Menu

diumenge, 2 de novembre del 2014

El llarg viatge: de les fregones a les calaveres

CALAVERA FORTA

 

 

8 comentaris:

  1. Boh. Oju penya que el cop d'ahir va ser dur! CALAVERA FORTA!! Una mica en plan... ZASCA! I 100 calaveres tirades per la gespa de l'estadi.

    M'agarda molt el títol que has posat a l'entrada, però no vull pensar que això és una tocada de fons. El famós fin de ciclo. Acabem de complir només un quart de temporada. Crec que el partit d'ahir té 2 lectures molt clares:

    1- S'han de començar a saltar alarmes. Tenim moltes llacunes, sobretot defensivament. El mig del camp segueix sent un experiment en cada partit, falta consistència, i a Luchissim se li comencen a exigir decisions més valentes i menys experiments. Hem de fer saltar una alarma i recuperar el romb perdut. Autocrítica i determinació. Tenim temps.

    2- És un resultat enganyós. El partit va ser clarament del Barça i, tot i estar a un nivell molt lluny de l'esperat, en atac vam fer mil ocasions i els pals i el putu porter d'ells (com sempre passa al Camp Nou amb els porters rivals) van provocar un resultat molt enganyós. El Barça, creant les ocasions que va crear ahir, guanyarà el 90% dels partits.

    Crec que és el millor moment per que ens passi això. L'any passat el Tata es descantilla al Març - Abril, quan ens juguem les garrofes. Lucho ara té temps, siguem pacients. Crítics i pacients.

    Això si: CALAVERA FORTA!!

    ResponElimina
  2. Fa dues setmanes donava ple suport a la lectura saulística de la situació. A cal PSG i a cal Madrid es pot palmar, però a casa contra el Celta no.
    Potser haguessim pogut guanyar el partit sense els pals, el seu porter i la puta dèria de Messi, Neymar i Suàrez de només xutar amb la seva cama bona quan tenen opció clara amb la cama dolenta!
    Ara bé, no estem bé. La pilota no entra i institucionalment estem fets una merda. Cal fotre fora la junta directiva actual, vendre vaques sagrades que han mort d'èxit tipus Piqué i Alves i s'ha de tornar a recuperar les ganes de guanyar...
    A veure què passa dimarts, però la meva paciència s'està acabant i estic passant d'una visió saulística a una visió calaverística perillosa.

    ResponElimina
  3. Per fi una lliga igualada de 5 equips a dalt! Quin aspactacla!

    ResponElimina
  4. Calaveressssss venc calavereeeeeeeesssssss

    ResponElimina
  5. L'objectiu és clarissimament la permanència i no quedar per sota de l'espanyol

    ResponElimina
  6. Jo crec que si fem permanència i guanyem els partits de casa contra Madrid i pericus l'any està salvat. Sort que hem guanyat Colobino, Gamper i Copa Catalunya...

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM