Menu

dijous, 11 de novembre del 2010

29 de Novembre

el CLÀSSIC
BARÇA - MADRID
29 de Novembre de 2010

Quan tocaven les 9.30 h del matí, Jaume Roures anunciava a Catalunya Radio, la fi del dubte: El Barça - Madrid es jugarà el dilluns 29 de Novembre a les 21.00 h i es donarà per GolTv.

Moltes han estat les setmanes i les discussions de si el partit havia de ser en dissabte, diumenge o dilluns i més sabent que es tracta del cap de setmana de les eleccions al Parlament de Catalunya. Personalment, no crec que influeixi una jornada electoral amb la jornada de futbol; és a dir, la gent que vol votar, tindria temps de fer-ho i temps de veure el partit. De totes maneres, és cert que seria un dia excitant i massa ple d'informació (m'imagino els twitters i els facebooks de la penya petant d'excés de 2.0).

Per aques motiu, trobo encertada la data; afegint-hi que el Barça tindrà un dia més per preparar el partit, cosa que no ve gens malament en una temporada tant llarga i amb els jugadors tant carregats de minuts.

Per altra banda però, caldrà plantejar-se com es gestiona un dia laborable amb un partit d'aquesta trascendència. Els rituals cauen pel terra... tocarà menjar-se les ungles i escaquejar-se de la feina per connectar-se com es pugui a internet/radio/Tv/media en general... i assabentar-se al minut, de com es desenvolupa un dia tant crucial.

Així que res, que el que toca és esperar amb impaciencia i amb ganes que el Barça foti un cop de puny sobre la taula per demostrar als de la capital que l'amo de la lliga té un nom... i el sap tothom!

10 comentaris:

  1. Estem d'acord que si som pragmatics com Pepíssim, qui paga es qui decideix quan es juga un partit... Per tant jugarem dilluns com uns pepes i punto.

    Ara bé, crec que el tema perdrà bastant, primerament perquè crec que si tant trivial és el futbol com diuen els polítics què els importa si hi ha Barça - Madrid el dia de es eleccions. I si, en cas contrari, (aquests son els meus) els amants del futbol què més els dóna que hi hagi eleccions el dia del Barça - Madrid?

    La veritat és que no entenc gaire la política, però segur que el Roures deu guanyar-hi un bon pico...

    ResponElimina
  2. Començat el partit del blaugrana! 4-4 al minut 4. Demà prometo un resum amb el que va d'any a la secció Basquetmaniàtics!

    ResponElimina
  3. Avui em sembla que em fotré un monoleg... en tinc ganes tu... a veure si algú s'anima...

    ResponElimina
  4. Final del 1r quart 10-11

    Partit de defenses dures i poc encert... Tocarà treballar senyors.

    ResponElimina
  5. 16 - 17, perdent d'1. Vamos Barçaaaaaaaaaa!

    ResponElimina
  6. Enxufadíssim Perovic!!!! 20-17, comença la reacció!!!!!

    ResponElimina
  7. Jojo I el Madrid perd a casa contra el Brose alemany... 26-34

    ResponElimina
  8. Mitja part al blaugrana i sembla que les coses ja tornen al seu lloc: 34-25.

    9 d'avantatge... no fem el ruc!

    ResponElimina
  9. 51-37 al final del 3r quart!!!!! Som-hi Barça, ara tranquil·litat i seny!

    ResponElimina
  10. Partit guanyat penya! 69-55!!!! Bona feina! Demà resum de totes les competicions!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM