Menu

dissabte, 8 d’agost del 2009

MOR DANI JARQUE


Aquest vespre s'ha confirmat la notícia de la mort del jugador i capità perico Dani Jarque, a causa d'un atac de cor. El jugador ha mort aquesta tarda a l'hotel de concentració on l'Espanyol s'allotjava durant la seva estada a Florència.

Des de Barcissim.com lamentem enormement aquesta pèrdua i donem el nostre condol a la família del jugador i a tota la família perica.

1 comentari:

  1. perico_porreta9/8/09 17:40

    Ke fort gent, això ha estat una bufetada a la cara, i totalment gratuita. Encara estic flipat, enfadat, desconcertat i trist.

    Jarque no era amic meu, ni tan sols el coneixia, però era el capità del meu equip, era el meu capità. Ell era qui em donava tranquilitat quan el rival atacava, tots sabiem que allà hi teniem un gran jugador amb qui poder comptar. Ell era de la casa, era un perico que lluitava com pocs al camp, i el pitjor de tot, encara tenia un gran futur per endavant. I a sobre se'l veia bona persona. es ke kina merda tu!

    Si fos creient m'agradia pensar que Déu (no messi eh?)l'ha fitxat per jugar al seu equip allà al cel, pero com ke no ho sóc, només puc pensar que la vida és una merda i per una que li robes, ella te'n fot quaranta.

    Plorarem i després continuarem. Això és el que hem de fer la familia perica, seguir i seguir cada cop mes amunt, per dedicarte tots els triomfs que et mereixes, i per desgracia no podras aixecar.

    En aquests moments no hi ha lloc per la rivalitat, ha estat un cop dur i s'agraeix el suport de tot el món de l'esport.

    Visca l'Espanyol!

    perico porreta

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM