Menu

diumenge, 2 d’agost del 2009

Un bar s'enfronta a una inversió de 80.000 € pel gol de Messi a Roma

http://www.elpais.com/recorte/20090528elpepidep_3/LCO340/Ies/Pique_celebrando_gol_Messi.jpg
L'establiment va superar el límits de soroll coincidint amb el segon gol de Barça a la final de la champions, Un veí va denunciar a l'Ajuntament del Vendrell l'exces de decibels.

Julià Garcia , propetari del bar Pica- Gol del barri del tancat del Vendrell, fa cinc mesos poc es podia pensar els problemes que tot i sent culer, li comportaria la victòria del Barça a la final de la Champions de futbol, el 27 de maig passat. Aquell dia, i a petició d'un veí que no deu ser massa del Barça, se li va dur a terme una inspecció sonomètrica perquè , segons les queixes del veí , el bar en qüestió supera els limits de soroll sobretot els dies que hi ha partits de futbol televisats.

I, és clar, la final de la Champions tampoc no era un partit qualsevol i, com arreu de Catalunya, de ben segur que els índex de sonometria es van supera amb escreix. Concretament, la tarda-vespre del 27 de maig al bar Pica-Gol es van registrar 52,2 decibels (Db) a l'inici de l'enfrontament Barça-Manchester United, dues anàlisis més durant el matx van donar 45,8 i 40,4 decibels, respectivament, però el súmmun va ser amb el cop de cap de Leo Messi que significava el 2 a 0 i més de mitja Champions per a les vitrines de l'entitat blaugrana. Aleshores, el soroll al Pica-Gol va arribar als 60 decibels i, amb aquestes dades, el veí en qüestió es va queixar a l'Ajuntament del Vendrell.

Així le coses a Julià Garcia se li reclama ara que instal·li un sistema d'insonorització del local que, segons ha explicat ell mateix "em pot suposar de 80 a 100 mil euros, que no tinc i que pot portar que hagi de tancar el bar". Garcia diu que ha recorregut al consistori i que encara espera resposta, alhora que afirma que no s'ha pogut posar en contacte amb el veí quixós de la situació, al qual fins i tot podria arribar a oferir fer-se càrrec de la insonorització "de la seva habitació", donat el cas.

Però també es mostra critic amb diversos elements relacionat amb el cas, D'una banda, que l'anàlisi de sonometria se li practiques precisament un del dies amb mes so ambiental arreu del pais i quan fins i tot el mateix Ajuntament del Vendrell va promoure d'alguna manera un increment de soroll a la via pública amb la intal·lació d'una pantalla de televisió gegant, que l'estudi no es fes en diferent horaris i dies , i sobretot , que ningú no l'informes com a principal implicat en la qüestió que es faria la prova pertinent.

Julià Garcia reconeix que els dies que juga el Barça hi ha molta gent que s'aplega al seu bar per veure el partit, però que és una situació gens estranya i que a mes a mes, "per sort, aquesta temporada passada l'equip ha donat molts motius d'alegria" i, per tant, de xerinola col·lectiva. Garcia és tant del Barça que fins i tot ha demanat ja al club la possibilitat de crear una nova penya, precisament al barri del Tancat que regenta. Espera però , que l'episodi en qüestio no l' obligui a haver de tancar portes perquè els veïns no sentin : "Goool de Messi!" .


El 3 de vuit

4 comentaris:

  1. Buenu, la meva opinió evidentment està condicionada pel fet de ser culé i conèixer el Julià en persona. D'acord. Ara bé, em sembla bastant bèstia la que ha liat el veí merenguíssim aquest. On anirem a parar penya!?!? Anem a medir decibels per tot arreu va! Per les festes del barri baixaré amb un medidor de decibels a on toca l'orquestra i posaré una denúncia a l'ajuntament. I el dia que passi una manifestació per davant de casa baixaré amb el medidor de decibels i denunciaré a tothom... algú sap on venen mediors de decibels?!?!?

    quan vulgueu nem a fer unes birres al bar aquest i quan anem ben torrats sortim al carrer a veure qui fot més decibels...no?

    ResponElimina
  2. bé penya, sembla que barcissim.com ha entrat de ple en la fase vacacional...

    ResponElimina
  3. Si senyor!!!! VACANCES VACANCES!!!!

    ResponElimina
  4. Estic d'acord amb la opinió del Saulíssim i pots comptar amb mi per fer pujar els decibels del bar que vulguis.

    També és veritat que estem en fase vacacional, però a més, no tenim xixa per tractar. Jo només espero que comencin les competicions oficials o que anunciin algun fitxatge més estelar que el de Zlatan!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM