Menu

dimarts, 20 d’abril del 2010

PERSISTIREM!!

Aquest blog és gran pels moments bons però també ho és pels dolents.

Amics. Avui el Barcíssim no ha jugat bé. Ens hem encallat lu seu i hem pagat els errors cars. Molt cars. D'acord que l'àrbitre ha estat una merda. D'acord que el 3r gol d'ells és en fora de joc. Però el resultat és el que és i com bé sabem conviure amb les victòries, també ho hem de saber fer amb les derrotes.

Crec que feia molt de temps (com 2 anys si no m'equivoco) que el Barcíssim no perdia un partit per més d'un gol de diferència. I aquesta dada diu molt d'aquest equip, d'aquest Pepíssim i d'aquest Barcíssim.

Per acabar, i com no em cansaré de fer, vull fer una crida al positivisme. Està clar que el resultat és dur. Que toca remuntada de les grosses i que ara per ara el bernabeu està més lluny que abans. Però ens queden 90 minuts. Ens queda el Camp Nou. Ens queda la nostra afició. Un equip capaç de fotre 4 gols en Champions al Bayern, a l'Olympique, al Stutgart, a l'Arsenal. Un equip que es mereix aquesta confiança i un equip que té tot el dret del món d'ensopegar, però que no tinc cap dubte que ho donarà tot i més en els 90 minuts que queden!!!

VAMOS BARÇA!!! ACABAREM REBENTANT AQUEST INTER, AQUEST MOURINHO I TOT EL QUE SE'NS POSI PER DAVANT!!!

Signat barcissim.com

4 comentaris:

  1. Penya.

    La Champions no es facil. Tots sabem que es complicadissima. No sempre es pot fotre un 3 a 0 i cap a casa. S'ha de saber passar pels moments dificils de la derrota. La champions es molt dura i qualsevol handicap afecta. Pero nois, ara toca que vinguin a linfern blaugrana. El Camp Nou. Estadi de llegenda. Camp on s'han obrat mil i un miracles pq jugar alla acollona gracies a una aficio volcada. I sí, la nostra aficio es una merda, tots ho sabem. Pero en els moments en que es necessita respon. I fort que respon. Laficio jugara un paper clau en el proxim enfrontament i jo desde la distancia animare al barça que porto al cor. Pq vull que arribi a la final somniada. Pq vull conseguir la 4a.

    AQEST barça no s'ha rendit mai. I no ho fara ara. Hi ha moltes possibilitats de fotreli un 2 a 0 a l'Inter a casa. Si su plau nomes us demano una cosa. Anem a totes al que queda. Defensem uns colors i un equip que ens han donat la glòria. Si su plau us ho demano.

    Fundirem l'Inter pq tenim mes historia. Pq som catalans. Pq juguem a FUTBOL. Pq som els millors del mon i pq el sentiment que portem a dins no es comparable a cap altre club del món. Visca el Barça i visca Catalunya.

    ResponElimina
  2. Penya, que em feu posar la pell de gallina. Corroboro tot el que dieu i afegeixo. No tinc cap dubte que remontarem i farem callar la boca al subnormal del Mourinho, que ha demostrat que no sap ser senyor ni quan perd ni quan guanya.

    Nosaltres afrontarem la tornada confiats en la remontada, però amb respecte. I passarem i guanyarem la final de Madrid!

    ResponElimina
  3. penya descarregueu això i foteu el minut 37:

    http://www.racalacarta.com/download.php?file=0420%2022h%20(Dimarts%2020-04-10)%20%20EL%20BARCA%20JUGA%20A%20RAC1.mp3

    grande POU!

    ResponElimina
  4. Brutal penya! Jo confio en el Barça, la primera nit màgica de Pepíssim al Camp Nou!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM