Menu

dimarts, 1 de desembre del 2009

Messi n'hi do Jan...


Aquest és el president del FC Barcelona...

6 comentaris:

  1. Fill de troll de laporta...anda que vaya tela nanu...

    ResponElimina
  2. Sector Laportista de Barcissim.com, ha escrit: “Gran gest del millor president de la història del Barça! Davant les amenaces de boicot al cava de la caverna -xantatge espanyol a les consultes sobiranistes i als editorials conjunts-, Joan Laporta dóna exemple i buida les nostres ampolles i les que s’haurien de vendre a Espanya”.

    Conyes al marge, un episodi més de la campanya de desprestigi que s’ha orquestrat des dels mitjans espanyols. Volen jugar brut i estan disposats a tot. Aquest any que li queda de mandat li sortiran més amants secretes que mai i el fustigaran amb els draps més bruts que tinguin a mà. Hi ha però un compromís que no atrapen, un estadi de fidelitat que es sobreposa a tot. El Bacó no es rendeix mai. Té un compromís i això supera qualsevol obstacle. Ni pels que busquen el seu abandó per alleugerir la vergonya de quan van renunciar, ni pels que s’emparen en que barrejar política i futbol sobrepassa les normes. Vivim en un país anormal on en conseqüència, passen coses estranyes. Que el president del primer club del país es mulli políticament, n’és una i de greu. La transició, la veritable transició, que aquest petit racó de món ha de sobrepassar, necessita aquestes excentricitats abans que la comoditat del silenci. Perquè quan ho haguem aconseguit, deixarem per fi que el més gran espectacle del món estigui tan lluny de la política com ho està a França, a Alemanya o a Portugal. No Surrender Bacó! El més gran president de la història del Barça!

    Conviccions al marge... Messi ni do quin pedal que porta, tu!

    ResponElimina
  3. jajaja jo només faig entrades antibacço perquè el Sadur foti canya! jajajajjaja Molt bona.

    Ara bé, per molt que sigui culpa dels mitjans orquestrats de la caverna aquesta, jo no vull un tio que dóna aquesta imatge com a president del Barça... Que pot tenir vida privada? I TANT! Que pot tenir idees polítiques? I TANT! Però això ho ha de tenir separat del que repesenta, quan es barreja, un pot arribar a pensar que es passa de rosca...

    PD: Suposo que em molesta aquesta imatge perquè ens pren el títol de borratxos pel Barça...

    ResponElimina
  4. la meva primera impressió ha sigut d q era el Tony Soprano

    sadur s'et veu la vena, tranquil home, els hi hem donat xl sac als merengons

    avui he començat el dia d'una manera terrible fins q he posat Radio Marca... quin mal perder tenen aquesta gent jajjajajjaajajajajjajjjajajjaaajajjajajjajajajajajjajaajajjajajjajajajjajajjajaja

    Viva el Làser!

    ResponElimina
  5. Banach, saps que vetllo per la vostra informació i que vigilo que no us embauquin. Encara serà un niu de Rossellistes, això... No em toquis! (Aclariment: El comentari venia pel cabreig amb tots aquests mitjans que es passen l'ètica periodística pel forro per només tirar merda)

    Budellot! Darth Vader! entrega't a la comissaria home! Tots sabem que vas ser tu!

    ResponElimina
  6. Sector Laportista de Barcissim.com, arran de la publicació a altres mitjans de la farra del Bacó reconsidera que: 1) Llençar-se una ampolla de xampany de cent euros per sobre, faci qui ho faci, és un gest lleig i ostentós que no agrada ni als seus més afèrrims partidaris. 2) Si realment no era una festa privada, s'ha de ser una mica totxo o anar molt gat per no veure que les fotos que et tiren poden fer mal a la teva imatge i al club que representes. És en aquestes petits detalls on el Bacó patina i ho assumim. Al marge d'aquest moments de debilitat bacona que ha de corretgir... un brindis per ell i per la seva gestió! (hips!)

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM