L'1x1 de BarcissiSIUUU!!! [22/03/15 Barcíssim - Real Madrid]

Quin espectacle de setmana nois! Dimecres exhivisió contra el City, divendres sorteig calavèric Real Madrid - Atlético (no sé qui passarà però tots dos patiran com vedells) i diumenge clàssic a la butxaca i a dormir líders a 4 punts!

Ah, i la Cristi contenta que va fer un gol! Eh que si?

Aquí us deixo l'1x1:

Titulars!

> Bravo: Hart. L'esperit que va poseir el porter del City es va quedar rondant pel Camp Nou i va poseir el nostre Hesp. Quin espectacle de partit!

> Alves: Milimètric. A part de deixar-se la pell per controlar (més o menys) a la Cristi, es va inventar el passe a Suárez pel 2 a 1 definitiu

> Piqué: Vital. Amb la dinàmica d'anada i vinguda que ha agafat l'equip, és imprescindible tenir-lo a aquest nivell per aguantar-nos el chiringuito.

> Mathieu: Premiat^2. S'ho ha guanyat pels partidassos que s'ha marcat contra City i Madrid

> Alba: Controlat. Més pendent de la defensa que del atac, va fer un partit més que correcte.

> Mascherano-Iniesta-Rakitic: Sherpes. Amb un desplegament físic admirable, no van aconseguir controlar el partit però es van deixar la pell per recuperar pilotes i generar ocasions pel trio de dalt.

> Neymar: Agre-dolç. Desequilibrant com pocs i més lluitador del que sembla és una llàstima que sigui tan fallon! Cal que s'espavili perquè necessitarem molt els seus gols d'aquí a final de temporada.

> Messi: Mitjapartic. La primera part del City va ser TAN bona (no recordo l'últim com que he vist un espectacle similar) que no s'ha recuperat fins a la segona part contra el Madrid. Ara, quan s'ha despertat ha generat ocasions per golejar.

> Luis Suárez. Bota d'or. Va demostrar perquè vam pagar 80+ kilos per ell.

Suplents:

> Xavi-Rafinha-Busquets: Tiles. Van portar la calma que requeria el partit.

L’entrenador:

No em canso de remarcar el mèrit que té haver endollat l'equip d'aquesta manera  i la importància de ser coherent amb les seves idees. Dit això, siguem conscients que jugant així, igual com ahir ens va sortir "cara", qualsevol dia ens surt "creu". Si aprenem a combinar l'adrenalina dels titulars (per obrir el partit) amb el control dels suplents (per tancar-lo), veig l'equip capaç de tot!

Bona setmana i... a gaudir de la tempesta blanca! ;-)