Menu

dimecres, 8 de gener del 2014

Torna Messi - Barça Getafe

Senyores i senyors, després de mirar alineacions partit rere partit i trobar a faltar a Déu per totes bandes... després de veure jugar Cesc a la seva posició (s'ha de dir que és on millor rendeix el d'Arenys sota el meu punt de vista) i veure que la diferencia és abismal... després d'esperar que mogui la pilota per aquí, per allà, ara un canyo, ara picadeta i espectacle... després de tot això... TORNA MESSI! Ja era hora!


Avui a les 22h contra el Getafe al Camp Nou el barcissim juga contra la merda aquesta de Madrid que no arriben ni a merengues. Aquella basura als qui Déu els va cardar aquest gol:


Cal recordar però que després de guanyar aquest partit de pallissa, la merda aquesta de madrid, ens va fotre un 4-0 al seu camp i ens van eliminar de la copa (l'expedició de barcissim es trobava al Google's mirant aquest match!). Però a la tornada no jugava Déu...

Per tant, avui toca PALLISSA i a pensar en dissabte en els altres de madrid, que ens portaran feina...


2 comentaris:

  1. S'ha trobat a faltar però tot i això estem líders i vius a les 3 competicions. Només puc pensar que la cosa només pot anar a millor.

    ResponElimina
  2. 4 voll damms (una per gol) i pam cap a casa amb la taja a la butxaca

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM