Menu

diumenge, 24 de maig del 2015

La lliga de les bèsties



Fa uns mesos parlàvem de si teníem la millor davantera de l'era Messi. La conclusió d'aquella entrada era definitivament SI. Una de les raons que feiem servir per justificar-ho era la predicció que feiem aleshores dels gols que farien en lliga. En aquell moment, aventuràvem uns brutals 25.9 gols per jugador, arribant als 78 gols en total a la lliga...

Doncs bé, qui ens hauria de dir que fins i tot aquella estadística es quedaria curta. Ara que la lliga ha acabat, podem dir sense cap mena de dubte que aquest és la millor davantera que hem tingut als darrers 10 anys, i possiblement a la història del club.

Aquests són els números definitius:

  • Messi: 43 gols
  • Neymar: 22 gols
  • Suárez: 16 gols
  • TOTAL: 81 gols !!!   (mitjana de 27 per cap)



I no oblidem que aquestes 3 bèsties porten 117 gols en totes les competicions (56, 37, 24), a 1 del récord dels merenguissims CR7-Benzemà-Pipita. I encara queden 2 partits...

Ara a gaudir la lliga i a guanyar les finals que queden! I, sempre, gràcies Xavi!



3 comentaris:

  1. Boh! Gran departament d'estadístiques de barcissim.com. Espero que quan acabi la temporada (tant de bo amb el triplet al sac) es faci una entrega de premis a les millors entrades de la temporada de barcissim. La propera barcissimera és una bona ocasió.

    Dit això. SORT QUE VA PIRAR LA MERDA XILENA! QUIN ASPACTACLA DE DAVANTERA QUE TENIM!

    ResponElimina
  2. aqui, clavant-me el
    punyal de l'Alexis per l'esquena...

    ResponElimina
  3. Ja han superat el rècord... S'ha de dir que des de la secció calaverística, ens hem de guardar la calavera davant d'aquesta entrada. SOM LA POLLA!!!!!! TRIPLETÍSSIMMMM!!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM