Menu

dimecres, 27 de gener del 2010

Historiador. Capítol 4

L'any 1870, un xicot d'Alsàcia anomenat August K. Damm va arribar a Barcel ona, una ciutat que li va agradar des del primer moment pel seu clima i per l a gent, però li fa ltava al guna cosa. Una bona cervesa. I sense pensar-s'ho l'any 1876 va començar a elaborar la millor cervesa mai vista, coneguda com ESTRELLA DAMM.

Un any després de la creació d'Estrella Damm, neixia a Suïssa un tal Hans Gamper. L'any 1899 va arribar a a Barcelona, una ciutat que li va agradar des del primer moment pel seu clima, per la seva gent i per la seva cervesa, però li faltava alguna cosa. Un equip de futbol. I sense pensar-s'ho el 29 de novembre de 1899 va fundar el club més important de la història del futbol conegut com a FUTBOL CLUB BARCELONA.

T'ho mires de lluny i penses... Collons, dos estrangers em van arreglar la vida!
Per això crec que tots dos haurien de tenir un reconeixement conjunt, ja que Barça i Estrella no es poden concebre de forma separada. El Barça sense Estrella Damm no seria tan bon equip i Estrella sense el Futbol Club Barcelona no tindria tant bon gust!

Per tant, des d'aquí vull començar una iniciativa perquè el trofeu d'estiu del Barça s'anomeni:
TROFEU DAMM GAMPER!

2 comentaris:

  1. Jjajajajajajaj m'encanta Banachona. Trofeu Damm Gamper!
    De fet tens tota la raó quan dius: "T'ho mires de lluny i penses... Collons, dos estrangers em van arreglar la vida!"

    Tens el meu vot per canviar el nom del Trofeu d'estiu. Només ens falta convencer el proper president i la seva junta!!!

    SANDRUSCUUUUUUUUUUUUUUU!!!!! VINE CAP AKI SANDRUSCUUUUUUUU QUE ET PRESENTARÉ UN COLEGA... JESUGRINSKY.... PAM!!! BEU ESTRELLA DAMM... Una reunió entre aquests dos i la teva proposta es farà realitat!!!

    VISCA LES "ESTRELLES" DEL BARÇA!

    ResponElimina
  2. Genial el teu article banakó. Reflexió digne d'un columnista professional superlatiu maxilofacial.

    Què hauriem fet sense aquets dos personatges? Què seria de les nostres vides? Quin aburriment no? jajajajaj

    TROFEU DAMM GAMPER JA!!!

    Per cert penya, ens hem d'endur a Jesugrynsky a fer unes birres!! S'ha d'animar aquest noi home. PAM! Clatellot!! PAM! Jesugrynsky beu més home!!! PAM!! Clatellot!!! I ja veuras com s'espavila.

    Us he dit que em venc la moto? Crec que ja tinc comprador: http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=681806&idseccio_PK=803

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM