Menu

dimecres, 24 de febrer del 2010

se ve se ve y el burro no lo ve!!

Bona nit amics meus tots!!

Era d'esperar i finalment ha arribat el moment!

MERDA PER ZLATAN!!!



Després del partit lamentable que va fer ahir en el qual va haver-hi moments que no va tocar la pilota en més de 20 minuts crec que se la mereix.

El Barça en general no va estar a l'altura ni en defensa ni en atac i es va poder comprovar amb les rapidíssimes contres que realitzava l'equip rival.

No se què opineu vosaltres... però un servidor comença a trobar a faltar un negret calvet amb cara d'amics i de mala llet quan feia falta, el qual era el més ràpid de la classe i es deixava la pell en tots els partits, aquell negre que no feia filigranes i que semblava que era coix però que quan li arribava una pilota la xutava tant ràpid i fort que ni el porter les veia venir. Estic parlant de SAMU penya!! aquell negríssim que t'enxufava 25 gols per temporada i que hem canviat per un tarugu de 2 metros 10!!!

Mai s'havia vist un intercanvi entre clubs on els dos sortissin tant perjudicats!!!

des del fons de les meves entranyes, el meu cor batega a un ritme blaugrana i crida:

"TORNA SAMU"

4 comentaris:

  1. ernestíssim nanu. parles poc pro quan la deixes anar rebentes guarderies i orfanats.

    crec que has caigut en la trampa fàcil. s'ha parlat moltíssim de la comparació samu-zlatan i crec que caure en aquest prany una vegada i una altra no ens porta enlloc. porta a la ja coneguda esquizofrènia culerística.

    és com si estas de puta mare amb la novia i el dia que no estas bé penses en la ex! nooooooo!!! no!

    quantes vegades va estar samu en sequia? moltes! d'acord que zlatan passsa per un moment fluix. va arrencar que la vibres! no ens oblidem! i ningú dubtava que el bo canvi era pel barça. ja no pq ho decidís pepíssim (que sé que tampoc és el tiu que més t'estimes), simplement pq és el que tenim (i per mi és un putu crack) hem de defensar lu nostru i d'això aconseguir treure'n el millor. No és bo anar rebregant el passat. això ho fan els merengues.

    Samu va ser la polla i punt. es va acabar oi? doncs defensem lu nostru i lu nostru és un Zlatan que està adormidet per fotre la endollada del segle al final de temporada i si no al tiempo!!!

    GRANDE ZLATAN!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Ahí te quiero ver Saülitoooo! Sí senyor! Ho sento Enrestíssim però estic d'acord! Menus enyorances i més lloances al que tenim, que és molt! Ahir no va ser el millor partit de ningú però el Barcíssim és el Barcíssim i sortirem. Soritrem TRIOMFADORS amb el que tenim, perquè som la hòstia!
    Salut!

    ResponElimina
  3. JO m'erigeixo en el defensor dels deseperats i clamo:

    1. Zlatan és un espectacle, no el crucifiquem encara!

    2. Tití reneixerà de les seves cendres com l'au fènix i ens donarà la Champions al Bernabeu.

    3. Chigrisnky arribarà a capità del Barça (algún dia).

    4. Bojan... Bojan no té arreglo... jajajajaj

    ResponElimina
  4. Eto'o no marca desde diciembre del año pasado (volviendo a mi admirada profesi´´on de periodista, dir´´ia en el titular que no marca desde hace un año, pq el ultimo lo marco en 2009...) Y Zlatan nos dio ayer el gol del empate.

    Ibra est´´a en numeros de puto amo, y acabara enchufando 25 goles este año fijo. Adem´´as, el marc´´o el de la victoria contra el madrid y otros muchos.

    Zlatan puto amo!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM