germanet, el bo de'n Kolo, però espero que recordis que t'hem fet gran i tu ens has fet una mica més grans a nosaltres.

Aquí no som gaire de despedides, s'ha demostrat amb molts jugadors, però tu et mereixes un gran comiat! Se t'estima Yayardes! Torna aviat!

diumenge, 4 de juliol del 2010

Per recordar qui és l'enemic...

Encara hi ha mundial, encara queda l'estiu, fitxatges, vacances, bla bla bla...
Però comença a bullir la sang per tornar a veure guanyar al Barça!!!

Cal recordar qui és l'enemic, tenir-lo present i tornar-lo a humillar.

BARÇA!

South Africa 2010

Classificació a semifinals del mundial!

1.- Calces_Budell: 48 punts
2.- Juanitu: 43 punts
3.- Felissuca: 41 punts
3.- Al-fatah: 41 punts
4.- Banachona: 36 punts