Menu

dimecres, 12 de novembre del 2014

Pandèmia: el virus PIPA

L'Organització Mundial de la Salut ha emès un comunicat on alerta de l'aparició d'una nova pandèmia: el virus PIPA. 


Es tracta d'una mutació del bacteri Blatter que afecta les competicions habituals i que produeix una urticària molt molesta en forma de partits classificatoris o amistosos sense cap mena d'interès. L'OMS destaca que encara no hi ha cap cura per aquest virus i que els afectats han de conviure amb aquesta dolorosa situació aproximadament uns quinze dies. 


En el mateix comunicat, l'OMS recomana ungüents de resums de partits del Barça per via YouTube; solució que tot i no solucionar el problema alleuja als pacients. També és recomana no estar en contacte amb cap persona interessada en aquest tipus de partits de seleccions (són persones amb anticossos que tot i no desenvolupar el virus el poden transmetre fàcilment). 

El secretari general de l'organització ha afirmat: "Demanem calma a la població, sabem que hi ha diversos brots d'aquest virus durant tot l'any i cal tenir paciència". Tot i això, ha sorgit un moviment a la xarxa anomenat curiosament PIPA (Partits Internacionals i Població Avorrida) que reclama investigació per trobar una vacuna que pugui controlar aquesta plaga. Segons declara un representant del moviment: "Volem que el virus es pugui controlar i fer que els brots apareguin durant els mesos de juny i juliol; no pot ser que tinguem brots esporàdics durant l'any... Això és jugar amb els sentiments de la gent". 

Des de Barcissim, seguirem atents al progrés d'aquesta pandèmia. Esperem que cap dels nostres seguidors es vegi afectat per aquesta desgràcia. 

12 comentaris:

  1. PIPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    PIPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Tinc por, jo no vull pillar-lo... AAAAAARARARGAHGHAGRAGAAGHAGGHA!!!

    ResponElimina
  2. Bua. Felicitats pel post. Em sembla un article fantastic per estar al dia de les pandemies que ens amenacen per tot arreu...

    dos comentaris aixi en calent:

    1- l'OMS es diu Alberts?
    2- Sabem algo del virus QUICO?

    Despres passare a fer comentaris en fred

    Gracies

    1-

    ResponElimina
  3. Reflexió en fred: ungüents? Què és ungüents? I de veritat es recomana mirar resums del barça a youtube despes de la merda que hem fet? Vols dir que va bé això??

    ResponElimina
  4. Però ara quan tornem del virus pipa serem tope bons i aqui no ha passat res no?

    ResponElimina
  5. No tio! No et miris el resum del Celta que t'agafa un síndrome de Nolito de cavall! Mira't el 2-6 o el 5-0!

    I no, serem igual de xufa. Potser pitjor perquè haurem perdut ritme!

    ResponElimina
  6. Iep i alerta que Gaspar prepara candidatura...

    ResponElimina
  7. Rafinha Lesionat. Millor, no?

    ResponElimina
  8. Una cosa: estem petant el club ja a la jornada deu no? És a dir el que va dir luis enrique de s'obre la veda és que hi ha una aixeta gregant al mig del camp nou instalada de la qual rajen rius de calaveres no? Alerta que crec que prepara candidatura la portera de núñez... bob

    ResponElimina
  9. Per cert: odio a cruyff. Molt be jugant i entrenant però... CALLA JA I APRÈN A PARLAR PAVU. No se pq la premsa li segueix tant el rollo! Calla ja! Bocamoll!!

    ResponElimina
  10. Òstia! Per fi veig la paraula bocamoll en context! Sempre a l'avantguarda!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM