Menu

dimarts, 2 de setembre del 2014

Els Primers Coets

Primers coets i eufòries de sala d'estar. Calma culerada, això serà llarg. El Barça guanya en un desplaçament complicat a priori i la Reala ens fa saltar del sofà amb la golejada al Fly Manzanares. Mascletà per tancar el mes d'agost. Líders en solitari després de dues jornades, deu n'hi do!

L'endemà de la farra millor tornar arran de gespa perquè aquest equip encara presenta disfuncions:

Sí, a mi també m'agrada Mathieu, però siguem seriosos. Cagades als minuts 70 i 71 deixant la pilota morta a la frontal regalant dues oportunitats en pocs segons de diferència al Vilarreal, i nyap al 86 que proporciona una última opció per l'empat. Per la meitat d'això o no se sap ben be que Bartra segueix sense gaudir d'una titularitat merescuda tant per rendiment com per estat físic. Piqué per la seva banda deixa passar un bola perillosíssima al minut 22. Recordeu com l'única oportunitat de l'Elx fa un setmana ve d'una imprudent cessió enrere de Busquets. Hi ha moltíssima feina a fer encara a la defensa.

Un dels grans problemes de l'equip durant la temporada passada continua com el vam deixar. La banda dreta amb les pujades innòcues d'Alves són la segona part d' 'el dia de la marmota´. I fitxem un paio amb nom de xiclet i currículum de Josmar. Montoya hauria de tenir la seva oportunitat tan aviat com oblidi les lesions.

Ara, de coses per comprar el cava, sense ficar-ho encara a la nevera, n'hi ha també: El 'fake Messi' se l'ha emportat un forat espai-temps i el de veritat sembla que vol tornar a CR el paper de Salieri que més l'escau. El porter ni la toca. El nins del planter farien un bon paper solets a la xampi league, i quan Rafinha s'entoni i donin la condicional al Çuareç la rave pot ser antològica.

Sigui com sigui, no hi ha com per llençar coets però el fitxatge estrella de la temporada va pel bon camí. Bé Lutxu bé.

8 comentaris:

  1. Be Miqui Mel!!! Esperit critic com sempre i tohom tocant de peus a terra. T'has deixat de destrossar a Pedro en la teva entrada. M'en faig creus.

    Vamos Pedritissim salvant-se de l'entrada de Miqui Mel!!!

    ResponElimina
  2. A veure, estic bastant d'acord amb tu. Amb dues jornades, sembla que siguem un altre cop aquella màquina de l'era Guardiola, i no; de totes maneres, també t'has deixat un culpable principal d'aquest sentiment culé de muntanya russa: LA PREMSA. Crec que els culès en general tenim la sensació que això només acaba de començar i que serà llarg i difícil...

    El que sí que sembla que podem afirmar, és que aquest any tenim entrenador. Pot cagar-la i tot el que vulguis, però té els ous per prendre decisions, que faran falta. Bé Lutxíssism!

    ResponElimina
  3. Jo estic totalment en contra de l'entrada. Crec que tornem a ser el millor equip del món, hem fet fitxatges de primer nivell com ara en Miopies, en Hesp o en Titubes, tenim una directiva transparent i que explica fil per randa tot el que fa, disposem d'uns patrocinadors adorables que faciliten la vessant econòmica, tenim una secretaria tècnica que tot el món enveja, tenim un ètica pel que fa al fitxatge de menors que és la joia de la corona i que segueix els valors que volem transmetre a la Masia i, per acabar, el més important de tot és que tenim un entrenador que havia estat jugador del Madrid de futbol i un president que havia jugat a l'Espanyol de bàsquet...

    Per tot això, ha de sortir bé per força!

    ResponElimina
  4. Ara en serio: aquest any anirà just per guanyar la Copa Catalunya! Sort que ja hem complert amb el Gamper.

    ResponElimina
  5. jajjajaja m'has fet riure molt Banach!!!

    ResponElimina
  6. Hahaha. Si companys, deixo al Pedro i la pèrdua dels valors del club per a un altre dia. Ara, amb els títols ja hem complert aquesta temporada amb el Triplet Colombino-Litmanen-Gamper!

    ResponElimina
  7. Com q culer defensor de l'optimisme vull fer quatre apunts:

    Queda molta feina. Si. I hi ha penya que ja està tirant coets. Si (cosa que passarà sempre). Ara bé. Hi ha molts motius per l'optimisme i hem d'estar orgullosos i contents despres d'un any de molta merda per tot arreu. El barça recupera la identitat. Recupera la possessió. Tots ataquen. Tots defensen. Revoluchó. Cometem errors? Si. Però el canvi d'actitud es innegable. Messi és un altre. Fem pujar tios de la cantera i donen resultats. En Gripaus sembla q porti tota la vida al Barça. Hi ha competència. I això amics ens ha de fer ser optimistes. Tocant de peus a terra amb un somriure.

    Deixem d'emmirallar-nos en la excel.lència de Guardiola i superem-ho penya. Allò ja va passar. Ara tenim la cultura del treball i l'esforç. Amb errors? Si. Però donant el callo.

    Òbviament els merenguíssims fent merda també ajuden però tots sabem que estaran allà tota la lliga. Per tant concentrem-nos en el barcissim i seguim així. Anem pel bon camí. I el dia menys pensat treurem el gos a passejar. Vamos!

    I l'any q ve eleccions! Això si!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM