Menu

diumenge, 21 de setembre del 2014

Estem fotuts, senyors.

Sí, aquest és un post de tribunero pessimista, per tant si el que busqueu ara mateix és una arenga pel partit d'aquesta tarda contra el totpoderós cuer de primera podeu deixar de llegir. Avui vull fer una reflexió sobre una notícia trista i de la qual encara no ens n'havíem fet ressó a Barcissim.com: l'acció de responsabilitat contra el senyor Laporta i la seva junta.
- La primera pregunta és clara: per què collons cal dir-li acció de responsabilitat? No seria més fàcil dir-li denúncia, judici o alguna cosa que la gent amb pocs estudis jurídics (entenc la majoria de socis i simpatitzants) poguéssim entendre?

 - Dos: és curiós veure com una junta sortida de la junta anterior denuncia la junta anterior sortida de la junta de la qual formaven part. Sóc jo o aquí les persones estan aprofitant la institució per venjar-se de bregues personals? Tothom sap l'odi que es tenen el boques del Laporta i el borderline del Rosell... hem de deixar que hi barregin el Barça?

 - Tres: s'està parlant que si hi va haver pèrdues o no durant el mandat del Laporta, però sembla que es modifiquen certes partides i quantitats en funció dels interessos de cadascuna de les parts. Tant difícil és de saber? No s'ha pagat una milionada a una auditoria anomenada Deloitte? (Em pregunto quan se sabran els vincles entre aquesta empresa i alguna de les persones involucrades en el judici, perquè fijo que existeixen).

 - Conclusió: estem enmmerdats fins al cul. Tenim una acció de responsabilitat en marxa per la suposada mala gestió del president Laporta, tenim el cas Neymar obert per la suposada mala gestió del president Rosell, tenim el cas Nens de la UEFA per culpa d'una mala gestió del president Bartomeu i no oblidem el cas Messi degut a una mala gestió del pare de la criatura.

Això què collons és? Hauríem de ser un club esportiu on el principal objectiu fos guanyar títols. Però ens han convertit en una màquina de fer diners de la qual tothom se'n vol aprofitar. De vegades m'agradaria que tornéssim a passar un cicle dolent, potser d'aquesta manera marxarien del club tots aquests paràsits que només fan que embrutar el nostre nom.

Estic emprenyat! Cullons!

#LaportaDimissió
#RosellDimissió
#BartomeuDimissió

5 comentaris:

  1. Estic bastant molt d'acord amb aquesta indignació de què cullons passa al Barça amb la penya que el presideix. De totes maneres, prefreixo que es rendieixin comptes, i es demanin explicacions, que no pas la situació que viu el Madrid: un president que fa i desfà i ningú demana responsabilitats ni explicacions (http://www.fotlipou.com/hi-ha-vida-mes-enlla-del-barca/llegir-i-escriure/284-curiositats-entre-economia-i-esport.html).

    Pel que fa a l'acció de respondabilitat, recordem que està aprovada per l'assamblea de socis; vull dir, que sí que està molt clar que és un "anem a axafar Laporta", però van ser els socis qui la van aprovar, desprès d'aquella imatge lamentable de Rosell abstenint-se...

    Per tant, sí, el Barça fot pena en la seva gestió, però encara sort que sembla que no l'acompanya la pena al camp, pq si no seria bastant insuportable tot plegat. I pel que fa al "cremem-ho tot i foc nou", no es pot fer si no hi ha unes eleccions pel mig, cosa que no sembla que Bartomeu vulgui convocar, tot i que a ell ningú l'ha votat com a presi; però ja se sap que les cadires del camp nou són molt còmodes...

    ResponElimina
  2. Per cert, jo del que en començo a estar fins al capdemunt és del següent:

    http://www.barcissim.com/2009/01/la-merda-per-tv3-altre-cop.html

    http://www.fotlipou.com/hi-ha-vida-mes-enlla-del-barca/llegir-i-escriure/292-merda-d-artista.html

    Aviat caurà una merda grossa per algú...

    ResponElimina
  3. Tens part de raó, no hem de deixar que facin i desfacin, però hauríem de tenir juntes que no haguessin de rendir comptes per una mala gestió... Hauríem de tenir juntes competents i transparents! Molt d'omplir-se la boca amb els valors i després donem aquesta imatge...

    ResponElimina
  4. Sobre els plagis ja no em sorprèn res... Sempre hem anat per davant de les tendències... Tao Pai Pinto vs Mundo Deportivo... Humor semàntic vs RAC1...

    ResponElimina
  5. Bona entrada! Vamos!!

    A veure jo estic bastant molt dacord també com el kurnissim.

    La meva postura és més de resignació. Per mi això és com la política. En aquest país tot va així. Tot. Corrupció i pufos i lladres i merda per tot arreu als despatxos. Això passa al Barça i a tot arreu, no ens enganyem. El que estigui lliure de culpa que tiri la primera pedra. Aixeques la catifa i surten rius de merda per tot arreu. És així i és així de PENÓS. Molt penós. Però molt difícil de remeiar. Aquests dos últims anys estan sent d'allò més patètic i la imatge que estem donant és més penosa encara.

    Hem de ser autocrítics i evitar que això passi perquè el barcíssim és dels socis i aficionats, no de les merdes que el dirigeixen, però és molt complicat evitar-ho. Destrempa molt i fot fàstig però jo el que faig és intentar sudar. Quan parlen de judicis i de petrodòlars de Catar i pufos del Corpetitíssim i Lionel evadint imposotos... apago la radio o la tele. A cagar.

    A mi em mola el futbol. La gespa. Luchíssim. La resta hi és i hi serà sempre. No hi podem fer res. Al final el futbol és un teatríssim que paguen les teles. Prefereixo mirar l'obra i no veure el que passa entre cortines.

    Per cert, pel que fa als plagis a barcissim.com jo interposaria una acció de falta d'originalitat contra tots els que es copien. Anem a judici penya?? Voleu pufos?? Pos venga!! Pufos per tothom!!! Vamos!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM