Menu

dilluns, 25 de juliol del 2011

Temporada 2011/2012

Barcissims, torna l'espectacle!

En ple estiu, encara de ressaca pels èxits aconseguits i amb ganes de posar-nos-hi de nou, arranca el Barça 2011-2012 amb tota la força i amb més màgia que mai. Tornem a sentir allò "dels 6 títols per guanyar" que sentiem el primer any de Guardiola i tornem a estar il·lusionats amb el que ens depararà aquesta nova temporada.

La pilota roda, i el nostre cos demana futbol. Comencem a buscar videos, presentacions de jugadors, gols per internet. Recordem aquelles tres setmanes de clàssics contra els merenguíssims i com els vam esclafar. Recordem amb passió allò que vam viure fa tant sols 2 mesos, quan Wembley corejava el nostre nom, un nom que el sap tothom. Ha arribat l'hora altre cop i qualsevol cosa es bona per començar a escalfar a la banda i fer estiraments.

I ves per on, de cop, PAM! Arriba un Xilè! El primer Xilè en la història del club; i perquè no dir-ho, il·lusiona i ve de gust veure què pot aportar. De mentres,
el debat "Cesc sí - Cesc no" segueix latent entre el Barcelonista, expert en debats d'aquesta mena. I tot això va "in crescendo" i sentim com la sang comença a calentar-se, a poc a poc, i fa acte de presència el síndrome d'abstinència: HI HA MONO DE BARÇA!!!

I què millor que Barcissim per fer-se passar el mono!! Així que donem per encetada la temporada i prometem novetats, esforç i dedicació; que és el que ens va ensenyar el GURÚ per assolir els èxits. Som-hi!

Benvinguts a l'espectacle!

3 comentaris:

  1. Sorpresa. Hi ha hagut desfibriladors prou potents com per ressucitar això? M'encanta!

    Com sempre, intentaré estar al peu del canó. A veure si podem tornar a engegar aquesta màquina fetitxe que ens va fer guanyar el triplet. Perquè recordeu que barcissim.com es va crear la temporada del triplet? Quan Gudjohnsen era el nostre crack i quan Titi es trepitjava el barnús? Recordeu que vam batejar en Jungles i avui hem vist que no és tant salvatge com semblava? Recordeu la Trunyada a Brandao i Lucescu?

    Senyors, aquest any tenim un repte més gran que mai. 6 títols en una temporada! Hem d'estar al costat de l'equip! Hem de resucitar Barcissim.com.

    ResponElimina
  2. Penya té alguna relació aquesta ressucitamenta amb amy winehoues? potser no eren compatibles tots dos vius???? tius he estat el cantu un duru de no renovar el domini. El 2 de setembre fem 3 anys... I vaia quins 3 anys no? hem guanyat coses no penya?

    http://barcissim.blogspot.com/2008/09/tornarem-vncer.html

    ResponElimina
  3. No té cap relació, o potser sí!!!
    EL que mola és que no podem deixar passar això!!!! No ho permetré!!!

    Per cert, que fotem? Falten noms...

    Fontàs = Mario? (pel rollo fontanero?)
    Thiago = Ti hago un masaje?
    Alexis = ¿?¿?¿ Xilenu?

    No sé, ritme ritme!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM