Menu

divendres, 8 de maig del 2015

La closca s'ha tornat a omplir

No es tracta tant de rectificar sino de redefinir la situació de la Closca.

El dia que un servidor perdia la virginitat barcissimissima comentava que Alves havia passat de ser un home a ser una closca humana. El seu nivell havia baixat espectacularment, i se'l veia sense ganes, sense energia.

Doncs bé, ara va com les motos. Part d'un fenomen que no acabo d'entendre, en el que molts jugadors del primer equip han tornat a lluir al seu millor nivell (Piqué, Busquets, Messi, Alba...), la Closca Alves s'he reomplert en un ésser humà que de fet juga un altre cop de lateral dret a un nivell espectacular. El darrer exemple va ser el segon gol de dimecres, que el va iniciar ell posant pressió, però ja fa setmanes que ho fa gairebé tot bé.


Tot i que ell no és l'únic jugador a un nivell impressionant, indicant que segurament hauríem de donar-li el crèdit al Luchissim, no puc evitar pensar que és curiós que hagi tornat a la seva millor forma en el moment en que es discuteix la seva continuitat i altres equips comencen a interessar-se per ell. Sigui com sigui, la prensa internacional se n'ha adonat del seu retorn, i bé faríem de fer el mateix a casa.

Ara que li surten nòvies i mes nòvies hauríem de vigilar el que fem, perquè no estem per llençar coets en termes de laterals drets, i tampoc podem fitxar. Alves s'ha de quedar, perquè si fent de closca encara era millor que la Toia i òbviament que Douglas, replé no hi ha qui li estossegui.

Com a darrer comentari, dir que tot i que torni a jugar bé, segueix sent un notissimes.

6 comentaris:

  1. Boh Bohussíssim! Quien te ha visto y quien te ve!!

    No, però és cert; Closquíssima està en un estat increible com feia molt de temps que no el veia. Jo estic d'acord que s'ha de quedar, però fa 4 mesos volia que es pirés i Douglas a muerte jajajja. Però clar, jo així el vull! i més, com dius tu, recordant que no podem fitxar fins gener.

    Ara, la pregunta és: mantindrà aquest nivell la temporada que ve? Luchíssim serà capaç de tenir-lo a tope? i la pregunta es pot extendre a la resta... pq si Messi l'any que ve està al mateix nivell que aquest... la de calaveres que menjaran per sopar Miqui Mel i Banachíssim!!!

    ResponElimina
  2. Busi rectificant clar que sí. No com els calaveres que no afluixen (l'últim post de miqui mel es falsíssim!) XD.

    Jo crec que tots estavem d'acord que la puta Closca ja s'havia buidat del tot. Ara bé, jo sempre he defensat que se l'ha de renovar. Sempre. Primer pel tema que comentes de que no es pot fitxar i després pq no tenim res millor. L'únic problema que hi ha amb la Closca és la duració del nou contracte. Jo li hagués fet un any, i ara li faria 2 i llestos.

    Però oju que els arbres no ens deixin veure el bosc! (quina expressó, com m'agrada). L'any que ve el plan és el següent:

    1. Douglas cedit a qualsevol equip pq jugui. L'hem destrossat però el pobre pavo no ha pogut demostrar casi res.

    2. Closca renovada fins 2017 (s'ho ha guanyat penya. Hem de ser agraïts amb tot el que ha fet). I al 2016 amb la calma, ja sigui mercat d'hivern o d'estiu, es fitxa un putu lateral bo.

    3. La Toia de suplent crec que ha complert prou bé aquest any (Parc dels Prínceps per exemple). Amb lo qual les dos posicions queden cobertes.

    4. Pomes se li treu el carnet de futbolista i a fregar vestuaris

    ResponElimina
  3. bastant d'acord excepte amb el punt 4:

    Pomes se li treu el carnet de futbolista i se li paga la matricula per la formació per fregar vestuaris

    ResponElimina
  4. Buah penya després els calaveristes som els bipolars? Què, li fotem un monument a la Closca ara perquè ha fet 2 centros bons?

    Sí, fa dies que està a un bon nivell i d'acord que potser estaria bé renovar-lo perquè la Toia i Esmalts no són subtituts de garanties, però tampoc ens flipem!!!!!

    Per cert, veig molt assumit que Luis Enrique es quedarà l'any vinent... Recordeu que hi ha eleccions... A veure què vol el Bacó.

    ResponElimina
  5. jajajaja els calaveristes no sou bipolars! sou calaveristes sempre! per exemple ara, un post constructiu de puta mare de busi retractant-se en les crítiques i pam! Calavera de Banach! XD

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM