Menu

diumenge, 9 de novembre del 2014

Canvi de cos

Penya. Boh. Ahir vaig tenir un deja vu, una sensació molt estrambòtica que em va tornar d'un moment clau de la història mundial.

M'explico: Bola de Drac Z: Capítol 94. "Goku or Ginyu?!" (悟空か!?ギニューか!? "Gokū ka!? Ginyū ka!?) Un Goku que acabava de fer un aspactacla carregant-se a quasi tots els components de les Forces Especials d'en Freezer, es deixa prendre el cos per un palanganes com en Ginyu. I pam. Veus un tio que és dolent, que no s'ha currat els anys d'entrenament de Goku i que a sobre és idiota del cul, s'apropia de la força, energia i aparença del bo.

I a l'alra banda un Goku amb un cos de merda que per confiar-se i pensar-se que ja estava tot fet, ha pillat catxo i, amb un cos i energia que, tot i servir-li per guanyar a la majoria de penya, no arriba ni a la sola de la sabata del seu rival directe ara transformat en ell mateix... Boh.


Barça i Madrid. És exactament el mateix. Oju la temporada que porten els merenguíssims: Cada partit golejada i desplegament de potencial. Oju la temporada que està començant a fer el Barcíssim: cada partit manca de futbol i recursos i victòries per la mínima o fins i tot derrotes... Això em recorda massa a un canvi de papers. El Barça em recorda massa a aquell Madrid que Juande Ramos que patia en tots els partits però acabava guanyat per la mínima. I el Madrid em recorda massa a aquella apissonadora que teniem que destrossava els rivals a base de pallisses...

Ara bé, i aquí és quan crec que l'analogia guanya tot el sentit, tots sabem que això és temporal, que la filosofia del Madrid no és aquesta ni la del Barça la del resultadisme. Que s'han canviat els cossos però per dins segueixen sent els mateixos! Per tant, esperem. Ara mateix la situació és una mica lamentable però hem de resistir amb la merda de cos que tenim i arribarà el dia en què recuperarem el cos.

Recordeu en la sèrie què va passar? Què va fer servir Goku per tornar al seu cos? En efecte, la clau serà ni més ni menys que: EN GRIPAUS.

11 comentaris:

  1. Jajajajaj m'encanta el símil. A més, a la tria de colors dels personatges es veu clarament: Goku vesteix de blau-grana i Freezer és blanc i lila... Esperem que no acabem morint els dos amb l'explosió de Nàmec... Però penseu que a nosaltres sempre ens quedarà en Kaito...

    ResponElimina
  2. Clar... I en Gregori deu ser Manchón. S'hauria d'estudiar... perquè qui és Goku? Messi? I l'avi de Goku Cruyff? Complicat... Yamcha i Ten Chin Han són Pedro i Bojan (uns losers vaia...)? Shakira i Piqué són Bulma i Vegeta? Uff... Se m'escapa de les mans...

    ResponElimina
  3. Sisi hem obert la caixa de pandora... de moment ja tenim una etiqueta que es diu "bola de barcissim" jajajaj de fet tot va començar fa 6 anys amb tao pai pinto!

    ResponElimina
  4. Boh 6 anys... Son Gohan ja deu anar a la universitat i deu anar vestit com un flipat de la vida...

    ResponElimina
  5. Quin espectacle de post Saulíssim!!! L'analogia és tremenda i la comparteixo molt. I seguint amb la relació bola de barcissim, no creieu (i ho lligo amb el 9N) que l'explosió de Nàmek seria la independencia de Cat i el Barça fora de la Lliga espenyola...?

    ResponElimina
  6. Per cert, el colofon final de'n Gripaus.... BOH! Espectacle!!!!

    ResponElimina
  7. Gràcies president... Me n'alegro que t'hagi molat. Aquesta analogia pot ser llarga eh! Estem dient que quan peti Nàmek Florentino també morirà però tonrarà reconstruit com a robot amb el seu pare que serà DiStéfano? I llavors Luchíssim començarà a dir que està malalt del cor i llavors vindrà Halilovich del futur a salvar-lo?? I cèlula??? Qui és cèlula??? El nostre futur rival Europeu?? Cèlula és el Bayern?????? boh!!!!

    ResponElimina
  8. Tot quadra... Cèlula és el Bayern perque està construit a partir de cèlules nostres!!!! pepíssim!!! WAKA NANU

    ResponElimina
  9. hahahah és un no parar... A veure qui és el monstre Bu, en Babidi o en Yamu i Spopovic.

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM