Menu

diumenge, 13 de juny del 2010

De moment...el Mundial de les cagades...

Aquest Mundial de SudAfrica 2010 de moment s'esta caracteritzant per les cagades de la penya...
4 dels 7 partits jugats fins ara mateix contenen cagades de nivell suprem. La primera gran cagada va ser en el partit Corea del Sud-Grècia: Vyntra absolutament sol i empanat com una mosca controla la bola lo pitjor que pot i Park Ji Sun (ManU) li roba i fot el segon gol. El primer gol també es una cagada de la defensa pero no tant heavy.
L'altre partit a esmentar pel gran error es Anglaterra-USA. Cagada monumental de Robert Green (westham) a xut de Dempsey (Fulham). Tant de debat a la porteria de la seleccio britanica i al primer partit el pavu es deixa clavar un gol.
L'altre gran cagada la trobem en el partit Slovenia-Argelia. Robert Koren (jugador que no te equip ara mateix pero ha jugat al WestBromvich 2009/10) fot un xut que es MES que facil d'aturar i el porter d'Argelia (Chaouchi) se la menja descaradament.
Una altre gran cagada al partit Serbia-Ghana... El defensa serbi Kuzmanovic (Stuttgart) salta a rematar de cap pero no hi arriba i la toca amb la ma DESCARADISSIMAMENT TOT I LES SEVES PROTESTES dins l'area gran. Penalti per Ghana que transforma Gyan.

Penya, a vera si ens posem les piles que volem veure espectacle del bo no del lamentable!!!!!!!

VISCA EL MUNDIAL!!!!

3 comentaris:

  1. Estic totalment d'acord Pepíssim nostru, les cagades són de nivell. Ara bé, també hem vist espectacle: sense anar més lluny hem vist una Alemanya que fa molta por, hem vist un espectacle de Lionel, hem vist seleccions que poden fer un bon paper tot i anar de tapades... I el millor encara està per venir, n'estic convençut. Aquest serà un gran Mundial!

    ResponElimina
  2. Atenció amb Itàlia que palma penya! Per mi que caiguin a la fase de grups aquests eh... Juguen a caca!

    ResponElimina
  3. Una altra cagada d'un porter!!! Aquesta també és de primerísssim nivell!!!! Nanu nanu com l'has cagat, paraguai hagués guanyat 1 a 0.

    Italia com sempre, estarà allà, però continua fent pena!

    ResponElimina

Recorda el meu nom: BARCISSIM.COM