Menu

dissabte, 12 de desembre del 2009

Issim, issim, així guanya el Barcissim!

Quina manera més maca de guanyar als pericus, bany de futbol a la primera part, gol de penal polèmic i segona part de xusta... M'encanta!

A 8 punts i a esperar la punxada del Madrid!

5 comentaris:

  1. pericu porreta13/12/09 4:23

    que què? vergonya em faria a mi ke el super tricampio de la muerte ke es el barça no sigui capaç de marcar a l'espanyol sense ajuda arbitral...... vergonya em faria a mi... pero callaria com un puta si hagues estat un penalti a favor de l'espanyol jejeje.
    si si, molt bany de futbol i molt el ke vulguis pero...
    gols de jugada del barça = 0
    Gols de falta del barça = 0
    gols amb ajuda aritral del barça = 1
    para todo lo demas... se del equipo grande....

    juas aixi ens ha de guanyar el campio... juas... feu igual que el madrid pero amb menys glamur.
    Vale ke si, ara us podeu explaiar amb tans copes del barça = 5 copes de l'espanyol = 0 com vulgueu, pero aixo no treu que no hagiu estat capaços de marcar un simple gol-espectacle d'aquells que us agraden tan... es una merda que l'espanyol nomes es creixi amb el barça ( i jo soc el primer critic amb el meu equip )pero vosaltres sembla que anesiu fumats... aquest era el tricampio?¿? jo no l'he vist per enlloc... sera que l'hem anul·lat? vale si, el barça ha fet jugades brutals ke me fet una mica de kaketa a sobre... pero nomes una mica! no se... estrany.. a mes el putu espanyol no ha corregut gens darrera la pilota... si les veien passar!!pero la defensa ha estat impecable, i a aquells que sus omple rapid la boca amb ke som uns guarros, nomes dir que ha estat el derbi menys guarro en anys... i que el barça tmb li ha fotut castanya quan pogut...
    en conclusio, tinc un gust agredolç de boca... ni l'espanyol ni el barça han fet un partit per guanyar, el barça ha presionat moltissim, pero hem aguantat be, i l'espanyol casi no ha atacat, per tant tampoc podem dir que es mereixes la victoria...
    el pitjor com acostuma a passar, l'arbitre, el penalti no ho era, i en cas que ho fos... si es penalti es vermella! aquell imbecil s'ha passat el reglament pels collons tants cops com ha volgut...
    doncs aixo, gust agredolç perke el barça ha dominat el partit, pro ni dominant ha fet cap gol "legal" i l'espanyol ho ha fet be ( sobretot a la segona part ) pero tampoc crec que es mereixes una victoria, i ho dic jo que soc perico!!!
    Un empat i punt. El barça per no fer res, i l'espanyol per fer encara menys, pero hagues estat el resultat mes just crec jo.
    Pro no passa res, jo com a perico em sento content que l'omnipotent barcissim de les 5 copes ens hagi hagut de guanyar de penal inexistent, i que fora d'aixo no hagi fet gran cosa mes... es una mica lamentable alegrar-se d'aixo, pero joder... el barça es el Sr. barça.... i l'espanyol... prou pena tenim ja naltrus sols.

    Pro aixo no kedara aixi... encara heu d'anar al nou camp de cornella i alla sus fareu kaketa i ens venjarem con Deu mana, es a dir, amb gols de jugada o falta, no amb penalis inventats.... encara que si guanyem per un penalti inventat, s'haura fet justicia. Ull x ull dent x dent.

    Apa disfruteu de la victoria i que sus vagi be... putus cules jejeje

    JO SEMPRE T'ESTIMARE ESPANYOL!!!
    VISCA L'ESPANYOL MANQUE PERDI!!!

    ResponElimina
  2. Gran dissertació periquista! A veure, vist a TV3 que ho van posar més lent i amb zoom l'agafa clarament, per tant penal! Que se n'haurien de pitar 10 cada partit, sí, però penal... Cal dir que Iturralde és una mica culé, i ja està bé que de tant en tant ens donin un cop de mà (és una decisió discutible però un error descarat!).

    Després sobre el partit en si el Barça ha dominat clamorosament tota la primera part amb un 78% de possessió. La segona hem fet més xusta i quan els pericus s'han cansat de ser ballats, allà cap al minut 65, han començat a anar a la cama i l'amic Iturralde s'ha estalviat unes quantes targetes pels blanciblaus...

    En fi, la putada és que el putu Madrid va guanyar! A veure si l'Espanyol juga tant bé contra el Madrid... jejejejej

    ResponElimina
  3. Penalti claro...no puedes ir por lavida agarrando camisetas. De todas formas, de TODOS los penalties que SÍ hizo el espanyol, este era el menos claro. De todas formas el árbitro se ekivocó y podían haber kedado 3-0 con hat trick de Zlatan de penalties. Tienes razón perico.

    Entiendo que estés contento de perder solo 1-0, no solo pq te podrían haber caído 3, sino porque en los dos últimos partidos os habian enchufado 2 4-0 mas claros que el agua. De todas formas, no estes tan contento, que con estas alegrias de 1-0 en contra te vas de cabeza a 2ª.

    Para acabar, menos mal que dices que viva el espanyol manque pierda, pq si no haria años que estaría muerto.

    Maxwell Edison, Rey de Camboya

    ResponElimina
  4. maxwell és q és la polla!! jajajajjaj

    ResponElimina
  5. m'encanta!!!!!

    som la ostia

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM