Menu

dijous, 11 de febrer del 2010

NOMINATS!

Ja s'han fet publiques les nominacions als Nobel de l'esport: els premis Laureus. Leo Messi ha estat nominat com a millor esportista de l'any i el FCBarcelona com a millor equip del 2009!

Podeu entrar a veure la llista completa de nominats aquí.

QUE SOM UN ESPECTACLE I EL MÓN HO SAP VAIA!

8 comentaris:

  1. Bé penya, encara que ningú em faci cas jo us diré com va el bàsquet! Acabem de començar el segon quart i guanyem 29 a 20 a l'actual campió d'Europa, Panathinaikos!

    L'any passat ja els hi vam fotre una bona pana i avui pinta bé...

    Apunt: el Madrid perd de 10 a Siena, bones notícies penya!

    ResponElimina
  2. Senyors! Festival al Palau! 81 a 67 a falta de 3 minutets escassos! I a més ja s'ha confirmat la derrota del Madrid 83-76! Freestyle!

    ResponElimina
  3. Final! 83-71! Al final només 12 però és una gran victòria! Som-hi!!!!!

    I com diria un vell asidu a barcissim que fa dies que no se li veu el pèl...

    PILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSS

    PILESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    ResponElimina
  4. IEEEEEEEEE...!!!! Bon partit el dahir, que no vaig veure, però al veure la crònica de l'home pilar, segur que va molar. Per altra banda, dir que el Madrid va perdre i ja olora l'eliminació.

    De cara al que ens ocupa aquest cap de setmana, BARTRÍSSIM apunta a titular. INCREIBLE! Cal preguntar-se (a banda de si jugarà bé, que ho dono per sentat) si se li ha de dir BARTRÍSSIM o no...Apunto una série de noms possibles:

    - BARTRÍSSIM
    - PENEDÈS POWER
    - VEGUERIES
    - MARQUÍSSIM
    - BAR-TRA-TRA-TRA-TRA-TRAAAAACA I MOCADOR!

    Jo personalment aposto per l'última!

    Per cert, el partit és diumenge a les 9 pel plus. Quina és la convocartòria Barcissim.com? A veure penya, apareixeu.... que només està el Banach per aki!!!!

    BARÇA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Per cert, en l'entrada anterior Bartratratra-traca i mocador... està senyalant les dues menys quart amb els braços...

    Creieu que és casualitat!¿? He descobert l'enigma:

    Les 2 - 15. Sumant els números a banda i banda del guió... 2 - 6.

    ETSELENT!

    ResponElimina
  6. Tot estaba pensat, bon ull Juanitu! A més, m'encanta el Bartratratratraca i mocador! BRUTAL vols un pin o què? jajaja En serio que el trobo etselent, però perquè no li posem més curtet? Bartraca i mocador? O perd? Que si l'hem de fer llarg el fem llarg eh...

    Per cert, gràcies per no haver desparegut... em sentia molt sol jajaja

    ResponElimina
  7. Tot estaba pensat, bon ull Juanitu! A més, m'encanta el Bartratratratraca i mocador! BRUTAL vols un pin o què? jajaja En serio que el trobo etselent, però perquè no li posem més curtet? Bartraca i mocador? O perd? Que si l'hem de fer llarg el fem llarg eh...

    Per cert, gràcies per no haver desparegut... em sentia molt sol jajaja

    ResponElimina
  8. HOLA PENYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

    BARTRA-TRA-TRA-TRA-TRA-TRAAAAAAAAACA I MOCADORÍSSIM!!!!

    Penya demano disculpes! Estic out, però hi sóc present de cor. Estic en una ratxa q vaig d cul, però no trigaré en tornar a fondu!!!

    kurníssim estàs que la vibres d'inspiradíssim eh!!! ens veiem el diumenge (no sé on) i revevim allò que fa tan dies que no feiem ok? Etselent!!! Hen de buscar un puestu on donguin pa mullat!!

    Banakíssim!! He vist el mail. Diumenge en parlem ok? un petó a la barba peluda aquesta que portes sempre mal afaitada!!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM