Menu

dilluns, 11 de gener del 2010

Xibeca per BOJAN

El millor del partit d'ahir, crec que és aquest home; quan tothom es pensava que dormia profundament dins d'un sarcòfag vigilat per Pepíssim, Bojan ha ressucitat! S'ha tret els punyals de l'esquena i les destrals del cap i torna a córrer, una cosa que no pot fer Henry perque se li enreda el cinturó del barnús...

7 comentaris:

  1. NO HI ESTIC D'ACORD! El dia que Lionel juga al 70% que Lionel i fa un hat-trick amb un dels seus millors gols, dóna una assistència i fot un espectalce... li hem de donar la Xibeca al Linyoles? Vale que no ho va fer malament, que va donar 2 gols, però no ens flipem eh...

    Recordeu que Bojan és mort.

    ResponElimina
  2. Lionel ja en tenia moltes... i em venia de gust.... ajjajaja Puc canviar-ho, donar-li la xibeca a Lionel i El Vichí Català a Bojan... potser hauríem de crear el premi Vichí Català!

    ResponElimina
  3. Jjajaja és per portar la contraria i anar una mica contra el Linyolíssim. Jo crec que per ahir es mereix un quintillo... COM A MOLT!

    ResponElimina
  4. Doncs jo estic plenament d'acord amb la xibeca!!! (ja en té 3). Crec que no és gens fàcil aprofitar la titularitat com ho va fer ahir linyolíssim. No s'arronsa, no sucumbeix. Encara, desborda i fot assistències. Pam! Linyolíssim!! d'aquí a 5 o 6 anys FIFA World Player!!

    Per cert, crec que ahir va ser un partit fliux del millor jugador del món. Va fer un hat-trick i un golàs, ok, però el partit d'ahir és enganyós. És de pegada. Lionel ha fet 1000 partits millors sense marcar.

    Aqui ho deixo!

    ResponElimina
  5. Nomes us dire que Pepissim no va celebrar cap gol.

    Penya hem de fer algo de cara al Sevilla!!

    Algun revulsiu des de barcissim instant a la unitat de tots els culers? Demanant que ens la juguem molt? algo que faci llagrimeta penya!!!

    Rollo everest!! estem davant dun partit importantissim penyissima!! si volem lu mateix de lany passat hem de comensar per aquesta final!!!

    Vinga Varça!!

    ResponElimina
  6. Doncs jo crec que el més decisiu ahir va ser el Killíssim! Si haguéssin entrat les tres jugades que ens va fer el Tenerife al inici de partit, s'haguessin tancat amb pany i clau i el partit hagués canviat moltíssim...

    ResponElimina
  7. bé!!!!va ser el millor del partit!!!l'latre només va haver de xutar a porta i fer el gol, no es va cansar massa no...els mèrits per Bojan!!!!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM