Menu

dilluns, 15 de juny del 2015

Ressaquíssima

Trossos de calavera esparcits per terra entre confeti brut i trepitjat. Birra, colilles de piti de Mathieu, trallats. Una cinta de casset de Kevin Roldan. Douglas, allà en un racó, amb un gorro penós. Silenci. Pau. Felicitat.

Fa una setmana aixecàvem el tercer i últim titolíssim de la temporada i entràvem a la història com els cotxes que rebenten els vidres d'una joieria per robar. A sac. Brutal. Ara, quan la festa ja ha passat, quan hem recuperat la veu, quan tornem a la vida real, és hora de fer balanç i de recordar alguns dels grans moments que hem viscut aquesta temporada barcissimísticament.

Penya. Això ha estat un ASPACTACLA. Ens ho hem passat MOOOOOLT BÉ. I ara hem d'assaborir-ho.

Primer voldria començar, com no, citant alguns dels posts que deixen retratadíssima la caverna calaverística de barcissim. Posts com aquest o aquest que, abans que comencés la temporada ja preveien el pitjor, o aquest de no fa gaire... m'agrada molt llegir-los ara. I treient pit com a membre de la secció pro-Luchíssim anticalaveríssima de Barcissim.com. M'ha agradat molt aquest final de temporada celebrar tots els títols amb tots els culeríssims, units, fent força, però sabent que jo he cregut des del principi. Plaer multiplicat per mil. Vamgos.

També he arribat a la conclusió que el Barça depèn de barcissim. Fixeu-vos. Barcissim neix l'any 2008 amb el fitxatge de Guardiola i allò és un festival insuspetxat. Després seguim a tope amb el blog però ens adormim una miqueta al 2013 i tornem a pinyoníssim amb el fitxatge de Luchíssim. Pam. És així. De res penya. Ja ens pagareu unes birres!

La temporada ha tingut molts moments boníssims. Oju fa nomes 6 mesos quan enderrocàvem tots l'estadi o quan un servidor demanava que Messi pirés al final de temporada (sort que no em va fer cas, tot i que segueixo pensant igual). Haver pillat catxíssim fa assaborir molt més la victòria ara. Jo, de fet sóc d'aquells que creu que el post-anoeta no existeix. Que sempre s'ha treballat igual, i que el pique Messi-Luchíssim és igual que una discusió que pots tenir un dia amb el teu jefe i ja està. La premsa, l'entorn, un any més ha tornat a fer un circ penós que en molts casos ha arribat a cremar més d'un.



Però recordem les coses bones de la temporada. La temporada dels sostenidors, per exemple. Pam posa-li sostenidor a Messi i pam triplet. La temporada dels cucuts i gols brutalíssims de Messi. La temporada del gussacu. La temporada dels 1x1 de barcissiuuuuuuu de Valentiníssim. La temporada en que Busi buida i omple la closca. Pam Closquíssima quedant-se! La temporada de l'espectacle del semantisme que hem fotut a RAC1! Oju 10 tuits semàntics llegits en hora punta eh! Barcissim als altaveus de Catalunya pam! La temporada en que Tussetes recupera els titulars. La temporada en que Banachíssim s'alia amb Miqui Mel en la secció calaverística. La temporada dels blood pressure monitors. La temporada en que Kurníssim s'inventa una secció on comenta jugades polèmiques i la secció dura un capítol. La temporada de la barcissimera més loca de totes. La temporada del BOH!

Penya ha estat un aspactacla de temporada. Sí. Sé que esteu tots destrossats perquè ho hem donat tot i hem arribat rebentats al final, però ha estat la polla.

Ara toca vacancetes amb les eleccions a la vista i tornar a agafar forcíssimes de cara a la temporada vinent. Perquè sabeu què farem no? Exacte. Tornarem a vèncer.

Vamgos.

20 comentaris:

  1. Boh quin espectacle d'entrada i de resum de la temporada amanit amb atacs directes contra membres de Barcissim que expressen la seva opinió humil i lliurement. Però sí amics, aquesta és la tendència de la caverna de barcissim: eufòria, jo ja ho deia i atacs contra la llibertat d'expressió.

    Des de la secció calaverística de Barcissim encapçalada per Miqui Mel i un servidor, seguirem lluitant perquè el culer pessimista estigui representat en aquest blog, però molts atacs que ens llancin des de l'establishment! Culers pessimistes, no us fallarem!

    ResponElimina
  2. Ah alerta, que el senyor 'Jo sempre he confiat' volia vendre a Messi a final de temporada... Ep, però sempre ha confiat eh! Boh, almenys els de les calaveres som coherents...

    ResponElimina
  3. jajajaja no has entès res! Jo mai he volgut vendre a Messi. Jo, simplement dic que si fos ell, us hagués engegat al tots els calaveristes a prendre pel sac pq no el mereixeu. És això, el que dic. Va reconeix que et va fer una miqueta de ràbia que ho guanyéssim tot, va...

    ResponElimina
  4. El banachissim està dolgut pq ha perdut les dues porres desprès de tot l'any lider. És com el bayern la final de la champions al camp nou...

    Temporada brutal! I l'any que ve MÉS i MÉS i MÉSi MESs i MESSI...

    ResponElimina
  5. És el que te la energia negativa... Acabes pillant un dia o altre. Tot l'any tirant calavera passa factura...

    ResponElimina
  6. Per cert, si obriu l'últim link del post, el de la primera entrada del blog i mireu el primer comentari us fareu una idea del que era banachíssim i en què s'ha convertit ara... Banachissim torna <3

    ResponElimina
  7. Estic notant certa pressió centrada sobre la meva persona... Que us penseu que no estic content? Que sigui pessimista no vol dir que no me n'alegri igual o més que tots els fanàtics optimistes! Perquè més? Perquè si no ho esperes la sorpresa és major... No sé com podeu estar tant contents si tots sabíeu que passaria això al gener...

    ResponElimina
  8. Ah i la porra l'he perdut gràcies a la confiança màxima de tots aquests culers que no paraven d'endevinar els resultats de (oh, sorpresa) els MERENGUES!

    ResponElimina
  9. hahahahahha Compreu-vos una calavera anda, les alegries molen més! Jo disfruto del triplet i valtrus com que ja ho sabieu heu de disfrutar tirant-me calaveres! Quina caverna...

    ResponElimina
  10. Per cert, els serveis legals de la secció calaverística estan estudiant presentar una acció de responsabilitat contra l'actual junta...

    ResponElimina
  11. Encara estàs a temps de tornar. Pensa que quan siguis un iaio hauràs de dir als teus nets: "Jo el primer triplet el vaig disfrutar a fondu... però el segon... ai el segon... em vaig passar l'any tirant calaveres. Una pena. Però tots tenim moments foscos a la vida, macu"

    ResponElimina
  12. Perquè et penses que no l'he disfrutat? Quin sentit té debatre si hem de ser optimistes o pessimistes?

    ResponElimina
  13. jajajajaja eh tio això sona tope serio i profund eh? Eh, que jo t'estimo molt eh...

    ResponElimina
  14. Torna el Jan! Obrim Moet Chandon!

    ResponElimina
  15. He rebut una carta a casa de no sé quina denuncia contra la junta actual. Qui ha estat?

    ResponElimina
  16. Buah penya, jo sé que arribo tard però no podia deixar passar l'oportunitat de tancar un any bloggero tan impressionant com aquest. Primer de tot moltes gràcies per deixar-nos entrar al Valen i a mi en aquest festival de colors. Entre el blog i les que hem liat al Haggissim de London, ha estat un any rodó. Fotre-li canya a la Closca al blog ha estat un plaer. Però desdir-me després i reconèixer que la Closca ha tornat a ser dels millors ha estat encara millor, perquè volia dir que l'èxit s'apropava.

    Jo ara tiraré una calavera petita, i és que si mirem les estadístiques, la temporada que ve no serà tan bona come aquesta. És molt improbable. Però el festival seguirà segur. Tenim Rakitic. Iniesta. Neymar. Suarez. MESSI. Shakiro. BUSQUETS... Massa malament no ho farem. No sé quant de temps queda pel proper tripletíssim, però no serà gaire...

    Força Barça! Força Barcíssim!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM