Menu

dimarts, 6 de juliol del 2010

T'enyorarem Yayardes!



Yayardes és bon tio, llàstima que tingui un representant subnormal. Yayardes va arribar fa 3 temporades i quan Ronnie estava de ressaca fent el paripé al gimnàs Yayardes s'infiltrava i es fotia l'equip a l'hèrnia. Yayardes ha estat un puntal per aquest Barça gloriós i havia de seguir sent-ho. Resulta, però, que ha entrat a escena un tal Dimitri Seluk que ho ha desgraciat tot per poder cobrar una bona comissió.

Yayardes, saps com t'estimem aquí? Saps com t'enyorarem? Et desitgem el millor en la teva aventoura anglesa amb el teu germanet, el bo de'n Kolo, però espero que recordis que t'hem fet gran i tu ens has fet una mica més grans a nosaltres.

Aquí no som gaire de despedides, s'ha demostrat amb molts jugadors, però tu et mereixes un gran comiat! Se t'estima Yayardes! Torna aviat!

1 comentari:

  1. Quin poc moviment que hi ha per aqui penya!! (jo el primer eh...)

    Vull dir que, tot i que l'imbècil del Dimitri Seluk s'ha fotut pel mig i té molta culpa, la decisió final és de Yayardes i crec que no ha sabut assumir el rol de suplent veient que en Planxes està "on fire" (oju amb el mundial que esta fotent en Planxes.....).

    Crec que, en part, Yayardes ha pensat més en ell que en el conjunt, ja que en la temporada passada no va tenir els minuts que hagués volgut, però ha estat un jugador importantíssim, polivalent, lluitador i etselent, i crec que hauria d'haver-se quedat i seguir lluitant per una plaça en l'equip titular. Les temporades són molt llargues i mai se sap!

    I pepíssim volia que es quedés...

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM