Menu

dimecres, 16 de desembre del 2009

500 partidassos!


Jugarem la final del Mundial de Clubs. Però avui a part de celebrar la gesta de Pedritíssim que espero que algú publiqui, hem de celebrar una efemèrida igual d'important. Amb el d'avui Xavi arriba als 500 partits oficials amb la samarreta del Barça!

Sense fer soroll i anant fent, el de Terrassa ja és un dels més recorrents en aquesta secció!

(El bitllet és de Monopoly, que ja feia dies que volia posar, però com que era difícil que algú arribés a 50.000 alguna cosa... jajajaj)


4 comentaris:

  1. messi n'hi do el de terrassa! es col·loca com el segon jugador de la història del barça amb més partits després de Migueli i serà el primer quan jugui 48 partits més! Això està fet!! Brutal Xavi! Jo vull que li donguin el FIFA World Player!!!

    Atenció al palmarés que té i el que li queda!!!

    I el tiu amb aquesta cara de com si res!! Quin paiu tu!

    ResponElimina
  2. Por favor, expertos en mierdas...clavadle la mierda mas asquerosa y maloliente que encontreis en la red a The Mexican!!! es inadmisible que este tio siga en el Barça y mucho menos que juegue, aunque sea un partido, por delante de Pique. Nefasto!

    Ya dije al final de la temporada pasada que era el momento de vender a Marquez y a Henry... no vamos a sacar nada mejor de estos jugadores!

    ResponElimina
  3. estic plenament d'acord amb tu jaumetíssim!!

    la merda ja se li va posar no fa gaire. Aqui la tens:
    http://barcissim.blogspot.com/2009/11/pudor-de-bassa.html

    ResponElimina
  4. Estic d'acord... ahir el vam canviar perquè nanu... O que es posi les piles o al carrer!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM