Menu

divendres, 10 d’octubre del 2008

PASSAT, PRESENT I FUTUR

Benvolguts amics de barcissim.com,

Sé que tots coneixem al que per nosaltres sempre serà el nostre gran ídol: Eidur Smari Gudjohnsen. La intenció d’aquest post però, no és la de fer-li un tribut a ell, ja que tots sabem que l’estimem molt i ens n’omplim la boca molt sovint de saber com n’es de bo. Avui em ve de gust parlar en general, de la familia Gudjohnsen.

Arnór Gudjohnsen va néixer el 30 d’abril de 1961; va esdevenir jugador de futbol i va acabar jugant al R.S.C. Anderlecht. Un dia de la seva vida va decidir tenir un fill. Aquest fill va resultar ser una mena de fenómenu futbolístic; va acabar debutant a la selecció Islandesa l’any 1996 substituïnt al seu pare, un fet inèdit al futbol professional. Aquest noi es deia Eidur Smari Gudjohnsen. Estava destinat a marcar el futur del futbol mundial.

Avui dia, coneixem aquest noi com Eidurt, el que va a buscar un parell de cebes, el que va a comprar el pa i el que va aquí al costat a ca la tieta Enriqueta a portar-li un encàrrec...

Vull que us fixeu també en el noi que condueix la pilota, a la dreta del ros d’or. Ell és Sveinn Gudjohnsen. Cal que recordem el seu nom perqué el seguirem a tot arreu i li donarem suport.

Barcissim.com amb Gudjohnsen.

3 comentaris:

  1. El fet del debut a la selecció és algu... què diria jo... sublim?

    Eidurt tio, que de puta mare que ets!

    Eidurt carinyu, que m'aniries al sindicat a buscar una garrafeta de moscatell per les maduixes?

    ResponElimina
  2. eidurt, xatu, ves aqui a ca la conxita que et donarà un quilet de patates, apa, i agafa la bossa de brossa que hi ha a la porta i la tires al contenidor... eidurt, macu, tens moquets? vine que et moco.

    QUE GRAN QUE ÉS EL NOSTRE EIDURT!!!!!

    Gran entrada kurníssim! Gran Sveinn... o és Sveinnt?

    ResponElimina
  3. Emotiquíssim (emoticono gran o gran emocio).

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM