Menu

dijous, 23 de gener del 2014

Merda per Kello

Sí amics, a Barcíssim les merdes et cauen així que no saps d'on et venen ni perquè...

Avui Tello, Guillemíssim, un Killu de l'alçada de Valdés ha fet un hat-trick al camp de les granotes. Tots a passes d'un Déu nostru senyor d'aspactacla. I ha definit amb solvència i qualitat.

Molt bé.

Etselent.

Però ja està. Tota la resta de coses que ha fet pels puestus són merda. I avui, que probablement el tio pensarà que és més car que ahir, vull recordar les declaracions que va fer fa quatre dies amb la toia de la banda diguent que si no jugava es plantejaria buscar un equip i blablabla... Kello. Ets un Kello i ho seràs tota la vida.

Au té. Benvingut a l'aspactacla

2 comentaris:

  1. A veure, estic totalment d'acord amb la merdíssima per aquest pavu. Guillemíssim és un pavu que quan juga, corre corre corre i arriba a la línia de fons i no sap què fer; i si es troba davant del porter (salvo alguna ocasió) la pica amb l'interior del peu dret a pal canviat i a terra... Pavu, que ho sap tothom! Ets un merdes!

    A més, m'agradaria reafirmar que a barcissim no saps mai per on et cauran... fas un hat trick i MERDA al cantu! Així que Guillemissim, que sé que llegeixes això, el que podries fer és pirar-te del Barça i anar a fer merdes a un altre club.

    A pendre pel sac Guillem Tell.

    ResponElimina
  2. Guillemíssim, ja ens sap greu ja, però algú ha de ser el nou Bojan... I el Paraplèxis és massa dolent...

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM