Menu

dijous, 16 d’octubre del 2008

Arxiu d'enquestes 1

5 comentaris:

  1. penya, per fer una mica de neteja d'enquestes en el blog i per tal que no quedin el l'oblid, hem decidit arxivar-les com a entrada en la secció: enquestes. D'aquesta manera sempre estaran a mà.

    BARCISSIM!!!!

    ResponElimina
  2. Béeeee.... veig que la barcicimera começa a fer efecte. Aviat veurem novetats per aquí...

    BARCISSIM

    ResponElimina
  3. Ei penya!

    No patiu els que no vau poder venir ni res. Jo avui faré un mail de correu intern amb tot el que es va dir que es podia fer i a veure què en pensem. Doneu-me un dia, si us plau.

    Tindreu notícies meves.

    ResponElimina
  4. Ei penya ami veig que no sem fot ni puto cas...aixi que us deixo aqui una idea i si es vol s'agafa i si no es vol es deixa.

    El tema seria, formar una seccio de barcissim.com, que es dediqués a la distribucio (sense seu fisica) de samarretes per internet. Ja se que l'idea es anada i el saül potser es l'únic que sap fer coses currades amb l'ordinadoríssim...pero ho podriem arreglar tot.

    No se a vera si habieu pensat en aixo i tal. La idea es que barcissi.com ha tingut uns origens en un blog, pero no ens podem quedar aqui, entrant cada dia aqui i posar parides. Ens hem de fer coneixer i per aixo la publicitat subliminal de les pegatines es la millor. Jo voto per fer-ho sota el lema "a qualsevol lloquíssim, barcíssim!"
    Bueno no se que us sembla...pero a mes de lu de les samarretes he pensat en alguna seccio mes...Mes endavant mes detalls del projecte personal.

    Pep. Management&Marketing of Barcissim.com

    ResponElimina
  5. Pep no et preocupis això ho tractem per correu intern.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM