Menu

dilluns, 2 de febrer del 2015

Barcissim a la carta!

4 comentaris:

  1. Això es mereix un comentari llarg... He de reflexionar com expressar-me sense recòrrer a les mares dels protagonistes...

    ResponElimina
  2. Coincideixo amb banach... aixo, de fet es mereix una entrada, ja que es una historia moooooolt llarga en la qual s'an de donar noms i DNIs i matricules de penya. Eh! De bon rotlla eh!! Pero les coses clares, la xocolata calenta i les patates toves, salsitxes del pais

    ResponElimina
  3. A veure, això és un tema delicat que fa dies que arrosseguem, concretament des de l'època del Tao Pai Pinto a l'Sport i al Mundo Deportivo. Ara bé, el tema del semantisme ja passa de taca d'oli.

    A mi em sembla molt bé que el semantisme s'escampi per la vida però que els senyor Llimós i el senyor Puig es creguin els fundadors d'aquest estil i els millors representants del país és per agafar un infart... Aniré per parts per desgranar aquests dos personatges: el senyor Llimós quan no roba directament el tuit el llegeix sense citar, mentre que el senyor Puig (aka el Filtrador) des que el vam criticar obertament que ens obvia i filtra merdes molt pitjors que els nostres tuits... Què hi farem nois? Aquí, si surts a la ràdio i regales pernils sembla que pots anar de sobrat... Doncs, endavant... Jo no deixaré de fer humor semàntic, el llegeixin o no, el que mola és entrar a barcissim i partir-te.

    ResponElimina
  4. Boh nois! Estic mega-orgullos del Barcissi i els seus semantismes, tot i que veig que hi ha histories amagades de putisme radiofonic... Barcissim, tu a lo teu, que la merda sempre fara pudor.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM