Menu

dijous, 28 de juliol del 2011

6 anys de presó
















Aquest home ha estat imputat per la justícia a 6 anys de presó. Li podrien haver posat aquest càstig per frases com: "Al soci no se'l pot enganyar", "quisir" o "al Barça fitxa la meva portera"; però no, ha estat condemnat per un delicte de falsedat documental davant d'Hisenda.

A partir d'ara, des de Barcissim.com reclamem el següent: Que es canviï la frase "Hisenda somos todos" per "Hisenda somos unos cuantos pringaos".

Res més...

4 comentaris:

  1. Li petaran el caques i li faran novatades a la presó? li posaran una bola amb una cadena i amb l'escut del madrid? plorarà quan li donguin el purè aquet de donen als presos no? no puc dormir amb tantes preguntes amics

    ResponElimina
  2. Lo de la bola del Madrid dóna-ho per sentat! El carceller serà fernando Hierro? Mendoza, serà l'Alcaide de la preso? Portarà pijama de ralles a l'estil samarreta de la Juve? o la samarreta del Barça ja li serveix?

    Hi ha moltes preguntes amics...

    ResponElimina
  3. Sou una colla d'"indeseables"! Segur que ha estat algú de l'Elefant Blau que l'ha denunciat! hahahaha. Jo crec que anirà a la presó, "invitarà el carceller a un sandvitxos i unes cerveses" i tot aclarit...

    ResponElimina
  4. Jo crec que ha estat el Cangur Vermell...

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM