Menu

dimarts, 26 d’agost del 2014

Comencem

Primer partit, primera victoria i liderat. La veritat és que no es pot començar millor. A més, a tot això cal afegir un empat de l’Atletico de Madrid (actual campió i per tant equip a batre) i una victoria sense convencer de l’etern rival. El Madrid s’ha reforçat bé i segur que anirà agafant la forma a mesura que avanci la temporada, pero el Barça faria bé de no fixar-s’hi gaire, d’anar pas a pas i d’apretar les dents perque la temporada serà llarga.

Rakitic sembla que jugui al Barça des de fa temps, Rafinha és de la casa i l’aparició de Munir li posa les coses dificils a Pedro; però sense cap mena de dubte, els fitxatges estrella d’aquest any haurien de ser Messi i Iniesta: si aconsegueixen estar al nivell de fa tres temporades, tornarem a disfrutar. Faltarà veure com s'adapten Neymar i Luis Suarez a la davantera.
I per assegurar que tot això funcioni, Luis Enrique. Estimat per la culerada, genera expectatives i és dels que no s’arruga; hauria de ser capaç de liderar aquest vestidor i portar-lo amb mà ferma fins als titols que tant desitja l’afició; una afició que no deixarà que es repeteixin les actituds de la temporada anterior, aixi que ull a Piquetes , Alves i companyia.

En resum, il.lusió màxima i esforç, només aixi tornarem a ser aquell equip imparable. Cordeu-vos el cinturó que comencem.

3 comentaris:

  1. Rakitic? Rafinha? Vols dir Gripaus i Voltor? Ah!!!
    L'any passat vam guanyar el Llevant 7-0 i les sensacions van ser molt semblants o sigui que no ens confiem.
    Jo personalment estioc molt content que lionel hagi passat una miqueta la cremallera per les boques dels tribunerus tiradors de calaveres de l'estadi.
    Be lionel!

    ResponElimina
  2. Perdo per l'errada en els noms, no tornarà a passar...

    ResponElimina
  3. Bona entrada! Motivadora! Però alerta: l'any passat vam començar molt forts també.
    - Gripaus etselent i Titubes si es treu els pitis tontos farà fenya!
    - No fem de Munir el nou Bojan o Cuenca...
    - Alvés, treu-te el gat mort de cap...

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM