Menu

dimarts, 2 de desembre del 2014

La competència

Bona nit barcissimmaniàtics i moltes gràcies per la quantitat de comentaris que estem rebent en els últims posts des de tot arreu del món! Gràcies de debò sou uns grans fans.

Avui vull parlar de la competència!! I perquè crido?!? No ho sé!!! Doncs bé! Avui vull cridar sobre la competència!!! Entesos?!?! Vamgos.

Primer vull dir que aquesta temporada m'està agradant molt! Vam passar de l'excel·lència màxima irrepetible de la òstia de Pepíssim... a les calaveres més xungues de l'any passat amb Tatíssim. I aquest any què tenim? Muntanyes russes!! Ara som merda, ara som la polla, ara som merda, ara la polla! I això s'agraeix, tu. Perquè el futbol és per això. Per no avorrir-se mai!

Ficant-nos serios i entrat en termes futbolístics, aquest any el Barcíssim en construcció, el nou projecte de Luchíssim, té venades. Entrada forta de temporada i pum bajón de PSG, Madrid i Celta... parón i enxufada contra el Sevilla i Apoel. I ahir un partit d'aquells que es disfruten a saco, amb molt poc joc però amb molta lluita i amb un gol que sap a glòria en un camp on encara ningú havia guanyat. Aquest equip té una cosa que es diu inestabilitat i això el fa vulnerable, però al mateix temps (i això òbviament des del meu humil punt de vista) el fa atractiu. Segueixo pensant que passarem més ratxes de calaveres però acabarem aconseguint com a mínim un títol al final de temporada.

Molt bé! I la competència què!? Doncs això. Volia destacar un dels punts clau que ha aportat Luchíssim aquest any al vestidor amb alguns exemples.

1- Oju el moment de forma de Hesp i Enke. El millor de la temporada en els dos casos de llarg. És un luju que en cada partit estiguem discutint qui és millor perquè els dos s'ho estan currant que la vibres. Competència

2- El gos. Que no enxufa ni una tot i que sap que és titular indiscutible però corre que se les pela perquè sap que Lutxíssim treurà la merda de Pedritíssim ni que sigui per tocar els pebrots. Competència

3- Piquetes. Gran exemple Piquetes!! Castigat per fer merda durant un temps. Mira com juguen els altres des de la banqueta i pam. Torna fet un pinzell! Pam Piquetes agafant el ritme un altre cop. Competència.

4- Gripaus. Aquest és un exemple invers. Era el pal de paller del nou projecte i ara sembla que Xavi i Rafinha li estan treient molts minuts. Nanu, espavil que Andressito ja s'ha calçat...i ja saps: Competència.

... i segur que n'hi ha molts més!

Luchíssim està cagant mil coses i fent experiments a pinyón i liant-la contra l'Almeria amb merdes d'alineacions, però al final del camí és quan sabrem si tot això serveix per alguna cosa. Jo crec que sí i que aquest és un valor que s'havia perdut en les últimes temporades.



Fins i tot els de Rac1 s'apunten al carro de Luchíssim en la propera retransmissió! Luchissim rules.

32 comentaris:

  1. Bé, post llarg per tots els fans de barcissim, ja ho diuen, dos són companyia, tres són multitud.
    Jo et veig molt encigalat, estic d'acord que la competència és bona i que fins ara som molt irregulars; però d'aquí a creure que guanyarem alguna cosa... De totes formes, crec que és bo ser irregulars ara si arribem a final de temporada preparats ja que els dos últims anys vam estar enxufats la primera meitat de la temporada i després vam perdre bous i esquelles... De totes formes, jo encara no estic encigalat!

    ResponElimina
  2. bouuuuuus i esquellesssss, venc bouuuuus i esquelles!!!

    Esquelles temporades no ens han de servir de referencia. Ara hem comensat de nou. Crec que la meva encigalamenta ve mes pel divertiment que suposa la irregularitat de l'equip. El tema de creure que guanyarem un titol es pur optimisme, com es pot comprovar en la porrissima aquest any soc molt bo fent prediccions! Ha!

    ResponElimina
  3. la Competencia!?

    Que vols que et digui, crec que a part de la porteria (que aqui et dono tota la rao) no hi ha gaire competencia en cap de les alttres linies; i passo a analitzaro.

    Defensa: per mi, i crec que per Luis Enrique, no hi ha color! Els titulars son Piquetes, Alves, Mathieu i Alba. Douglas no juga, Bartraca té poquissims minuts i Adriano té mal al cor. Per mi, si hi hagués competencia, hagués fet jugar Douglas contra l'AJAX, donant-li opcio a reivindicar-se, reservant a Alves pel PSG; pero no, va jugar, es va endur groga i m'hi kugo uns cullons amb bambes que contra el PSG juga Adriano a banda canviada... i la Toia? Boh!

    Mig camp: Rakitic si és competencia, pero crec que Luchissim té el mig camp triat: Busquets Masche i Andresito, amb el recanvi de Xavi i Rakitic en minuts clau. Si Rakitic no fa un pas endavant amb els ous sobre la taula, no és competencia.

    i davant? quina competencia hi ha? ...

    per mi, un equip amb competencia és un equip on hi ha 15 titularissims i aquest Barça, al meu entendre té màxim 8 tios titulars de nivell Barça!

    per tant jo re-titularia el teu post: INCOMPETENCIA!!!

    ResponElimina
  4. Boh! Així no es pot treballar! Quanta calavera que em rodeja!

    ResponElimina
  5. Segon avis...

    Al tercer Ala Madrid, ets "el merengue del grupo"

    ResponElimina
  6. Crec que el teu analisi es totalment subjectiu i si Luchissim el llegis el trencaria com va fer Caparros amb el Marca (gran moment per cert).

    En defenta t'equivoques: Per Luchissim Masche es mes titular que Titubes i Bartratraca l'ha fet servir precissament fer fer reaccionar a Pique. I el que vinc a dir al post es aixo: HA FUNCIONAT. Piquetes ha reaccionat a la competencia

    Al mig del camp crec que t'equivoques mes. Masche i Planxes nomes han jugat junts l'altre dia amb el Valencia per tancar possibles contratacs del Valencia (l'equip mes semblant al madrid en atac) i precissament si llegeixes be el post el que dic es precissament que esta forsant un cas Pique. Accio > Reaccio.

    Al davant, com tambe comentava no hi ha competencia a la banqueta. Aixo esta clar, pero si que hi ha competencia entre ells.

    Vols 15 tios? Te: Hesp, Enke, Titubes, Piquetes, Batratraca, Conillissim, Jefessissim, Plaxes, El de Terrassa, Gripaus, Andresito, Voltor, Gos, Corpetitissim, Deu

    Venga home! Tanta calavera!

    Ala madrid!

    ResponElimina
  7. Veig molt 'Ala Madrid' últimament... pocs que érem i un es torna merengue... Ara bé, en aquests comentaris també es demostra que a Barcissim hi ha una guerra oberta entre el president i l'etern aspirant... Jo m'ho miro i em venc al millor postor! :D

    ResponElimina
  8. 15 tios primer nivell? Va home va!!!

    ResponElimina
  9. Per cert, al merengue: si tant t'agrada la samarreta nova del barça que diuen que serà per l'any que ve, pq és horitzontal... en sé una que és totalment horitzontal i vertical i uniforme i tot... que és blanca!!!! Pq no te la compres? eh?! VengahombreYA!!!

    ResponElimina
  10. Home, jo podria comprar que podem tenir bon equipet, però ara que treus el tema samarreta... ÉS UNA MERDÒFIA!!!!!!! Les ratlles fan gordo!!! Feu una trunyada a la samarreta nova no?

    ResponElimina
  11. Jajajaj ara m'agradeu!! Així mossegant com el gussacu!!! Despres us contesto que ara estic liat mirant gols de CR7

    ResponElimina
  12. farulacus i merenguissim! Boh!

    ResponElimina
  13. El president endivina un resultat i ja s'està posant com un bacó... I l'altre resignant-se com un Benedito en comptes d'un Rosell... M'hauré de presentar jo al final...

    ResponElimina
  14. a on et presentaràs?
    viviu al vostre mon idil.lic, i no...

    ResponElimina
  15. Què serà el següent? Posar Qatar Foundation al bàner de Barcissim? El nostre bàner no s'embruta!

    ResponElimina
  16. Barcissim.com
    benvinguts a Qatar!

    Què? tampoc? no us agrada res ostia!!!

    ResponElimina
  17. Avere gussacus! No canvieu de tema ostia!. La samarreta fa gordo si!! Pero neymar és un palillu joder! Ja veure si us entereu!!

    Pel que fa el tema presidencia haig de dir q no he estat mai aspirant a president pq sóc un gran defensor del nostre president des del dia 1 (tot i q si em presentés guanyaria de carrer) uaaaaaaaaaaaaatla!!

    I el tema merenguíssim ho faig per que us enfadeu i us poseu gussacus!! Barcissim.bulles! Vamgossss!!! Ala madrid!

    ResponElimina
  18. Eh va no us poseu violents que aquests dies la gent esta molt sensible amb el tema

    ResponElimina
  19. (Ho dic per tots els fans q ens segueixen per tot el planeta q va en conya eh)

    ResponElimina
  20. Fa molt que volia escriure al blog però no sabia si seria acceptat... Jo sóc del Madrid i sempre que he fet porres he quedat últim... Crec que he trobat la meva mitja taronja. Saülíssim, t'estimo.

    ResponElimina
  21. Benvingut Anonim. Aqui totes les opinions son acceptades! Jajajajajaja, perdo; estic mirant videos de gats al youtube...

    ResponElimina
  22. Ets el president? El Florenitu Pernellà? Molt honorable?

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM