Menu

divendres, 29 d’octubre del 2010

L'entrega de la samarra!

Sí nois, fa uns dies el president de barcissim.com va fer entrega de la samarra del triplet al Dani! Que qui és el Dani? L'home que ens aguanta i que ens dóna suport incondicional!
El Burguergus és la segona casa de barcissim després de les barcissims.rooms, sempre hi ha les portes obertes pels bons culés, encara que l'amo sigui dels pericus. En aquestes taules han sorgit moltes idees entre Estrelles, moltes millores a aplicar i, sobretot, dins aquestes 4 parets s'han cantat molts gols del nostre club!
Per tot això, visca el Barça, visca Barcissim i visca el Frankfurt!

2 comentaris:

  1. Que emotiva va ser la ceremonia d’entrega. Aquest bar ha estat i segueix sent la polla! Aki s’ha fet de tot, veure el Barça guanyar, veure’l perdre i empatar, s’han vessat llàgrimes i s’ha rigut molt… A més han sortit projectes de tota mena; d’alguns relacionats amb barcissim.com que l’han fet rutllar endavant i d’altres que no en tenen cap relació, però que són interessants. S’ha difrutat, s’ha begut, molt! S’ha sopat, dinat, esmorzat i algú fins I tot hi ha fet jornades laborals senceres.
    Tot això però, no hagués estat possible sense els que permeten que sigui així: el Dani, la Kati, la Esti i el Gus (en el seu momento el Jordi, la Vanessa,…); a tots ells estem molt agraïts i els deben molta alegría. Així que l’entrega de la samarreta de barcissim, que pot semblar una cosa molt cutre, no ho és tant. Esperem que la disfrutin i nosaltres esperem seguir disfrutant del Frankfurt, el nostre bar, el bar de barcissim.com.
    I el Gus és perico… però tot no pot ser perfecte. XD

    ResponElimina
  2. Molt macu tot, molt emotiu tot... pero al Dani la smarreta se la fotra al dit gros del peu nanu... mira que portar-li una M al xaval...

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM