Menu

dijous, 3 de febrer del 2011

Spot Estrella Merengue

Hola companys barcissimadictes.

Fa molt de temps que no faig una aportació, però prefereixo aportar alguna cosa que valgui la pena, com es aquest cas, un vídeo de la versió Merengue del nou anunci d'Estrella.

Bonissim

8 comentaris:

  1. jajajajaja és boníssim! Quin fart de riure! jajajajaj

    És que realment són patètics! I encara es pensen que guanyaran la Copa? (he de dir que estic una mica cagat) però els hi fotrem una tova dia 16 i una tova dia 20 que hauran de tancar la barraca i anar-se'n a jugar la lliga de l'Uzbekistan!

    Ploro! hehehe

    ResponElimina
  2. patètic, la veritat. Això són cicles, ja vindran temps millors per als madridistes. Sempre parlant de la prepotència madridista i això què és? Tan humils sou? No m'ho sembla pas gaire. Les champions amb franco?? Una excusa més. El Reial Madrid és el club més lauretjat de la historia i això us fot molt. Em fa molta gràcia quan parleu de diners, us importa molt? si ens ho gastem serà perquè podem, no? Suposo que algú em vindrà amb els famosos "pelotazos" però és clar, el barça mai n'ha fet cap, no? Per acbar, us deixo un enllaç que m'agradaria que algú es mirés.
    http://www.sportyou.es/blog/futbol/2011/02/02/barca-y-madrid-el-bueno-y-el-malo-de-la-peli-279013.html

    Xavier

    ResponElimina
  3. Bones Xavier! Estic d'acord amb certes coses de les que dius. És difícil ser humils tal com estan les coses, el tema és que el Barça (com a club) intenta mantenir aquesta humiltat, som els aficionats els que potser pequem de prepotència.

    La diferència és que el Madrid (com a club) segueix sent prepotent i buscant excuses. Ara toca fer el ploricó, és lògic, les coses no van bé, però en compte de rentar-se la roba bruta a casa, (et recordo que nosaltres hem patit époques pitjors amb Gaspars, Reines i companyies durant un cicle l'or merengue eh...)

    Finalment, si el Barça (com a club) segueix amb aquesta humilitat i l'hi reconeixen tots els clubs i el Madrid (com a club) es va guanyant enemics allà on va, quina culpa en té el Barça?

    PD: M'encanta que siguis merengue i poguem parlar d'això a barcissim!

    ResponElimina
  4. T'has mirat l'enllaç? Crec que és molt clar. El barça com a club no sempre va de humil, jugadors com Iniesta, Messi o Xavi si ho representen, però d'altres com Alves, Piqué o Valdés no. Al Madrid em sembla que passa igual, Xabi Alonso té actitud xulesca? Arbeloa? Higuain? L'any passat es deia el mateix, i saps qui era l'entrenador? Manuel Pellegrini, tot un senyor. Ens odiaven a qualsevol camp i no hi havia cap roda de premsa com les d'aquesta temporada. Que amb Mourinho i Cristiano això ha augmentat? No en tinc cap dubte, i segurament ens ho hem buscat. Però el barça tampoc és tan color de rosa.

    ResponElimina
  5. Estem parcialment d'acord, a Piqué l'està perdent el Waka-waka... Alves sempre ha estat un cuentista... i Valdés és el millor porter del món, per molt que diguin de Casillas, per mi no hi ha color...

    Pellegrini és un senyor, totalment d'acord, però ha estat CRa7 qui ha anat buscant-ho i ara ha arribat el Mou per faltar el respecte a mitja Lliga... Estic d'acord que no són tots els del Madrid, però sí els "líders" si vols dir-ho així... Dir que no saps qui es Manzano, demanar quan cobres a un altre jugador, plorar sempre per les actuacions arbitrals pel rival sense mirar les actuacions arbitrals que t'han afavorit, deixar anar que l'Sporting es deixa guanyar, etc, etc, la penya es crema, i jo ho entenc...

    Injust que tot el madridisme pagui pel que fan 2? doncs no sé que dir-te, però si els hi han posat i els hi paguen tant, deu ser que és el que volen, per tant...

    ResponElimina
  6. Pues a mi mha molat molt... La prepotencia q te el Sr Mou passa factura a lequip i la del lamebtable aqest q porta el 7, ncara mes. El Barsa ha sapigut canviar i el Madrid tb ho fara, si se nadona. Pro d moment, jo disfruto del vostre pateticisme (com a club i entorn). A veure quan tornara el Madrid a ser senyor,... Apa!

    ResponElimina
  7. Es buenísimo. Primero creía que era el original. Qué grande.

    ResponElimina
  8. pedro león no es ni maradona ni zidane, hace dos días estaba en el Getafe.... JUAJUAJUAJAJA

    BONA PELLEJERO!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM