Menu

dijous, 11 d’agost del 2011

Fins als ous dels compromisos internacionals!



Sí, que es fotin els amistosos pel cul! Els clubs paguen i les seleccions abusen dels jugadors. Alguns exemples d'aquest any, veureu com no cal anar gaire lluny per buscar motius per afirmar que les seleccions són una xacra pels clubs i pel futbol.

1. Ahir, amistós entre Espanya i Itàlia. Piqué, que només havia jugat 45 minuts amb el Barça i que gairebé no s'havia entrenat amb el grup per molèsties, surt de titular i el canvien al minut 40 per molèsties als isquios... Diuen que el van canviar per precaució, però ja és dubte pel partit de diumenge.

2. Planxes, que va substituir a Piqué, va acabar el partit amb un cop al costat.

Dues males notícies de cara a l'important partit de la Supercopa per culpa d'un partit amistós de merda.

Seguim...

3. Lionel, l'Esbirro i el Capatàs només s'han entrenat 3 dies amb el Barça, 0 amb tot l'equip.

4. Alves no havia realitzat ni un sol entrenament amb el Barça quan s'ha hagut d'incorporar amb la selecció per amistós contra Alemanya que també van perdre. Conclusió, arribarà aquí amb una pretemporada d'un entrenament i un amistós amb la selecció.

La Copa Amèrica ha tocat els ous de manera supina i tot perquè guanyi Uruguai.

Podria seguir, però aquest tema em posa d'un mal humor molt gran. És per això que vull concloure amb una sentència que espero que recolzeu:

EM CAGO AMB LA PUTA FIFA I LES SEVES DATES DE COMPROMISOS INTERNACIONALS!

2 comentaris:

  1. Hola buenas soy nuevo en este mundo de los blogs, y no se que hacer para aparecer en las primeras paginas del google, he visto que tienes varios links de otros blogs del barça, y me preguntava si me podrias añadir a mi tambien yo ya te he añadido en mi blog.

    http://isra-fcbarcelona.blogspot.com/

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM