Menu

dilluns, 18 de maig del 2009

ESCÀNDOL A CAN PERICU!!!


La que es veu a la foto és Noemí Rubio, una jugadora de l'equip femení de l'Espanyol que ha estat expedientada i apartada de l'equip... PER SER DEL BARÇA!!

La noia va tindre la sort d'estar a València disfrutant de l'espectacle que el Barça va donar a Mestalla a la final de la Copa del Rei, i després va penjar les fotos al seu Facebook. Sembla que als pericus això no els va agradar i l'han apartat de l'equip.

Des d'aquí vull donar tot el meu suport i el de barcissim.com a Noemí després del que considero una aberració per part de l'Espanyol per no deixar disfrutar del futbol a una de les seves jugadores, que per altra banda estic convençudíssim que ha defensat a l'Espanyol amb total professionalitat durant els últims quatre anys que hi porta jugant.

19 comentaris:

  1. Em sembla una aberració!! Això hauria de ser denunciable no???

    ResponElimina
  2. A la penya se li enva la pilota pavu...Raul era del Madrid i jugava a l'Athletic de Madrid quan era xic. I ara es l'ultra capita de la vida...

    Luis Enrique era del barça!!! i va jugar amb el Madrid...Messi es de Rosario!! i juga al barça...

    ResponElimina
  3. Pericus... teniu un problema. L'ENVEJA!

    ResponElimina
  4. crec que queda prou clar que una part molt gran del periquisme es mou única i exclusivament en base a l'anticulerisme. Au aneu generant violència i jugant per la permanència cada any... no arribareu a cap puestu!

    Noemí el que hauries de fer ara és fitxar pel barça, segur que se't tracta millor independentment de com et pintis quan vaigs a veure una final i tindras molts més seguidors.

    barcissim.com amb Noemí!

    ResponElimina
  5. Jajajajaja m'encanta que tothom sigui tant liberal!!!! Quanta farsa! (iq eu conti que estic d'acord amb tot el que s'ha dit...)

    ResponElimina
  6. jo crec que és un cas comparable a de yassin belassal (evidentment molt més lleu) però el barça s'hauria de posicionar ja que aquesta noia ho està passant fatal pel simple fet de simpatitzar amb el barça

    ResponElimina
  7. SI la Noemi juga al barça i es de l'espanyol se li diu de P... en amunt!! no me jodas...

    ResponElimina
  8. Exacte!!!! Això és al que em referia jo... que som molt liberals quan no estem en el bàndol afectat.... ajjajaa!!!! Si aquesta mossa, fos al barça i anés pintada amb la bandera perica a la final de copa del rei, se li hagués dit de tot... M'imagino a la barcissim.room veient el partit (Felissuca, Jaumet, Saulíssim, Banakona, Ernestñissim, Ferraníssim, Pepíssim nostru, Budellot i molta més penya...) i les úniques paraules amables que sortirien de la nostra boqueta serien per demanar que no li fessin gaire mal quan li partissin les...

    Així que al loro!!! Apliquem-nos el cuentu!! Que no estamos tan mal, pero tampoco tan bien!

    ResponElimina
  9. a veure els JUSTICIEROS aquets que sempre surten a relucir com els senyor OBJECTIUS quan s'han passat la temporada fotent FOROFISME pur i dur i ara em venen de JUSTICIEROS ILUMINATS.

    Que no sabeu llegir? aquesta tia ha estat EXPEDIENTADA I APARTADA DE L'EQUIP. Us sembla totalment comprensibe no? Aqui només parlem amb el carnet a la boca no? Està clar que si la notícia ha arriabt a barcissim és pq té que veure amb el Barça, això no treu que no se'n pugui opinar d'una manera objectiva.

    Està clar que qualsevol culé si veiés una tia que juga al barça amb els colors de l'Espanyol li diria de tot. Ara bé, d'aqui a que el club emprengui mesures em segueix semblant MOLT FORT i amb un missatge que genera violència i crispació a més no poder.

    El que he dit ho mantinc i quan he llegit els primers comentaris pensava: a veure quan tarden a sortir els JUSTICIEROS... mite'ls

    No comparem el que poden dir quatre bolats (segons kurna se li diria de tot...) en un entorn divertit amb el que significa prendre mesures desde el club. És a dir una aberració en tota regla i punt.

    Ara seguim pensant que duem el cap buit i que només parlem desde el forofisme. Estic per fer-me ultra mira que et dic.

    ResponElimina
  10. Es como si a Ribery se le apartara del ekipo por ponerse la camiseta del barça al final del partido de champions.

    Por otro lado si saliera Messi pintado del Madrid en una final del Madrid probablemente 25 segundos despues estaría muerto tirado en una cuneta. después resucitaría al tercer día y no habría pasado nada...pero el gesto es feo

    ResponElimina
  11. Vivan los justicieros leñeros y asesinos!!!

    ResponElimina
  12. Em sembla moooolt profund!! jajajaja i mooolt divertit que no diguem tots sisi jejejejej

    A veure, realment està clar que naltrus com a menjats del cap de barcissim no ho veuriem amb bons ulls, luego s'insultaria i tal.

    PERÒ! estem parlant d'un curru! Imagina que foten fora un currante de Seat per tenir un Renault! Llavors hasta la Generalitat denunciaria un acomiadament improcedent! AL LORO!

    Com diria un sabi: No em barregeu el tocino amb la velocitat!

    ResponElimina
  13. messi no se puede pintar del madrid porque el madrid no tiene ni colores.
    jajajajaj

    ResponElimina
  14. el_perico_porreta21/5/09 4:51

    no ha estat acomiadada, sino expedientada ke es diferent

    ResponElimina
  15. el_perico_porreta21/5/09 4:52

    ei bones... ke be us ha anat aixo per deixar de babejar i començar a escopir e? nomes sabeu ke tirar merda a l'espanyol jajaja

    Primerament vull dir ke jo personalment trobo que ha estat una pixada fora de test molt lamentable, com a molt li dones un toque, pero expedientar pels teus sentiments? aixo no es fa. per molt equivocats ke estiguin en akest cas XDD
    ja podeu dir que tmb hi ha pericus amb seny?

    a veure, aqui hi ha un malentes sobre com tractar el tema... no es un qüestio de sentiments, sino d'empresa. Per exemple si tu treballes a merdastar, pero a casa teva truques amb potafone, es privat i l'empresa no n'ha de fer res, ara be (ke vol dir moro.. ¬¬ ) si treballes a merdastar, pero vas a currar amb roba promocional de potafone, l'empresa (merdastar) com a minim et fotra una falta lleu, simplement per falta de respecta a l'empresa ke et paga el sou. aixo es aixi...

    i no cal buscar anticulerisme ni merdes d'akestes.. es un tema de politica d'empresa...
    cla ke si hagues estat del betis o del bilbao no se si l'haguessin expedientat XDDDD
    Igualment es lamentable

    a per cert, molt be kurna, completament d'acord amb tu i saulissim wapu, a la inmensa majoria de pericus, el barça ens importa una puta merda, si guanya? me la suda! si perd? millor... sou els cules els que penseu "que una part molt gran del periquisme es mou única i exclusivament en base a l'anticulerisme" perke us penseu que sou el centre de Catalunya i el Camp Nou el seu melic, creieu que perke algu no vulgui anar amb l'ekip gran, amb el ke sempre guanya, i escull l'ekip petit es per resentiment, odi o enveja i no es aixi... es mooolt diferent, perke ser de l'equip fort es pot escollir, pero per ser del debil, s'hi ha de neixer.

    Apa, doncs bona nit!
    Perico_porreta

    ResponElimina
  16. jajajaj ai perico porreta... em sembla mentida que TU diguis això. queda molt bé tot això que hasescrit però la gent t'hauria de veure mirant un partit on l'espanyol no pinta res i juga el barça.

    Una part molt gran del periquisme es mou única i exclusivament en base a l'anticulerisme i tu en formes part.

    ResponElimina
  17. "us penseu que sou el centre de Catalunya i el Camp Nou el seu melic"

    ja et dic ara que a barcissim.com ningú pensa així. Aquí és on caus al mateix parany. Jo crec que una part mol gran del culerisme sí que ho pensa, però jo no. Vamos que si teniu traumes, pericos, aneu al psicòleg. Barcissim.com és un bon tractament però no del tot efectiu.

    BARÇA!

    ResponElimina
  18. el_perico_porreta21/5/09 20:44

    ai ai ai saülissim, no confonguis el que dic quan estic amb tu per fer-te enfadar amb el que penso... ja ho vaig dir, el Barça me la suda, pero si perd, millor, com suposu que molta gent cule sentira per l'Espanyol: indiferencia, i si per, millor!
    a mes tothom diu coses per fer rabiar a la penya que es del club rival, tan pericos com cules, o tu no anaves amb una samarreta on es llegia Pericos a Segona ?¿ aha, doncs es aixo, ni mes ni menys, podriem dir que el mateix.

    I al segon misatge teu, jo no em referia a que a barcissim fossiu així, sino que em referia al conjunt del culerisme catala en general... si et sents identificat encara que no ho vulguis... jeje

    I per cert, no tenim cap trauma, estem orgullosos del que tenim i dels nostres colors!!
    Aaaah! calla, ja ho he pillat! el trauma deu ser aquest... com he pogut rebutjar la llum inspiradora de gracia i bondat blaugrana? evidentment per un traumatisme cranioenscefàlic o un trauma infantil. no falla XDDDD

    ale guapu, dema a muerte amb el futbolin e?
    i a la resta de la culerada, bon cap de setmana.

    Visca l'Espanyol

    ResponElimina
  19. jejejej... buenu, no em vull fer pesat. Només vull recordar el teu desig per aquesta temporada: "vull que l'espanyol se salvi i que el barça ho guanyi tot"... de moment sembla que es pot complir...

    com t'odio i com t'estimo cabró.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM