Menu

dilluns, 21 de desembre del 2009

GALA FIFA WORLD PLAYER 2009


Espectacular l'any del Barça. No hi ha paraules.
Quina força, quines ganes, quin equip, quina constància
i quin any. Quin gran any!

Avui el Barça és el millor equip del món i de la història!

8 comentaris:

  1. Repeteixo el comentari del post anterior perquè crec que s'ha de debatre:

    Em sembla del tot incoherent que Kaka, que és un dels 5 millors jugadors del món segons el que diuen els de la FIFA, no sigui al millor onze. Crec que Samu hauria d'estar ocupant el lloc de Torres a l'onze i el lloc de Kaka als trofeus. Potser veig fantasmes, però crec que l'han triat per compensar un possible poquer de trofeus per jugadors del Barça, i no m'agrada gens ni mica.

    ResponElimina
  2. Estic totalment d'acord amb tu... no han volgut un 4 contra 1. Que samu no guanyi res, és lamentable i ja no parlo sobre que hi sigui kaká!!!

    VAYA merda de FIFA. Lionel, torna el premi, no és gaire difícil saber que tu ets el millor, en canvi si que és molt difícil triar en "kakes" en aquest premi...

    S'entesten a fer les coses malament...

    MERDA PER LA FIFA!

    ResponElimina
  3. Ke fort... acabu d'enterar-me.. kaká 4rt per davant d'iniesta!!!! MARE DE MESSI....

    Quina merda de penya!

    ResponElimina
  4. Estic molt emprenyat en un moment que hauria d'estar content.... FIFA ASQUEROSA!!!!

    ResponElimina
  5. florenmerdes fot els cuartus fins i tot als premis fifa... q dur penya! algú em pot dir què ha fet kaká el 2009??? la copa confemerdacions?????? vaya xusta vaya xusta vaya xusta!!!!!!

    ara més que mai s'ha de guanyar la champions al bernabéu!!! Que s'enfonsi ja cony!!! quina púrria de merenguisme! quin fàstig!!!!

    tot i així... felicitats lionel! TU SÍ QUE THO MEREIXES!!!!

    ResponElimina
  6. VEIENT LIONEL... No puc estar emprenyat...

    Gran any Lionel!

    ResponElimina
  7. Vinc a analitzar una mica tot aquest tinglado. Estic totalment d'acord amb el que dieu en contra de la merda de Kaká! També és veritat que Eto'o es mereix estar a l'onze al lloc de Torres, més tenint en compte com està el Liverpool...

    Estic molt en contra que Casillas sigui el millor porter quan Valdés ha estat zamora i ha guanyat la Champions. I si molt m'apures Van der Sar ha guanyat Premier i final de Chamions... Què ha fet Casillas? Rebre 6 gols del Barça i perdre la lliga? Rebre'n 4 contra el Liverpool i caure a vuitens? VINGA VA!

    Jo tinc un sentiment antagònic. Gran Lionel! Però s'ha notat massa que han ficat gent merengue per equilibrar... Si no han fet RES!

    Acabo, hem empatat 1-1 amb uns Kwaitians. El Batra ha fotut un molt bon partit... i tot i el gol s'ha vist perquè Bojan ha estat mort... Nanu, o despertes o et seguiran passant davant! Bona notícia la tornada de Milito, ha estat lent, però no ha desentonat...

    Res, que acabem l'any bé. Ara a descansar fort que quan tornem tindrem combo de lliga i copa tot el mes de gener.

    Penya, us poso deures:

    Al-fatah! Què la porra? Crec que el Guitar m'avança... ja et pillaré ja... I he sentit veus que el Juanitu ha tingut virus Abu-Dhabi! jejejeje

    Saulíssim! Fota'm una mica de neteja d'enquestes, maku! jejejejej Jo ja tinc el meu parell de mitjons!

    ResponElimina
  8. http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=672416&idseccio_PK=803

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM