Menu

divendres, 13 de novembre del 2009

A punt per al clàssic!

Bona tarda basquetmaniàtics! Aprofitem aquest parón de seleccions per fotre-li canya a la cistella! El Barça segueix a tope tot i la lesió de Gianluca el Tartamut. A la passa jornada de l'ACB, tot i patir vam guanyar al Cajasol (76-67). Per tant, seguim segons darrere dels blancs, que els molt cabrons no han pardut ni un sol partit...

A l'Eurolliga sí que anem forts, som líders de grup empatats amb el Montepaschi (el més xungu). Dimecres vam guanyar al Palau a l'Asvel Villeurvane (76-62).
http://acbtv.acb.com/video/2164

Ara, anem al futur! Aquest dissabte 14, DIA DE LA BARCISSIMERA, tindrem la reunió amenitzada per un gran partidàs de basquet: BARÇA - CAJA LABORAL! Sí, nois, l'antic TAU, que tot hi haver-se quedat mermat amb baixes importants, tenen un gran equip i segueixen forts en totes les competicions que disputen!

Nois, aquest any tenim un gran plantilla i hem de destacar que hem fet grans fitxatges, però deixeu-me destacar des d'aquest petit racó basquestíssim a una figura que s'ha posat l'equip a lesquena: Pete Mickael.

http://www.blaugranas.com/media/galeria/25/3/1/9/5/o_f_c_barcelona_baloncesto-555913.jpg

Aquest tio ha estat el màxim anotador en la majoria dels partits que hem disputat aquest any i demostra una capacitat de lideratge que al TAU s'havia vist eclipsada per Rakocevic o Splitter, per això, des d'aquí, una xibeca basquetbolística per aquesta màquina!

1 comentari:

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM